Kometa Brno – Jihlava 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:6 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 2:1 (kon.)
Kladno – Slavia 6:3 (kon.) | Zlín – Vítkovice 3:8 (kon.) | Č. Budějovice – Žďár n/S 4:2 (kon.)
HK MD Šumperk – Olomouc 5:3 (kon.) | Třinec – Technika Brno 5:2 (kon.) | Havířov – Warriors Brno 10:1 (kon.)
Chomutov – PZ Kladno 9:2 (kon.) | K. Vary – Kobra 10:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 5:3 (kon.)
Přerov – Vsetín 2:1 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
4:2 (0:1, 3:0, 1:1 - N 1:0)
SKLH Žďár nad Sázavou
Čtvrtek 25.10.2018, 17:30 • Budvar aréna • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    64:33
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor nakonec vítězí v prodloužení, které nabídlo kvantum šancí! Lukeš poslal puk před branku, kde byl FILIP PETRÁSEK, který dostal kotouč až za brankovou čáru! Asistence: Petr Lukeš.
     
    63:25
    Neskutečné šance na obou stranách! Žďárští jeli dva na nikoho. Přišla křižná přihrávka přes brankoviště, jenže domácí brankář vypíchl puk hokejkou! Na druhé straně pádil Březina, ani on nepřekonal Kadlce.
     
    62:59
    Také dobrá šance na druhé straně! Parádní zákrok si ovšem připsal Martin Lidák, který si krásně pohlídal přední tyč a puk zastavil.
     
    62:03
    Tomáš Cibulka jel sám na gólmana, ale ten ho skvěle vychytal!
     
    58:44
    Obrovská šance Tomáše Březiny! Ten dostal křižnou přihrávku a mohl pálit do prázdné. Nakonec ani netrefil kotouč!
     
    57:14
    Obrovská šance domácího celku! Tomáš Březina se dostal do samostatného úniku, položil si Kadlce, jenže ten předvedl parádní zákrok, když zastavil puk lapačkou na zemi!
     
    56:53
    Matyáš Staněk je na ledě!
     
    54:53
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Matyáš Staněk – 2 min., podrážení).
     
    52:39
    V další dobré šanci byl Václav Macek, který klidně mohl snížit na rozdíl jedné branky! Proti jeho střele si ovšem dobře vyjel Lidáka a jeho pokus zneškodnil.
     
    51:58
    Žďár právě vstřelil branku!
    Jenže hostující tým přidal na aktivitě a během chvilky snižuje na rozdíl dvou branek! Před Lidákem vznikla skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval MATYÁŠ STANĚK, jenž doklepl puk do sítě. Asistence: Patrik Doležal a Marek Brúha.
     
    51:33
    Za Lidákem se ozvala tyč!
     
    50:06
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor využívá přesilovku a vede již o tři branky! Matouš Hail poslal puk na PETRA LUKEŠE, jehož parádní rána z první zapadla přesně do růžku Kadlcovy brány. Ten byl bez šance. Asistence: Matouš Hail a Tomáš Březina.
     
    48:47
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Robert Bačo – 2 min., hákování).
     
    45:04
    Rostislav Sochor je na ledě!
     
    43:04
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Rostislav Sochor – 2 min., sekání).
     
    41:28
    Obrovská chyba hostujícího gólmana nekončí brankou! ten chtěl pomoci svému týmu s rozehrávkou, ale trefil jen Pitla. Ten se snažil zakončit, jenže byl ve velkém úhlu. Proto objel branku, jenže Kadlc se stihl do brány vrátit!
     
    41:09
    Richard Pitel je na ledě!
     
    39:10
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Richard Pitel – 2 min., podrážení).
     
    37:34
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor opravdu přidává další branku a vede již o dva góly! Tentokrát odvedl skvělou práci David Kašpar, kterého zabrzdila v zakončení jen spadlá hokejka. Přesto poslal puk na ledě před branku, kde byl připravený TOMÁŠ BŘEZINA, jenž si míchnul s pukem a poslal ho nad Kadlce. Asistence: David Kašpar a Jiří Punda.
     
    36:23
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    O pár vteřin dokončují České Budějovice obrat a dostávají se do jednobrankového vedení! Dnes hodně aktivní DAVID KAŠPAR si krásně obhodil protihráče a dostal se do dobré pozice, proto vypálil a jeho rána prolétla mezi rukou a tělem Kadlce. Asistence: Tomáše Kudrnáč.
     
    35:43
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Konečně! Motor byl druhou třetinu jasně lepším týmem, který měl tlak, ale až teď srovnává stav utkání! Dobrou práci odvedl Adam Sochor, který získal kotouč. Poté ho posunul na Hálu, jenž nabil RICHARDU PITLOVI, jehož rána z první skončila za zády Kadlce! Asistence: Daniel Hála a Adam Sochor.
     
    33:27
    Klidně to mohlo být o dvě branky! Lidák vyrazil těžkou střelu jen vedle sebe, kam si najížděl Václav Macek. Hostující hráč netrefil skákavý puk!
     
    31:20
    Gólovka pro České Budějovice! Petr Lukeš si sjížděl před bránu, kam také dostal pas. Dokázal ho popíchnout směrem na bránu, ale Kadlc vytáhl zákrok betonem.
     
    28:22
    Další zajímavá šance v podání Motoru, ten teď tlačí svého soupeře a branka visí ve vzduchu. Přihrávku do brankoviště si srazil jeden z hostí směrem nabránu, ale Kadlc si toho všiml a stihl zaklapnout své betony včas.
     
    27:36
    Pěkná akce v podání Motoru! Puk šel rychle z hole na hůl, až přišla křižná přihrávka. Poté přišla střela, ale hostující brankář svůj tým drží!
     
    21:20
    Dobrá šance hostujícího celku! Ten se dostal do přečíslení dva na jednoho. Přišla křižná přihrávka, ale Martin Lidák si připsal dobrý zákrok.
     
    19:38
    Dobrá šance v podání Jihočechů! Ti si naprosto vyšachovali hostující obranu, díky čemuž mohl pálit David Kašpar. Ten však se střelou chvíli čekal a Kadlc se stihl přesunout!
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    16:16
    Asi největší šance Českých Budějovic v dnešním utkání! Fousek nahodil puk, který Kadlc jen tak tak vyrazil betonem vedle sebe. tam dorážel Hála, jenž posílal puk po ledu, avšak hostující gólman ho chytil do lapačky!
     
    14:59
    Skvělá práce Matouše Haila! Ten byl čerstvý, což ukázal rychlou jízdou. Poté parádním zákrokem sebral šanci Mackovi, který byl jel sám na domácího gólmana!
     
    13:44
    Krásná akce v podání Martina Lidáka! Ten viděl, že hráč hostí by mohl na něj jet sám, a tak se rozjel k puku. Skočil po něm rybičku a puk dokázal poslat daleko od své brány!
     
    11:08
    Žďár právě vstřelil branku!
    První lepší šance v podání hostujícího týmu a vidíme první branku! ROBERT BAČO šermoval o puk se svým protihráče, jenže to byl právě hostující útočník, který ho trefil z první a z hranice brankoviště se nemýlil. Bez asistence.
     
    06:40
    Obrovská šance Ondřeje Kováře! Ten se elegantně vyhnul osobnímu souboji a dostal se do dobré střelecké pozice. Kotouč mu ale na poslední chvíli sjel z hole a budějovický útočník ani nezakončil.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 36. Pitel (Hála, Sochor), 37. Kašpar (Kudrnáč), 38. Březina (Kašpar, Punda), 51. Lukeš (Hail, Březina), 65. Petrásek (Lukeš) – 12. Bačo, 52. Staněk (Doležal, Brúha)


    HC Motor České Budějovice: Lidák (Heidinger) – Fousek, Cibulka, Hail, Punda, Hromada – Hála, Kříž, Lukeš, Kašpar, Březina, Petrásek, Pitel, Placek, Kumpfmüller, Kudrnáč, Kovář, Sochor.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Kadlc (Havlík) – Macek, Gürtler, Beran, Pecka, Joudal, Sochor, Pelikán, Číhal – Procházka, Kotrba, Elis, Brúha, Bačo, Doležal, Staněk.

    Rozhodčí: Němec – Brejcha, Zedníková
    bahis siteleri