Kometa Brno – Jihlava 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:6 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 2:1 (kon.)
Kladno – Slavia 6:3 (kon.) | Zlín – Vítkovice 3:8 (kon.) | Č. Budějovice – Žďár n/S 4:2 (kon.)
HK MD Šumperk – Olomouc 5:3 (kon.) | Třinec – Technika Brno 5:2 (kon.) | Havířov – Warriors Brno 10:1 (kon.)
Chomutov – PZ Kladno 9:2 (kon.) | K. Vary – Kobra 10:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 5:3 (kon.)
Přerov – Vsetín 2:1 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
4:2 (0:1, 3:0, 1:1 - N 1:0)
SKLH Žďár nad Sázavou
Čtvrtek 25.10.2018, 17:30 • Budvar aréna • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    64:33
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor nakonec vítězí v prodloužení, které nabídlo kvantum šancí! Lukeš poslal puk před branku, kde byl FILIP PETRÁSEK, který dostal kotouč až za brankovou čáru! Asistence: Petr Lukeš.
     
    51:58
    Žďár právě vstřelil branku!
    Jenže hostující tým přidal na aktivitě a během chvilky snižuje na rozdíl dvou branek! Před Lidákem vznikla skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval MATYÁŠ STANĚK, jenž doklepl puk do sítě. Asistence: Patrik Doležal a Marek Brúha.
     
    50:06
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor využívá přesilovku a vede již o tři branky! Matouš Hail poslal puk na PETRA LUKEŠE, jehož parádní rána z první zapadla přesně do růžku Kadlcovy brány. Ten byl bez šance. Asistence: Matouš Hail a Tomáš Březina.
     
    37:34
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor opravdu přidává další branku a vede již o dva góly! Tentokrát odvedl skvělou práci David Kašpar, kterého zabrzdila v zakončení jen spadlá hokejka. Přesto poslal puk na ledě před branku, kde byl připravený TOMÁŠ BŘEZINA, jenž si míchnul s pukem a poslal ho nad Kadlce. Asistence: David Kašpar a Jiří Punda.
     
    36:23
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    O pár vteřin dokončují České Budějovice obrat a dostávají se do jednobrankového vedení! Dnes hodně aktivní DAVID KAŠPAR si krásně obhodil protihráče a dostal se do dobré pozice, proto vypálil a jeho rána prolétla mezi rukou a tělem Kadlce. Asistence: Tomáše Kudrnáč.
     
    35:43
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Konečně! Motor byl druhou třetinu jasně lepším týmem, který měl tlak, ale až teď srovnává stav utkání! Dobrou práci odvedl Adam Sochor, který získal kotouč. Poté ho posunul na Hálu, jenž nabil RICHARDU PITLOVI, jehož rána z první skončila za zády Kadlce! Asistence: Daniel Hála a Adam Sochor.
     
    11:08
    Žďár právě vstřelil branku!
    První lepší šance v podání hostujícího týmu a vidíme první branku! ROBERT BAČO šermoval o puk se svým protihráče, jenže to byl právě hostující útočník, který ho trefil z první a z hranice brankoviště se nemýlil. Bez asistence.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 36. Pitel (Hála, Sochor), 37. Kašpar (Kudrnáč), 38. Březina (Kašpar, Punda), 51. Lukeš (Hail, Březina), 65. Petrásek (Lukeš) – 12. Bačo, 52. Staněk (Doležal, Brúha)


    HC Motor České Budějovice: Lidák (Heidinger) – Fousek, Cibulka, Hail, Punda, Hromada – Hála, Kříž, Lukeš, Kašpar, Březina, Petrásek, Pitel, Placek, Kumpfmüller, Kudrnáč, Kovář, Sochor.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Kadlc (Havlík) – Macek, Gürtler, Beran, Pecka, Joudal, Sochor, Pelikán, Číhal – Procházka, Kotrba, Elis, Brúha, Bačo, Doležal, Staněk.

    Rozhodčí: Němec – Brejcha, Zedníková
    bahis siteleri