Vladivostok – Kazaň 1:5 (kon.) | Barys – Novosibirsk 5:2 (kon.) | Ufa – Viťaz 2:1 (kon.)
Jekatěrinburg – Spartak Moskva 2:1 (po pr.) | Jokerit – Čerepovec 3:2 (kon.) | Omsk – N.Novgorod 1:3 (kon.)
HC Slovan – Petrohrad 0:7 (kon.)
po prodl.
Avtomobilist Jekatěrinburg
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 1:0)
Spartak Moskva
Neděle 28.10.2018, 13:00 • KRK Uralec, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:33 Alexej VASILEVSKIJ - 2:1
     
    62:33
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Je konec, domácí si na své konto připisují vítězství s pořadovým číslem dvacet dva! ALEXEJ VASILEVSKIJ se teď řídil frází "když to nevyjde napoprvé, zkus to znovu" a z dorážky poslal pryž za naprosto bezmocného Julia Hudáčka. Spartak tahle porážka musí hodně mrzet... Asistence: Anatolij Golyšev.
     
    60:53
    Dan Sexton si teď obkroužil soupeřovu klec a zakončil, připravený Hudáček kotouč jen tak tak zvládl zastavit! K rozhodnutí nechybělo mnoho.
     
    59:39
    Bělousovi to dnes prostě nevyjde! Útočník Jekatěrinburgu se pokusil rozhodnout jedovatou ranou z mezikruží, ani ta se ale s úspěchem nesetkala!
     
    39:11
    Jekatěrinburg čekají dost nepříjemné chvíle. Za nedovolené bránění je z kluziště vykázán Jevgenij Gračov (JEK) a domácí tak jdou do čtyř.
    36:12 Enver LISIN - 1:1
     
    36:12
    Spartak právě vstřelil branku!
    Početný kotel hostujících fanoušků je na nohou, tři a půl minuty před koncem druhé třetiny máme opět vyrovnáno! Na pravém kruhu se uvolnil ENVER LISIN, který okamžitě po převzetí přihrávky od Nikonceva zakončil přesně mezi tři tyče a připravil tak Kováře o čisté konto. Asistence: Anatolij Nikoncev, Ben Maxwell.
     
    33:16
    Spartak má perfektní příležitost vyrovnat. Hráčská lavice domácího celku dostává dvouminutový menší trest za příliš mnoho hráčů, kterou odsedí Da Costa (JEK).
     
    33:16
    Celé hale se teď zatajil dech, po převzetí Dawesovy nabídky se z otočky málem prosadil Golyšev! Fenomenální Slovák ovšem nekapituloval ani tentokrát!
     
    29:52
    Michail Grigorev (SPM) si do svých osobních statistik připisuje dvě trestné minuty za podražení, Avtomobilist si tak podruhé v zápase vyzkouší přesilovku.
     
    24:59
    Moskevská obrana teď úplně zapomněla na Andreje Obidina, který z nájezdu na branku zakončil jen do betonu hbitého Hudáčka!
     
    22:21
    Kutějkin měl z hranice brankoviště obrovskou šanci srovnat, Kovář se ale natáhl a zakončení na poslední chvíli vykryl! Velká škoda pro hosty.
     
    18:48
    Tohle musí Francise Parého hodně mrzet! Domácí útočník z nebezpečné pozice mezi brankovištěm a kruhem minul soupeřovu svatyni.
     
    04:13
    Avtomobilist nutí aktivitou soupeře k faulu, čeká ho první přesilovka. Dvě minuty za hákování dostává Jaroslav Dyblenko (SPM).
    00:50 Stéphane Da Costa - 1:0
     
    00:50
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Pohádkový vstup do utkání pro Avtomobilist! Za soupeřovou brankou se ke kotouči dostal Nigel Dawes, který jej okamžitě přihrál na mezikruží STÉPHANU DA COSTOVI. Francouzsko-polský forvard pak neváhal a z první rozvlnil síť hostující svatyně – 1:0! Asistence: Nigel Dawes, Anatolij Golyšev.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 1. S. Da Costa (Dawes, Golyšev), 63. Alexej Vasilevskij (Golyšev) – 37. Lisin (Nikoncev, Maxwell)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Sochackij) – Gurkin, Mamkin, Jegoršev, Ljamin, Trjamkin (C), Alexej Vasilevskij, Mišarin, Valitov – Dawes (A), Golyšev, S. Da Costa – Sexton, Bělousov, Paré – Gračov, Chripunov, Litovčenko – Obidin, Milovzorov, Rassejkin.
    Spartak Moskva: J. Hudáček (Truškov) – Kalinin (C), Gončarov, Grigorev, Kutějkin (A), Provolněv, Dyblenko, A. Osipov – Zubov (A), Filatov, Chochlačov – Daugavinš, Lisin, R. Hanzl – Karsums, Kosov, Maxwell – Nikoncev, Talalujev, Šaškov – Kruženkov.

    Rozhodčí: Ansons, Kislov – Biťukov, Ponamarenko.

    Diváci: 5 545
    thejrc.org