Lazio – Inter 0:3 (kon.)
konec
S. S. Lazio
0:3 (0:2)
Inter Milán
Pondělí 29.10.2018, 20:30Italská Serie A • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Matteo Politano, přichází Keita Baldé.
     
    87
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Matías Vecino, přichází Roberto Gagliardini.
     
    82
    Ciro Immobile se nyní trochu šťastně dostal k míči na levé straně vápně a zjevil se sám před Handanovičem. Zakončoval mezi nohy, ale slovinský brankář vytáhl další parádní zákrok.
     
    78
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Stefan Radu, přichází Bastos.
    73. Correa v první své akci neuspěl
     
    73
    Joaquín Correa byl na hřišti pár sekund a hned se mohl prosadit! Šikovný domácí záložník se dostal podél levé lajny až do vápna, Handanoviče ale pokusem po zemi nepřekonal!
     
    71
    Danilo Cataldi následně zastavoval snažení Politana středem hřiště nedovoleně. Italský středopolař je tak dalším potrestaným hráčem tohoto duelu.
    70. Mauro ICARDI - 0:3
     
    70
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    MAURO ICARDI to nyní udělal úžasně a Inter jde do tříbrankového vedení, je rozhodnuto! Borja Valero našel hostujícího hráče ve vápně, kde proti bránícímu hráči skvěle zasekl míč a střelou na přední tyčku navýšil vedení svého celku na 3:0.
     
    69
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Felipe Caicedo, přichází Joaquín Correa.
    67. Šance Marušiće
     
    67
    Lazio se i tak dostalo do zakončení. Ciro Immobile přihrával na pravou stranu, odkud zakončoval pod břevno Adam Marušić. Samir Handanovič ale skvěle vyráží!
     
    57
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází João Mário, přichází Borja Valero.
     
    48
    Ve středu hřiště šel do tvrdého skluzu Stefan Radu, jenž dostává za svůj zákrok žlutou kartu. Šime Vrsaljko nebyl fanouškem jeho zákroku a obořil se na domácího hráče a taktéž vidí žlutý kartónek.
     
    48
    Danilo Cataldi necentroval, ale rovnou míč točil na přední tyčku. Pokus to byl opravdu slušný, ale Samir Handanovič parádně zakročil a šanci vyrazil!
    41. Marcelo BROZOVIĆ - 0:2
     
    41
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Parádní branka po rohovém kopu, hosté před koncem druhého poločasu vedou již o dvě branky! MARCELO BROZOVIĆ se dostal k odraženému míči a precizní střelou k levé tyčce navyšuje vedení svého celku na 2:0.
    40. Šance Vecina
     
    40
    Icardi následně dostal míč do vápna, kde vylepšoval střeleckou pozici pro Vecina. Ten byl na pravé straně vápna, ale skvěle zasahujícího Strakošu nepropálil!
     
    34
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Milan Badelj, přichází Danilo Cataldi.
     
    31
    Ciro Immobile si následně na polovině hřiště počínal hodně tvrdě proti hostujícímu Politanovi a vidí třetí žlutou kartu duelu. Sudí dnes s kartami úplně nešetří.
    28. Mauro ICARDI - 0:1
     
    28
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    MAURO ICARDI posílá Inter Milán do jednobrankového vedení! Centr z levé strany našel Perišiće, který tělem zpracovával míč. Ten se následně celkem šťastně dostal na nohu argentinského snajpra, jenž zblízka dává svou pátou trefu v Serii A!
     
    26
    Adam Marušić se dostával do útoku po pravé straně, ale ve středu hřiště jej skluzem poslal k zemi Kwadwo Asamoah. Ten je již druhým hostujícím hráčem, co dostává žlutou kartu.
     
    18
    Marcelo Brozović je prvním potrestaným hráčem duelu. Felipe Caicedo jej obehrál, ale hostující borec jej zatáhl za kraťasy a jasně mu zabránil v pokračování. Zasloužená, ale zbytečná karta.
     
    9
    Nyní to před brankou domácích vypadalo hodně zajímavě! Ivan Perišić zakličkoval ve vápně a u levé tyčky střílenou přihrávkou mířil na zadní tyčku. Tomas Strakoša míč nechytil, připravený Icardi u tyčky ale skluzem neskóroval – míč netrefil!

    David Panuška

    Branky: 28. Icardi, 41. Brozović, 70. Icardi (Valero)

    Karty:   31. Immobile (LAZ), 48. Radu (LAZ), 71. Cataldi (LAZ) – 18. Brozović (INM), 26. Asamoah (INM), 48. Vrsaljko (INM)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 7:6. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 14:10.
    S. S. Lazio: Strakoša – Luiz Felipe, Acerbi, Radu (78. Bastos) – Marušić, Parolo, Badelj (34. Cataldi), S. Milinković-Savić, Lulić – F. Caicedo (69. Correa), Immobile.
    Náhradníci: Guerrieri, Proto – Patric, J. Lukaku, Valon Beriša, Alberto, Wallace, Bastos, Cataldi, Murgia, Cáceres, Correa.

    Inter Milán: Handanovič – Vrsaljko, Miranda, Škriniar, Asamoah – Vecino (87. Gagliardini), Brozović – Politano (88. Baldé), Mário (57. Valero), Perišić – Icardi.
    Náhradníci: D. Padelli – Lautaro Martínez, Baldé, Ranocchia, Valero, D'Ambrosio, Candreva, Dalbert, Gagliardini, de Vrij.

    Rozhodčí: Irrati – Vuoto, Manganelli
    bahis siteleri