Rennes – Remeš 0:2 (kon.) | Bordeaux – Nice 0:1 (kon.) | Marseille – PSG 0:2 (kon.)
konec
Olympique Marseille
0:2 (0:0)
Paris Saint-Germain
Neděle 28.10.2018, 21:00 • Stade Vélodrome, Marseille • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Marseille se obírá v nastaveném čase o drahocenné sekundy komunikací s rozhodčím. Navíc Luiz Gustavo vyfasoval žlutou kartu.
     
    90+1
    Jordan Amavi dohrál po odehrání míče Mbappého, který se následně skácel k zemi. Je udělena žlutá karta a u balonu bude PSG.
    87. Sporná situaci po níž nebyl uznán gól Kostase Mitrogla
     
    87
    Marseille se radovalo z vyrovnání, ale pouze několik málo sekund! Payet skvěle nacentroval do pokutového území, Gustavo ještě hlavičku neproměnil, ale následně Mitroglu už byl přesný. Je však pískán faul Strootmana, který navíc inkasuje žlutou kartu.
     
    82
    Lucas Ocampos se rozzuřil na rozhodčího po tom co posoudil situaci ve vápně pouze jako odkop od hostující branky. Ocampos žádal rohový kop, ale místo toho viděl žlutý trest.
     
    53
    Di María získal míč na útočné polovině, poté si chtěl narazit s Choupo-Motingem, ale ten mu už balon nevrátil do běhu. Di María se následně vztekle ohnal proti Thauvinovi a dostal žlutou kartu.
     
    44
    Teď už to ale za kartu je. Thilo Kehrer zastavil rukou rozběhnutého Ocampose a hlavní rozhodčí byl nekompromisní k mladému obránci.

    Vít Schück

    Branky: 67. Mbappé (Di María), 90+5. Draxler (Neymar)

    Karty:   82. Ocampos (OMA), 87. Strootman (OMA), 90+1. Amavi (OMA), 90+3. Gustavo (OMA) – 44. Kehrer (PSG), 53. Di María (PSG)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 6:5. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 8:11.
    Olympique Marseille: Mandanda – B. Sarr, Rami, Kamara, Amavi – M. Sanson (74. Radonjić), Strootman, Gustavo – Thauvin (75. Germain), Ocampos (86. Mitroglu), Payet (C).
    Náhradníci: Pelé – Ćaleta-Car, Germain, Hubočan, Maxime López, Mitroglu, Radonjić.

    Paris Saint-Germain: Aréola – Meunier, Marquinhos (C), Nsoki, Bernat – Verratti, Kehrer – Di María (81. Rabiot), Neymar, Draxler – Choupo-Moting (62. Mbappé).
    Náhradníci: Buffon – Rimane, Diarra, Rabiot, Mbappé, Nkunku, Diaby.

    Rozhodčí: Bastien – Haquette, Mugnier
    bahis siteleri