NY Islanders – Florida 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Toronto 2:4 (kon.) | Colorado – Tampa 0:1 (kon.)
Vegas – Vancouver 2:3 (0:1 po s.n.)
po prodl.
New York Islanders
2:3 (1:0, 1:0, 0:2 - 0:1)
Florida Panthers
Čtvrtek 25.10.2018, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Zámořská NHL nabídne v noci ze středy na čtvrtek souboj New Yorku Islanders s Floridy Panthers, tedy dvou týmů, které začátek sezony rozhodně nezastihl v dobré formě. Utkání v Barclays Center začne v 1:00.

     
    NEW YORK ISLANDERS

    Islanders se ve Východní konferenci nachází až na 14. místě se ziskem 6 bodů, když dokázali vyhrát tři zápasy z celkově sedmi odehraných. Po dvou porážkách v Nashvillu a Anaheimu sice dokázali rozstřílet Los Angeles 7:2, ale tato výhra bylo pouhým blýsknutím na lepší časy. V posledním duelu v San Jose totiž opět nedokázali využívat svých šancí a prohráli jasně 1:4.

     
    FLORIDA PANTHERS

    Florida je na tom v nové sezoně NHL ještě hůř. Ze sedmi zápasů vyhrála pouze jeden, a to minulý týden ve Washingtonu po samostatných nájezdech. Zisk pěti bodů zajistily další tři zápasy, ve kterých Panthers dotáhli souboje alespoň do prodloužení. Floridu mohla hodně mrzet zejména porážka po prodloužení na domácím ledě s Detroitem na konci minulého týdne. V noci na středu pak padli na ledě New Yorku Rangers.

     
    V minulé sezoně se oba celky utkaly celkem třikrát a dvakrát se z výhry radovala Florida. V obou případech se tak stalo na ledě Islanders a Panteři by se rozhodně nezlobili, kdyby na tuto bilanci navázali i tentokrát.

     
    Předpokládané úvodní sestavy:

    New York Islanders: Lehner (Greiss) – Leddy, Pulock, Pelech, Boychuk, Hickey, Mayfield – Lee (C), B. Nelson, Jo. Bailey – Ladd, Barzal, Eberle – Beauvillier, Filppula, Komarov – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck. Hlavní trenér: Barry Trotz.

    Florida Panthers: Reimer (Luongo) – Matheson, Ekblad (A), Yandle (A), Petrovic, Kiselevič, Weegar – Dadonov, Barkov (C), Bjugstad – Huberdeau, Trocheck, Malgin – Vatrano, McCann, Hoffman – Brouwer, Lammikko, Sceviour. Hlavní trenér: Bob Boughner.

     
    Úvodní sestavy:

    New York Islanders: Lehner (Greiss) – Leddy, Pulock, Hickey, Mayfield, Pelech, Boychuk – Lee (C), B. Nelson, Jo. Bailey (A) – Ladd, Barzal, Eberle – Beauvillier, Filppula, Komarov – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck (A). Hlavní trenér: Barry Trotz.

    Florida Panthers: Reimer (Hutchinson) – Matheson, Ekblad (A), Yandle, Petrovic, Kiselevič, Weegar – Dadonov, Barkov (C), Bjugstad – Huberdeau (A), Trocheck, Mamin – Vatrano, McCann, Hoffman – Brouwer, Lammikko, Sceviour. Hlavní trenér: Bob Boughner.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Wes McCauley. Čároví: Greg Devorski, Steve Miller.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    V brankách se dnes proti sobě postaví Robin Lehner a James Reimer. Procentuální úspěšnost Reimera je pod hranicí 90% a činí 87%, zatímco domácí brankář Robin Lehner je nad ní, když zastavil 92,5% střel soupeře.

     
    Před zahájením zápasu budou všichni přítomní držet minutu ticha za zesnulého majitele Islanders Charlese B. Wanga, které předcházelo video s připomenutím.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:09
    Puk dopadl na led a po přihrávce zpoza brány měl velkou šanci Cal Clutterback, z blízkosti ale zamířil pouze do hrudi Jamese Reimera, který se ještě nestačil rozkoukat, a už má na svém kontě první velký zákrok!
     
    01:23
    Michael Matheson dobře vypálil z vrcholu levého kruhu směrem na vzdálenější pravou tyč, kde se po zákroku Robina Lehnera levým betonem snažil z dorážky prosadit Jevgenij Dadonov, jenže ani on neuspěl!
     
    02:46
    Alex Petrovic dobře vypálil na pravém křídle s příklepem od modré čáry a jeho střelu mířící ke vzdálenější levé tyči Robin Lehner tentokrát vyrazil dobře pravým betonem.
     
    03:41
    Panthers mají za sebou skvělé střídání, během něhož bránu Robina Lehnera zasypali sprchou tvrdých střel.
     
    04:22
    Alex Petrovic po zpětné přihrávce z pravého křídla vypálil od modré čáry a jeho pokus v mezikruží zablokoval Anders Lee.
     
    04:29
    A znovu Alex Petrovic, jehož střelu z vrcholu levého kruhu pro vhazování Robin Lehner zastavil v lapačce, a hra byla po necelých pěti minutách poprvé přerušena.
     
    04:32
    Islanders se dostali ke střele na bodu pravého kruhu pro vhazování a James Reimer puk mířící do vzdálenějšího levého horního rohu brány vyrazil vyrážečkou.
     
    05:04
    Johnny Boychuk na pravém křídle napřáhl ke tvrdé ráně s příklepem, kterou James Reimer ukryl v lapačce poté, co předvedl skvělý reflex a semafor.
     
    05:26
    Adam Pelech se na levém křídle otočil s pukem a od modré čáry napřáhl k táhlé střele zápěstím, kterou James Reimer bez problémů vyrazil svým levým betonem.
     
    06:26
    James Reimer na přední tyči zastavil střelu Islanders od modré čáry na pravém křídle a holí rychle rozehrál za bránu.
     
    07:03
    Islanders sice dokázali zabránit zakázanému uvolnění, po přihrávce podél hrazení se ale k ničemu poté nedostali.
     
    08:00
    Josh Bailey byl vyloučen na dvě minuty za sekání a Panthers si po krátké reklamní přestávce zahrají první přesilovou hru dnešního zápasu.
     
    08:04
    Panthers na levé straně útočného pásma vyhráli vhazování a Keith Yandle napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, která minula přední tyč brány.
     
    08:49
    Jevgenij Dadonov se dostal na vrcholu mezikruží ke střele s příklepem, která byla sražena do rohu ledové plochy.
     
    09:31
    Panthers se nepodařilo správně přejít útočnou modrou čáru, a tak jim bylo odpískáno postavení mimo hru.
     
    09:58
    Mike Hoffman dobře vypálil z vrcholu pravého kruhu a Robin Lehner měl, co dělat, aby puk na přední tyči vyrazil a poté dokázal zabránit Panthers v dorážkách.
     
    10:00
    Vyloučený Josh Bailey je zpět na ledové ploše a Florida první přesilovou hru zápasu využít nedokázala.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    10:31
    Robin Lehner u své levé tyče zmrazil volný puk pod lapačkou a na řadu přichází druhá reklamní přestávka.
     
    10:50
    Jordan Eberle se na pravém křídle nabral slušnou rychlost, jenže těsně před útočnou modrou čárou byl odzbrojen.
     
    11:27
    Panthers chtěli nahodit puk obloukem do pásma, jenže kotouč poslali pouze do náruče jednoho z fanoušků.
     
    11:39
    Anders Lee na levém křídle nabral rychlost a zpětnou přihrávkou z ostrého úhlu chtěl oslovit před bránou Brocka Nelsona, jenže jeho pas byl na poslední chvíli zablokován.
    11:39 Michael Matheson a jeho fantastický obranný zákrok
     
    12:32
    Panthers odpověděli na pravém křídle před pár okamžiky střelou od modré čáry, kterou na vzdálenější levé tyči Robin Lehner bez problému vyrazil pravým betonem.
     
    13:22
    Matt Martin na levém křídle po přihrávce o hrazení za bránou Jamese Reimera vystřelil zápěstím od modré čáry a brankář Panthers našel puk ve své lapačce.
     
    14:53
    Panthers se hodně dlouho nedařilo vyhodit a Islanders se drželi zuby nehty v útočném pásmu, ke střele se ovšem nedostali, a tak James Reimer nemusel zasahovat.
     
    15:24
    Ryan Pulock napřáhl na pravém křídle z otočky ke tvrdé ráně s příklepem, která zamířila do lapačky Jamese Reimera, po jehož zákroku následuje reklamní přestávka.
     
    15:36
    Brock Nelson se ocital na vrcholu pravého kruhu ve slibné střelecké pozici a už napřahoval ke střele, jenže jeden z hráčů Panthers mu znemožnil zakončit.
     
    16:27
    Panthers těsně dokázali udržet útočné pásmo a Nick Bjugstad se dostal v levém kruhu k bekhendové střele, která z ostrého úhlu mířila ke vzdálenější pravé tyči, kromě toho ale také do lapačky připraveného Robina Lehnera.
     
    16:36
    Islanders se nepodařilo rozehrát a hra se vrátila po zakázaném uvolnění zpět před brankáře Robina Lehnera.
     
    17:03
    MacKenzie Weegar chtěl prudkou přihrávkou z levého křídla přenést hru doprava, jenže Aleksanderovi Barkovovi mířila na paty a od hrazení se odrazila na hole Islanders.
     
    17:58
    Robin Lehner si snadno poradil s nahozením Panthers od střídaček a sevřel puk v rukavicích. Hra přerušena.
     
    18:14
    Keith Yandle na levém křídle vystřelil od modré čáry zápěstím a jeho pokus nad ledem minul přední tyč.
     
    18:36
    Panthers předvedli katastrofální přihrávku, po které se sice Anders Lee v těsné blízkosti brány neprosadil, stejně jako Brock Nelson, který z blízkosti minul levou tyč, je z toho ale gól!
     
    18:36
    Islanders právě vstřelili branku!
    Útočník BROCK NELSON vstřelil jeden ze svých nejkurióznějších gólů v kariéře NHL poté, co z blízkosti minul levou tyč, Michael Matheson ale zpoza brány nahodil puk do Vincenta Trochecka, od jehož brusle se puk odrazil za brankovou čáru, a Panthers už se poté snažili zabránit katastrofě marně! Rozhodčí přezkoumali video a gól potvrdili – 1:0! Asistence: Josh Bailey.
    18:36 Brock NELSON - 1:0
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:10
    Nick Bjugstad byl vyloučen 50 sekund před první sirénou za podražení a také Islanders si vyzkouší přesilovou hru.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Cal Clutterbuck sice po pár sekundách neproměnil velkou šanci, Islanders se ale do další dostali necelé dvě minuty před koncem první třetiny a tentokrát už z toho byl gól. Brock Nelson sice z blízkosti minul levou tyč, jenže Michael Matheson ve snaze zamést puk pod svého brankáře trefil zpoza brány brusli Vincenta Trochecka, od které se kotouč odrazil za brankovou čáru, a Aaron Ekblad už ho nestačil odpálit. Rozhodčí vrátili hru, přezkoumali video a gól potvrdili. Skóre po první třetině. New York Islanders 1 Florida Panthers 0.

     
    Druhá třetina začne přibližně v 2:04.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 10-13; Zablokované střely: 6-3; Vhazování: 29%-71%; Hity: 5-6; Přesilové hry: 0/1-0/1; Trestné minuty: 2-2.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    V Barclays Center začala druhá třetina utkání a Islanders v jejím úvodu dohrávají přesilovou hru poté, co byl 50 sekund před sirénou vyloučen hostující Nick Bjugstad.
     
    20:36
    Anders Lee před bránou skvěle tečoval střelu Nicka Leddyho od modré čáry, jenže James Reimer předvedl skvělý reflex a pravým betonem puk vykopl!
     
    21:10
    James Reimer si poradil i s tvrdou ránou Ryana Pulocka od modré čáry a vyloučený Nick Bjugstad je zpět na ledě.
     
    21:54
    Islanders po zakázaném uvolnění hostů v pravém kruhu vyhráli vhazování a Thomas Hickey od modré čáry nahodil puk na lapačku Jamese Reimera, který ho vyrazil.
     
    22:31
    Panthers obléhali brankoviště Islanders, což se nelíbilo Robinovi Lehnerovi, který puk zmrazil pod lapačkou.
     
    22:58
    Juho Lammikko nejprve nedosáhl na prudkou kolmou přihrávku a po obratu hry v podání Islanders se hostující hráči osvobodili za cenu zakázaného uvolnění.
     
    23:08
    Islanders naháněli puk v útočném pásmu, jenže čároví rozhodčí jasně signalizoval, že se jednalo o postavení mimo hru, po kterém se vhazovalo ve středním pásmu.
     
    23:50
    Aaron Ekblad napřáhl na bodu pravého kruhu po přihrávce Aleksandera Barkova zpoza brány bez přípravy k tvrdé střele, Robina Lehnera ale mezi betony překonat nedokázal!
    23:50 Střela Aarona Ekblada po přihrávce Barkova zpoza brány
     
    24:24
    Islanders na pravém křídle vystřelili od modré čáry a James Reimer si na přední tyči připsal snadný zákrok.
     
    25:22
    Oba týmy se v rychlém sledu dostaly ke střele na bránu, jenže James Reimer dokázal puk po další nebezpečné teči vyrazit, stejně jako na opačné straně Robin Lehner, když Panthers vystřelili z bodu levého kruhu pro vhazování.
     
    26:10
    Robin Lehner zastavil nahození Panthers pod lapačkou a poté byl nepříjemně dohrán, což Islanders postřehli, a u střídaček se strhla menší potyčka. Komerční přestávka.
     
    26:42
    Robin Lehner si připsal další zákrok, když si snadno poradil s nahozením Panthers z levého kruhu.
     
    27:20
    Jevgenij Dadonov za bránou Islanders nedokázal vybojovat puk a Robin Lehner ho u své levé tyče zmrazil pod lapačkou.
     
    27:31
    Mathew Barzal z levého kruhu nahodil puk bekhendem před bránu a Frank Vatrano ho při bekčekingu poslal směrem na Jamese Reimera, který dobře zasáhl pravým betonem a zabránil dalšímu kurióznímu gólu ve své síti.
     
    27:57
    Robin Lehner zatím chytá velice spolehlivě, což platí i po střele Panthers z levého kruhu pro vhazování.
     
    28:02
    A další zákrok Robina Lehnera, který zasáhl proti táhlé střele soupeře od modré čáry a vkleče puk snadno podržel.
     
    28:24
    Cal Clutterbuck se pokusil v pravém kruhu pro vhazování po odraženém kotouči o golfový úder, jenže puk nedokázal dobře trefit a jeho pohotový pokus byl zablokován.
     
    29:19
    Panthers na levém křídle dobře vypálili od hrazení směrem na vzdálenější pravou tyč, Robin Lehner ale agresivně levým betonem puk vykopl mimo.
     
    29:31
    Oba týmy se sice dostávají do šancí, minimální množství příležitostí je ovšem hodně nebezpečných.
     
    30:28
    Jonathan Huberdeau na pravém křídle rychle zavezl puk do útočného pásma v kruhu pro vhazování napřáhl k rychlé střele, která mířila těsně nad ledem ke vzdálenější levé tyči, Robin Lehner ale puk pravým betonem vyrazil.
     
    31:20
    Vincent Trocheck vyfasoval dvě minuty za hákování a Islanders si po krátké komerční přestávce zahrají druhou přesilovou hru v dnešním zápase. První nevyužili.

     
    31:42
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nick Leddy zavezl puk podél osy ledové plochy do útočného pásma a stál na začátku nádherné kombinační akce, kterou Mathew Barzal vyšperkoval parádní diagonální přihrávkou, po které v levém kruhu skóroval bez přípravy do odkryté brány JORDAN EBERLE! Islanders využili přesilovou hru a vedou nad hosty z Floridy již 2:0. Asistence: Mathew Barzal a Anders Lee.
    31:42 Jordan EBERLE - 2:0
     
    31:55
    Robin Lehner si snadno poradil s nahozením Panthers a poté se strhla před jeho bránou potyčka, po které Matt Martin a Troy Brouwer vyfasovali shodně dvě minuty za hrubost.
     
    32:34
    Panthers se sice na křídle dostali do zakončení, jejich pokus se stal ale snadnou kořistí Robina Lehnera.
     
    33:09
    Keith Yandle na levém křídle vystřelil od modré čáry a Robin Lehner jeho pokus na přední tyči vkleče zachytil.
     
    33:36
    Michael Matheson z pravého kruhu přihrával před bránu a po své zablokované přihrávce se dostal v mezikruží ke střele, do které se dobře postavil Ryan Pulock.
     
    33:55
    Matt Martin a Troy Brouwer jsou zpět na ledě a hokejisté obou týmů opět hrají v plném počtu. Domácí vedou 2:0.
     
    34:57
    Colton Sceviour na pravém křídle dobře potáhl puk a z ostrého úhlu poslal před bránu nebezpečnou přihrávku na teč, nakonec k ní ale nedošlo a Robin Lehner puk pravým betonem vyrazil mimo nebezpečí.
     
    35:25
    Alex Petrovic si chtěl u hrazení vyšlápnout na jednoho z protihráčů, k potyčce ale nedošlo. Islanders vedou nad Panthers 2:0 a po krátké reklamní přestávce jsme zpět.
     
    35:58
    Robin Lehner prohodil pár slov s rozhodčím poté, co snadno zastavil další nahození Panthers od modré.
     
    36:36
    Panthers v levém kruhu napřáhli k pěkné střele zápěstím, jenže bránu Robina Lehnera přestřelili. A další akci hostů pár okamžiků na to zastavilo postavení mimo hru.
     
    37:00
    Mathew Barzal po otočce v levém rohu obranného pásma namazal puk na hůl Coltona Scevioura, který se ho zpoza brány chytře snažil poslat do sítě o beton Robina Lehnera, brankář Islanders ale kotouč včas zaostřil a vsedě ho zmrazil pod lapačkou!
    37:00 Robin Lehner dokázal napravit chybu Mathewa Barzala!
     
    38:17
    Panthers v rozpětí zhruba minuty dvakrát zaváželi puk do útočného pásma, v obou případech ovšem jejich akci zastavilo postavení mimo hru.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    39:27
    Keith Yandle vystřelil od modré čáry a jeho pokus zápěstím minul o hodně levý horní roh domácí brány.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Barclays Center bylo v první i druhé třetině svědky jednoho gólu, když na úvodní branku Brocka Nelsona v prostřední části navázal v přesilové hře po nádherné kombinační akci Jordan Eberle a vstřelil svůj první gól v letošní sezóně NHL. Skóre po druhé části v Barclays Center zní. New York Islanders 2 Florida Panthers 0.

     
    Třetí třetina začne přibližně v 3:05.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 16-26; Zablokované střely: 10-8; Vhazování: 51%-49%; Hity: 14-15; Přesilové hry: 1/2-0/1; Trestné min.: 4-6.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    V New Yorku začala třetí třetiny za dvoubrankového vedení Islanders a Panthers musí výrazně zvýšit obrátky, pokud chtějí ještě něco s dnešním zápasem udělat.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:34
    Florida se na levém křídle u hrazení dostala k nahození, které se stalo snadnou kořistí Robina Lehnera.
     
    41:32
    Andrew Ladd byl vyloučen na dvě minuty za sekání a Florida má šanci vrátit se zpět do zápasu v početní převaze.
     
    42:05
    Aleksander Barkov a Jonathan Huberdeau vyvolali před bránou Islanders obrovský závar, jenže puk byl přizvednutý do vzduchu a hostům byla odpískána vysoká hůl.
     
    42:46
    Florida právě vstřelila branku!
    Nick Bjugstad na přední tyči zablokoval střelu Aarona Ekblada z vrcholu levého kruhu, poté ale zpětnou přihrávkou našel FRANKA VATRANA, který z blízkosti vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Také Panthers využili přesilovou hru a vrátili se zpět do zápasu. Panthers snížili na 1:2. Asistence: Nick Bjugstad a Aaron Ekblad.
    42:46 Frank VATRANO - 2:1
     
    43:22
    Anders Lee napřáhl v levém kruhu ke tvrdé střele s příklepem, kterou James Reimer dokázal vyrazit.
     
    44:26
    Cal Clutterbuck v levém kruhu útočného pásma obral o puk Aarona Ekblada a napřáhl k rychlé střele zápěstím, kterou James Reimer maskou vyrazil před sebe a poté ji zmrazil pod lapačkou!
    44:26 Cal Clutterbuck obral o puk Ekblada a málem skóroval
     
    44:53
    Jordan Eberle nebezpečně tečoval puk před bránou, kotouč ovšem zamířil těsně vedle pravé tyče.
     
    45:59
    Anthony Beauvillier se dostal na pravém křídle ke střele, kterou James Reimer vyrazil mimo ledovou plochu.
     
    46:13
    Útok Islanders zastavilo postavení mimo hru a za jejich jednobrankového vedení dostává prostor reklamní přestávka. Dokáží Panthers dotáhnout zápas do prodloužení?
     
    46:39
    Aaron Ekblad napřáhl na ose útočného pásma k táhlé střele od modré čáry, kterou zablokoval Anders Lee.
     
    47:19
    Matt Martin před vlastní bránou udělal velkou chybu a Jonathan Huberdeau se ocital ve velké šanci, jenže domácí útočník ho zezadu zahákoval.
     
    48:01
    Jonathan Huberdeau přišel na levém křídle o puk a Islanders se podařilo vyhodit puk ze svého pásma. Panthers museli spěchat do obranného pásma.
     
    48:27
    Panthers vystřelili dobře na pravém křídle, Robin Lehner byl ale připravený a našel puk v lapačce.
     
    48:56
    Mike Hoffman napřáhl od modré čáry k táhlé střele zápěstím, která byla v mezikruží zablokována.
     
    49:19
    Vyloučený Matt Martin je zpět na ledě a Islanders přečkali klíčové oslabení, po kterém drží těsný náskok.
     
    49:57
    Nick Leddy na levém křídle vypálil po zpětné přihrávce podél hrazení od modré čáry, jeho ránu ale na přední tyči schytal dobře postavený Alex Petrovic.
     
    50:35
    Florida právě vstřelila branku!
    Aleksander Barkov rychle zavezl puk na levém křídle do útočného pásma a krásnou střelu z vrcholu kruhu pro vhazování otřel o vnější oblouk brány, za bránou ovšem puk rychle dojel a zpětnou přihrávkou zpoza ní oslovil JEVGENIJE DADONOVA, který v mezikruží napřáhl ke střele zápěstím a přes levé rameno Robina Lehnera dostal puk do sítě! Panthers smazali ve třetí části dvoubrankové manko – 2:2! Asistence: Aleksander Barkov a MacKenzie Weegar.
    50:35 Jevgenij DADONOV - 2:2
     
    51:41
    Anders Lee z blízkosti na Jamese Reimera nevyzrál a poté, co brankář Floridy zmrazil puk pod svou lapačkou, dostává prostor krátká reklamní přestávka.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    53:08
    Islanders se nepodařilo rozehrát a puk se vrátil po zakázaném uvolnění před brankáře Robina Lehnera.
     
    53:35
    Jared McCann se často dostává ke střele, jenže většina z nich končí mimo nebo je zablokována, stejně jako poslední pokus z vrcholu levého kruhu pro vhazování.
     
    54:17
    Puk byl sražen mezi střídačky a v Barclays Center právě probíhá další krátká komerční přestávka.
     
    54:17
    Dnešní utkání sleduje 9743 diváků.

     
    55:00
    Robin Lehner vyrazil střelu Michaela Mathesona z levého křídla před sebe a Panthers už se dostávali k dorážce, které zabránil faulem Nick Leddy – hákování.
     
    57:00
    Nick Leddy je zpět na ledě a vypadá to vypadá, že se dnes v Barclays Center dočkáme prodloužení.
     
    57:18
    Panthers dostali týmový trest za zdržování hry před vhazováním v obranném pásmu! Trest odpyká Nick Bjugstad a Islanders mohou rozhodnout.
     
    58:35
    Mathew Barzal připravil svůj tým o přesilovou hru a usedl na trestnou lavici na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    59:00
    Do konce třetí třetiny zbývá odehrát 1 minuty.
     
    59:18
    Nick Bjugstad je zpět na ledě a začíná zkrácená přesilová hra hostujících Panthers, kteří mohou rozhodnout.
     
    59:45
    Aaron Ekblad na pravém křídle napřáhl k táhlé střele, kterou Robin Lehner detekoval svou lapačkou.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Na branku Brocka Nelsona z úvodní části a Jordana Eberleho z druhé třetiny v poslední části utkání na straně Floridy dokázali odpovědět Frank Vatrano a Jevgenij Dadonov, a tak nás v Barclays Center čeká prodloužení. Skóre po třetí třetině pěkného utkání v New Yorku. New York Islanders 2 Florida Panthers 2.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:01
    V Barclays Center začalo prodloužení, do kterého hokejisté Floridy vstupují v početní převaze.
     
    60:27
    Vincent Trocheck napřáhl na levém křídle z nulového úhlu ke střele, kterou Robin Lehner zachytil.
     
    60:33
    Florida právě vstřelila branku!
    Aleksander Barkov v levém kruhu vyhrál vhazování a přihrál na modrou čáru Keithovi Yandleovi, který roztáhl hru diagonální přihrávkou doprava, kde MIKE HOFFMAN v pravém kruhu napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem a těsně před koncem přesilové hry v prodloužení propálil Robina Lehnera na přední mezi lapačkou a levým betonem – 3:2! Asistence: Keith Yandle a Aleksander Barkov.
    60:33 Mike HOFFMAN - 2:3
     
    Konec zápasu.
     
    Florida v Barclays Center předvedla parádní obrat, když ve třetí části odpověděli na branky Brocka Nelsona a Jordana Eberleho v dresu Panthers Frank Vatrano a Jevgenij Dadonov. V závěru zápasu se na obou stranách vylučovalo a hosté vstupovali do prodloužení v přesilové hře, kterou těsně před koncem využil Mike Hoffman, který vstřelil svůj čtvrtý gól v letošní sezóně NHL a bodoval potřetí v řadě. Konečný výsledek. New York Islanders 2 Florida Panthers 3 po prodloužení.

     
    Statistiky: Střely na bránu: 22-41; Zablokované střely: 13-12; Vhazování: 50%-50%; Hity: 20-23; Přesilové hry: 1/3-2/5; Trestné minuty: 12-8.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Mike Hoffman (FLA) 1+0
    2. Jevgenij Dadonov (FLA) 1+0
    3. Jordan Eberle (NYI) 1+0 (04:03:58)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 19. B. Nelson (Jo. Bailey), 32. Eberle (Barzal, Lee) – 43. Vatrano (Bjugstad, Ekblad), 51. Dadonov (Barkov, Weegar), 61. Hoffman (Yandle, Barkov)


    New York Islanders: Lehner (Greiss) – Leddy, Pulock, Hickey, Mayfield, Pelech, Boychuk – Lee (C), B. Nelson, Jo. Bailey (A) – Ladd, Barzal, Eberle – Beauvillier, Filppula, Komarov – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck (A). Hlavní trenér: Barry Trotz.
    Florida Panthers: Reimer (Hutchinson) – Matheson, Ekblad (A), Yandle, Petrovic, Kiselevič, Weegar – Dadonov, Barkov (C), Bjugstad – Huberdeau (A), Trocheck, Mamin – Vatrano, McCann, Hoffman – Brouwer, Lammikko, Sceviour. Hlavní trenér: Bob Boughner.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Wes McCauley. Čároví: Greg Devorski, Steve Miller

    Diváci: 9743
    bahis siteleri