Burnley – Chelsea 0:4 (kon.) | Crystal Palace – Arsenal 2:2 (kon.) | Manchester Utd. – Everton 2:1 (kon.)
konec
Manchester United
2:1 (1:0)
Everton FC
Neděle 28.10.2018, 17:00 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, přeji Vám hezký zbytek nedělního večera. (19:17:53)
    Paul Pogba a Anthony Martial rozhodli vyrovnaný zápas ve prospěch United

     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 10:7. Střely mimo: 3:5. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 7:0. Fauly: 15:12.
     
    Jonathan Moss naposledy foukl do píšťalky a ukončil zápas desátého kola anglické Premier League mezi Manchesterem United a Evertonem! Oba týmy nabídly fotbalovým fanouškům atraktivní ofenzivní fotbal, kterému nechyběly hezké akce a solidní počet šancí u obou branek. Domácí mužstvo si po Pogbově gólu přeneslo do druhé půle jednogólový náskok, který chvíli po změně stran zdvojnásobil Anthony Martial. Toffies se však nevzdali a ve zbytku zápasu byli o něco nebezpečnější. V 77. minutě přišel faul Smallinga a penalta Sigurdssona, který snížil na 1:2. Další šance už Everton nevyužil a z Old Trafford tak odjíždí s prázdnou.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Sigurdssonův centr byl hodně nepovedený, United jej odvrátili před pokutové území, odkud ještě z voleje vypálil Lookman, ale branku minul o velký kus.
     
    90+6
    United budou muset přečkat ještě jeden rohový kop, na který byl sražen centr Digneho. José Mourinho už možná chtěl jít do kabiny, ale kvůli této situaci se přece jenom ještě vrátil.
     
    90+5
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Fred, přichází Jesse Lingard.
    90+4. Anthony Martial (MAN)
     
    90+4
    Anthony Martial mohl definitivně rozhodnout! Toffies propadli na půlící čáře a pustili Francouze do úniku. Pickford se před Martialem ani nehnul a střelu vyrazil na roh!
     
    90+3
    Snad poprvé o sobě dal vědět střídající Dominic Calvert-Lewin. Jeho hlavičkový pokus po centru z levé strany byl hodně slabý a neměl sebemenší naději skončit za zády domácího gólmana.
     
    90+2
    Po nepřesné přihrávce od Cenka Tosuna domácí bezhlavě odkopli míč do prostoru, kde číhají další hráči Evertonu. Svěřenci Josého Mourina si v posledních minutách trochu zahrávají s ohněm.
     
    90+1
    David de Gea jednoduše stáhl ze vzduchu Gomesův centr a dlouhým výhozem se snažil založit protiútok, který další hráči Manchesteru ihned zbrzdili.
     
    90
    Na vyrovnání mají Toffies ještě docela dost času. Rozhodčí kvůli mnoha prodlevám nastavují celých šest minut, což se fanouškům United pochopitelně vůbec nelíbí.
     
    88
    Nepříliš výrazný Fred operoval na pravé straně. Hlavně díky němu mohl z osy zakončovat aktivní Pogba, ovšem střela z delší vzdálenosti byla jenom propagačního typu.
     
    87
    Laciná nepřesnost od Keanea, který posadil míč na nohu Martiala. United se zadarmo dostali k útoku, nicméně právě Martial byl na levé straně bezpečně ustrážen.
     
    86
    Hra se trochu rozkouskovala. Tempo hodně opadlo a to rozhodně více vyhovuje Manchesteru, který brání hubený jednogólový náskok. De Gea nikam nespěchá s uvedením míče do pohybu.
     
    85
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Juan Mata, přichází Ander Herrera.
     
    84
    United budou za malou chvíli střídat. Od Josého Mourinha dostává pořádnou dávku taktických pokynů záložník Ander Herrera. Mezitím byl v ofsajdu chycen Lukaku.
     
    83
    Richarlison se asi unáhlil, když pracně přijal dlouhý míč do pokutového území a zleva rovnou střílel z nepřipravené pozice. De Gea zasahovat nemusel a z klidu rozehrává.
     
    82
    Znovu Lukaku, který byl úplně sám při čekání na Pogbův centr z pravé strany. Jeho střelecké ztrápení na Old Trafford ale trvá, hlavičkový pokus totiž letěl mimo tři tyče.
     
    81
    Romelu Lukaku se ocitl volný na pravém kraji velkého vápna jen díky tomu, že ho obrana Toffies vystavila do odmávaného ofsajdu.
     
    80
    Stoper Untied se po chvilce vrátil na hřiště a teď s menším odstupem sleduje ofenzivní snahu svých spoluhráčů. Zprava vhazuje Ashley Young.
     
    79
    Hra je znovu přerušena. Chris Smalling si při penaltovém faulu zřejmě přivodil nějaké zranění a teď podstupuje nutné ošetření.
     
    78
    Střídání v týmu Everton FC: ze hřiště odchází Idrissa Gueye, přichází Dominic Calvert-Lewin.
     
    78
    Střídání v týmu Everton FC: ze hřiště odchází Theo Walcott, přichází Cenk Tosun.
    77. Gylfi SIGURDSSON - 2:1
     
    77
    Everton právě vstřelil branku!
    Míč si na penaltový bod postavil GYLFI SIGURDSSON, který zvolil střelu do pravé strany. De Gea si vybral skok k opačné tyči a neměl nárok zabránit snížení na rozdíl jediného gólu!
     
    76
    Sigurdssonova kolmice nastartovala Richarlisona, kterého ve vápně jednoznačně fauloval skluzující Smalling. Také Everton tak má k dispozici pokutový kpo!
     
    75
    Balón poměrně dlouho létal nad pokutovým územím, ale žádný z domácích se k němu nedostal natolik, aby mohla vzniknout střela na Pickfordovu branku.
     
    74
    Rohový kop pro Manchester...
     
    72
    Smalling obětavým zákrokem padl do centru z levého kraje hrací plochy a odrazil hostující kombinaci o několik metrů zpět směrem k půlící čáře.
    71. Séamus Coleman (EVE)
     
    71
    Domácí tým trochu zaspal, když Everton rozehrával z poloviny hřiště. Séamus Coleman dostal od Richarlisona přihrávku na pravou stranu a jen o pár decimetrů minul horní tyč de Geovy brány.
     
    69
    Juan Mata dnes hraje vynikající zápas. Jeho přihrávky jsou velkou ozdobou. Teď hledal Matiće, který byl podle rozhodčích v ofsajdu.
     
    67
    Victor Lindelöf nikam nepustil rozběhnutého Walcotta a upálil mi míč do zámezí. Zpět do hry jej vrátí hostující kapitán Séamus Coleman.
     
    66
    André Gomes byl v záklonu a jen těžko mohl lépe nasměrovat svou pomalou hlavičku po centru Colemana. De Gea si připsal snadný zákrok, kterých má na kontě už poměrně dost.
     
    65
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Marcus Rashford, přichází Romelu Lukaku.
     
    64
    Coleman si naběhl do Shawa, kterému už faul odpískán byl. Nařízenou standardku z pravé strany rozehrál Sigurdsson, ale ještě dříve, než míč doletěl k hráčům ve vápně, byl sudím spatřen další nedovolený zákrok.
     
    63
    Pogba náhle spadl k zemi při nenápadném souboji s Gomesem. O nic vážného se ale nejednalo a Manchester po krátkém přerušení sportovně vrátil míč soupeři.
     
    62
    Střídání v týmu Everton FC: ze hřiště odchází Bernard, přichází Ademola Lookman.
     
    60
    Martial se vrátil do obrany a u rohového praporku si pokryl míč před dotěrným Colemanem. Vše skončilo faulem Evertonu, po kterém se bude poprvé střídat.
     
    59
    Ani z tohoto mráčku ale nezapršelo. Sigurdsson dal do centru zleva až příliš razance a číhajícího Richarlisona balón přeletěl.
     
    58
    Z rohového kopu už nic dalšího nebylo. Digne naopak otočil hru a se svými spoluhráči se snaží prokombinovat přes zformovaný blok United.
     
    57
    Pogba trochu ukradl míč Rashfordovi, na kterého původně letěl centr od Maty. Francouzský fotbalista pálil ze svého pohledu k pravé tyči, jenže Jordan Pickford znovu výtečně zakročil!
     
    55
    Mata parádní přihrávkou oslovil Rashforda, který měl možnost zakončovat z pravého strany pokutového území. Pickford svůj tým ale podržel zákrokem uprostřed branky.
     
    54
    Tentokrát se karta obrátila a André Gomes byl tím faulovaným. Provinil se srbský záložník Nemanja Matić, který už také hraje s hrozbou druhé žluté karty.
     
    52
    A teď už znovu Manchester, který rozehrává po faulu Gomese na Freda.
     
    51
    Obrovská šance Toffies! Bernard se díky Richarlisonovi dostal za obranu a už měl před sebou jenom de Geovu branku. Z levé strany však poslal míč jenom do boční sítě!
     
    50
    Teď už to budou mít hráči Evertonu hodně složité. United hrají ve velké pohodě a asi nikoho by nepřekvapilo, kdyby z jejich útoků padly ještě nějaké další góly.
    49. Anthony MARTIAL - 2:0
     
    49
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Krásný fotbalový moment, po kterém domácí vedou o dva góly! Paul Pogba si rozmyslel střelu po odvráceném centru Younga. Místo toho přihrál doleva na ANTHONYHO MARTIALA, který nádherně zakroutil míč k vzdálenější tyči a nedal Pickfordovi žádnou šanci.
     
    48
    Rashford si netroufl na centr z levé strany. Domácí to zkusili kombinačně, jenže Pogbovi v obležení čtyř protihráčů utekl míč k Pickfordovi.
     
    47
    Richarlison měl klid na přesun před velké vápno. Trojice obránců na něj zblízka jenom koukala a nechala ho vystřelit. David de Gea ani v tomto případě ale nemusel předvést žádný světoborný zákrok.
     
    46
    Ani jeden z trenérů během poločasové přestávky nesáhl do sestavy, a tak na obou stranách pokračují původní základní jedenáctky.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Statistiky po 1. poločasu:

    Střely na branku: 5 – 4
    Střely mimo branku: 3 – 1
    Držení míče: 59% – 41%
    Rohové kopy: 3 – 3
    Ofsajdy: 4 – 0
    Fauly: 6 – 8
    Žluté karty: 1 – 1.
     
    Je za námi úvodní půle, která by se dala rozdělit na další dvě části. Everton v úvodních minutách držel s United krok, od penaltového zákroku na Martiala už ale dominoval Manchester, který se zásluhou Pogby dostal do vedení a zaslouženě odchází do útrob Old Trafford s jednobrankovým náskokem.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Z něj už Toffies nezahrozili a v závěru první půle budou muset ještě jednou bránit, protože ve střední části hřiště došlo k faulu na Paula Pogbu. Od Gueyeho to rozhodně nebyl první nedovolený zákrok pod žlutou kartou a rozhodčí Moss mu jasnou gestikulací dal najevo.
    45+1. Theo Walcott (EVE)
     
    45+1
    Teď už to bylo v podání Thea Walcotta zajímavější. Po přihrávce do volného prostoru pálil z pravého kraje pokutového území na bližší tyč, u které de Gea vyrazil míč na roh.
     
    45
    Nastavují se 2 minuty.
     
    44
    Gylfi Sigurdsson pěknou kolmicí dostal do solidní šance Walcotta. Tomu střela z hranice šestnáctky příliš nesedla a de Geu nemohl pomalu letící míč zaskočit.
     
    42
    Hodně nepovedený výkop Jordana Pickforda odevzdává míč Manchesteru, který má v těchto chvílích hru plně pod svou kontrolou.
     
    41
    Pogbův centr byl sražený k hostujícím fotbalistům. Coleman založil protiútok a podpořil ofenzivu, nicméně také Digneho centr skončil na clonícím protihráči.
     
    40
    Ashley Young posílal svůj nákop na Pogbu, který udělal půlkrok za obrannou linii Evertonu a byl rovněž přistižen v odmávaném ofsajdu.
     
    39
    Znovu v akci Juan Mata, který byl podražený Bernardem. Stalo se tak kousek od půlící čáry, takže to pro Toffies zatím nemá žádné větší následky.
     
    39
    Nemanja Matić ještě dodatečně dostal žlutou kartou. Jeho počínání při neúspěšném bránění Sigurdssona se rozhodčím nepozdávalo.
     
    38
    Matův náběh po levém křídle končí odmávaným ofsajdem a rozehrávkou Jordana Pickforda.
     
    37
    Sigurdsson si u středového kruhu dobře pokryl míč před Matićem a po kolmici do pravé strany si naběhl do vápna. Do něj dostal přesný Colemanův centr, ovšem zakončení hlavou letělo jen do rukavic stojícího de Gey.
     
    36
    Až po hodně nepřesné střele Freda si hosté můžou oddechnout. Od penaltového zákroku byli uzamčení ve vlastním vápně, kde teď čelí tlaku napadajících hráčů United.
     
    35
    Martial u penaltového bodu hned dvakrát neúspěšně hledal Rashforda. Everton odkopl míč jen o pár desítek metrů a zůstává pod velkým tlakem.
     
    34
    Rozehrál ho právě Mata, ale našel jen hlavu Zoumy. Ten si o pár vteřin později v nebezpečném prostoru poradil také s Nemanjou Matićem.
     
    33
    Progba prošel po levé straně až k okraji pokutového území. Na Matu finální pas neprošel, nicméně je z toho alespoň rohový kop.
     
    32
    Walcottův centr proplachtil pokutovým územím a skončil v zámezí. Richarlison nabíhal na zadní tyč, ale míč neměl šanci zachytit.
     
    31
    Ashley Young si ukrojil až příliš velké sousto. Chtěl si obhodit Bernarda, přes kterého se k míči ale nevrátil a bezesporu fauloval.
    30. Střela Pogby a ofsajdová dorážka Rashforda
     
    30
    Další velká možnost pro United! Domácí se krásně prokombinovali až do vápna. Pogbovu přízemní střelu Pickford bravurně zneškodnil. Na dorážku Rashforda už nestačil, ale vadit mu to nemusí, protože přišla z jasného ofsajdu.
    27. Paul POGBA - 1:0
     
    27
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Rudí ďáblové jdou do vedení! Pickford skokem k pravé tyči vyrazil penaltu PAULA POGBY zpět k francouzské hvězdě, která se z jednoduché dorážky už nemýlila.
     
    27
    Paul Pogba (Manchester United) neproměňuje pokutový kop.
     
    26
    Domácí mají velkou šanci na vstřelení vedoucí branky! Anthony Martial doběhl s míčem do vápna a po lehkém kontaktu s nohou Gueyeho padl k zemi. Rozhodčí Moss neváhal a nařídil penaltu.
     
    25
    Asnhley Young se rychle vrátil po nepřesnosti svého parťáka Shawa a náhle se zjevil před Bernardem, který ve stoje čekal na dlouhou přihrávku.
     
    24
    Z něj už United nic moc nevymysleli. Juan Mata byl přistižen v ofsajdovém postavení a k míči se po kratší odmlce vrací Mourinhovi svěřenci.
     
    23
    Anthony Martial si pár decimetrů před pokutovým územím dal míč na pravou nohu. Razantní střela však mířila do místa, kam anglický reprezentační gólman snadno dosáhl a vyrazil tak balón na roh.
     
    22
    Senegalský záložník Idrissa Gueye hasil doutnající požár taktickým faulem na Freda. I on tedy bude hrát se žlutou kartou.
     
    21
    Bernardovu kolmici do pravé strany nevyužil Coleman, který sice posílal míč do vápna, ale všichni jeho spoluhráči už přeběhli prostor, do kterého přihrávka směřovala.
     
    20
    Od dvacáté minuty si na své další zákroky bude muset dávat pozor Chris Smalling, který šel pozdě do souboje s Richarlisonem, kterého trefil do nohy a vysloužil si žlutou kartu.
    19. Juan Mata (MAN)
     
    19
    Zouma vystoupil s Rashfordem a na ose hřiště jej fauloval. O následnou rozehrávku se postaral Mata, jenž zvolil nákop k levému kraji pokutového území. Z něj centroval Martial právě na Matu, jehož hlavička se od trávníku odrazila směrem do rukavic Pickforda.
     
    18
    Richarlison nešetřil silami a trochu vystrašil rozehrávajícího Freda. Ani on ale nezaváhal a nyní pro změnu probíhá dobývání hostujícího obranného bloku.
     
    17
    A další faul, kterým se provinil Fred. Nic moc to ale neovlivnilo, Everton rozehrál pouze na krátko a opět se vrátil o několik metrů dozadu.
     
    16
    United po faulu Maty na Gueyeho malinko vytáhli své napadání. Hostující hráči si při rozehrávce ale poradili a pomalu se přesunuli na útočnou polovinu.
    14. André Gomes (EVE)
     
    14
    Paul Pogba vůbec nesplnil své defenzivní povinnosti při bránění rohového kopu. Ve vápně nechal úplně volného Gomese, jehož hlavička ale putovala přesně na dobře postaveného de Geu.
     
    13
    Walcottův trochu ležerní centr se od prvního clonícího soupeře odrazil na rohový kop. Opět tak probíhá stěhování národů před domácí branku.
     
    12
    Bernard byl nalevo od pokutového území zdvojený a proti přesile to byl právě on, od kterého šel míč do zámezí. Pokračuje se rozehrávkou de Gey.
     
    11
    Richarlisonova kolmice na rozběhnutého Walcotta neprošla. Smalling se s míčem nepáral a zakopl jej za postranní čáru.
     
    10
    Ashley Young zakřižoval pohyb Digneho a nepustil Everton k žádnému ohrožení branky, kterou i dnes stráží jasná jednička David de Gea.
     
    9
    Lindelöf skluzem zasáhl proti Walcottovi. Coleman vhodil míč zpět do hry, jenže hosté se po přenesení hry k levé autové čáře sami zahnali do autu.
     
    8
    Bernard nedosáhl na přízemní centr od Sigurdssona. Ve skluzu trefil místo míče Younga, kterému způsobil menší zdravotní problémy.
     
    7
    Lucas Digne měl poměrně snadnou práci při odhlavičkování centru z úrovně bližší tyče. United se přesto ještě drží na útočné polovině.
     
    6
    Rudí ďáblové roh s velkým přehledem ubránili a rychle přešli do ofenzivy. Po zásahu Colemana budou mít rovněž výhodu standardní situace.
     
    5
    Digneho centr zleva byl odvrácen jen částečně. Celá situace se ještě jednou opakovala, míč letěl od Bernarda na vzdálenější tyč, kde Richarlison proti dvěma neuspěl, avšak získal pro Toffies alespoň roh.
     
    4
    Zákrok na Richarlisona byl posouzen jako čistý. Manchester o míč přesto rychle přišel a hosté začínají další akci od Pickforda.
     
    3
    Martial přihrál na osu hřiště Pogbovi, kterému střela z první absolutně nesedla. Míčem neohrozil ani rohový praporek a následuje vhazování Colemana.
     
    2
    Zatím je to jen opatrné oťukávání. Úvodní postupný útok Evertonu trval poměrně dlouho, ale míč se při něm vůbec nedostal na útočnou polovinu.
     
    1
    Úvodní výkop zápasu obstarali domácí, kteří nastupují v červenočerných, zatímco Toffies v modrobílých dresech.
     
    1
    Utkání právě začalo.
    Romelu Lukaku neskóroval na Old Trafford od letošního března. Proti svému bývalému klubu začne pouze na lavičce.

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Manchester United: de Gea – Young (C), Smalling, Lindelöf, Shaw – P. Pogba, N. Matić, Fred – Mata, Rashford, Martial.
    Náhradníci: Romero – Darmian, A. Herrera, Lingard, R. Lukaku, Rojo, Alexis Sánchez.

    Everton FC: Pickford – Coleman (C), M. Keane, K. Zouma, Digne – A. Gomes, Gueye – Walcott, G. Sigurdsson, Bernard – Richarlison.
    Náhradníci: Stekelenburg – Baines, Calvert-Lewin, Davies, Lookman, Y. Mina, Tosun.

    Rozhodčí: Moss – Smart, Halliday.
     
    Vzájemné zápasy

    01.01.2018 Everton – Manchester Utd. 0:2
    17.09.2017 Manchester Utd. – Everton 4:0
    04.04.2017 Manchester Utd. – Everton 1:1
    04.12.2016 Everton – Manchester Utd. 1:1
    23.04.2016 Everton – Manchester Utd. 1:2.
     
    Everton FC

    Klub z Liverpoolu během úvodních čtyř kol ani jednou neprohrál. To se mu přihodilo až v zápasech s West Hamem a Arsenalem, nicméně na tyto dvě zaváhání nechal rychle zapomenout. Toffies nejprve doma porazili 3:0 Fulham, tři body si odvezli z Leicesteru a minulý týden před vlastními fanoušky předčili 2:0 také Crystal Palace. Everton tak má na kontě patnáct bodů, což mu stačí na osmou příčku, přičemž disponuje jen bodovým náskokem na jedenáctý Brighton. V devíti zápasech vstřelili svěřenci Marca Silvy patnáct branek, po čtyřech kusech mají na kontě Brazilec Richarlison a Islanďan Sigurdsson.
    Ani dnes United nepomůžou zranění Diogo Dalot a Marouane Fellaini. Naopak Scott McTominay a Jesse Lingard by už měli být k dispozici.

     
    Manchester United

    Rudí ďáblové, kteří před pár dny padli v Lize mistrů s Juventusem, v minulé sezóně nestačili pouze na svého městského rivala a obsadili druhé místo. Úvod tohoto ročníku se jim tolik nevydařil, z devíti odehraných zápasů mají na kontě čtyři vítězství, dvě remízy a tři porážky, což stačí na čtrnáct bodů a aktuální desáté místo. Svěřenci kritizovaného trenéra Mourinha před reprezentační pauzou potěšili své fanoušky obratem z 0:2 na 3:2 a vítězstvím nad posledním Newcastlem. Před týdnem se však konal přesný opak United ve šlágru vedli 2:1 nad Chelsea, jenže kvůli inkasovanému gólu z šesté minuty nastavení získali jenom bod. Celkem má Manchester na kontě patnáct vstřelených branek, nejlepším střelcem je čtyřgólový Romelu Lukaku.
     
    Všem fotbalovým fanouškům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu ze zápasu desátého kola anglické Premier League. Od sedmnácti hodin se můžeme těšit na atraktivní utkání mezi Manchesterem United a Evertonem!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Michal Břuchanský

    Branky: 27. P. Pogba, 49. Martial (P. Pogba) – 77. G. Sigurdsson (pen.)

    Karty:   20. Smalling (MAN), 39. N. Matić (MAN) – 22. Gueye (EVE)

    Neproměněná penalta: 27. P. Pogba (MAN), brankář Pickford zneškodnil


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 10:7. Střely mimo: 3:5. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 7:0. Fauly: 15:12.
    Manchester United: de Gea – Young (C), Smalling, Lindelöf, Shaw – P. Pogba, N. Matić, Fred (90+5. Lingard) – Mata (85. A. Herrera), Rashford (65. R. Lukaku), Martial.
    Náhradníci: Romero – Darmian, A. Herrera, Lingard, R. Lukaku, Rojo, Alexis Sánchez.

    Everton FC: Pickford – Coleman (C), M. Keane, K. Zouma, Digne – A. Gomes, Gueye (78. Calvert-Lewin) – Walcott (78. Tosun), G. Sigurdsson, Bernard (62. Lookman) – Richarlison.
    Náhradníci: Stekelenburg – Baines, Calvert-Lewin, Davies, Lookman, Y. Mina, Tosun.

    Rozhodčí: Moss – Smart, Halliday

    Diváci: 74 525
    thejrc.org