Neapol – Empoli 5:1 (kon.)
konec
SSC Neapol
5:1 (2:0)
Empoli FC
Pátek 02.11.2018, 20:30 • Stadio San Paolo, Neapol • Italská Serie A • 11. kolo
Předzápasové kurzy
    90+3. Dries MERTENS - 5:1
     
    90+3
    Neapol právě vstřelila branku!
    A je to 5:1! Hosté zahrávali roh, ale úplně propadli a domácí šli dopředu. Insigne poslal dlouhý míč a DRIES MERTENS šel sám na brankáře, kterého obešel a uklidil míč do prázdné branky.
    90. Arkadiusz MILIK - 4:1
     
    90
    Neapol právě vstřelila branku!
    Tak domácí přidávají ještě jednu branku. Po bleskové akci doputoval míč do vápna, kde byl ARKADIUSZ MILIK a ten nekompromisně prostřelil bezmocného brankáře – 4:1.
    64. Dries MERTENS - 3:1
     
    64
    Neapol právě vstřelila branku!
    Tak Neapol ukazuje svou sílu a zvyšuje na 3:1. Domácí se také vydali dopředu, po dobré kombinaci se k míči na hranici velkého vápna dostal DRIES MERTENS, který parádní střelou nedal brankáři šanci.
    59. Francesco CAPUTO - 2:1
     
    59
    Empoli právě vstřelilo branku!
    Tak to bude ještě zajímavé, protože hosté získali míč, okamžitě přišla přihrávka za obranu a FRANCESCO CAPUTO šel sám na brankáře, kterého zkušeně překonal. Neapol už vede pouze o gól.
    39. Dries MERTENS - 2:0
     
    39
    Neapol právě vstřelila branku!
    Po nenápadné akci je to 2:0! Po zisku míče šel dopředu DRIES MERTENS, který střelou přes obránce překonal marně se natahujícího Provedela. Hezký fotbalový moment v podání domácího hráče.
    8. Lorenzo INSIGNE - 1:0
     
    8
    Neapol právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku v tomto utkání. Koulibaly výborně získal míč, poté ho zatáhl až před vápno hostů, přihrál a LORENZO INSIGNE si už věděl rady a chytrou střelou překonal brankáře.

    Jakub Kopřiva

    Branky: 8. L. Insigne (Koulibaly), 39. D. Mertens (L. Insigne), 64. D. Mertens (Callejón), 90. Milik (D. Mertens), 90+3. D. Mertens (L. Insigne) – 59. Caputo (Krunić)

    Karty:   42. Binnásir (EMP), 88. Di Lorenzo (EMP)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 13:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 0:7. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 8:7.
    SSC Neapol: Karnezis – Malcuit, Nikola Maksimović, Koulibaly, Hysaj – Ruiz (63. Callejón), Rog (64. Allan), Diawara, P. Zieliński (83. Milik) – L. Insigne, D. Mertens.
    Náhradníci: Ospina, D'Andrea – Allan, Rui, Ounas, Hamšík, Callejón, Ghoulam, Albiol, Milik.

    Empoli FC: Provedel – Di Lorenzo, Silvestre, Maietta, Antonelli – Acquah (67. Zajc), Binnásir, Traorè – Krunić (68. Pasqual), Uçan (80. La Gumina) – Caputo.
    Náhradníci: Terracciano, Fulignati – Veseli, Brighi, Zajc, Pasqual, La Gumina, Untersee, Marcjanik, Capezzi, Rasmussen, Mráz.

    Rozhodčí: Pairetto – Ranghetti, Gori
    bahis siteleri