Vancouver – Colorado 7:6 (po pr.) | Arizona – Carolina 4:3 (po pr.) | Buffalo – Ottawa 9:2 (kon.)
po prodl.
Vancouver Canucks
7:6 (1:0, 3:4, 2:2 - 1:0)
Colorado Avalanche
Sobota 03.11.2018, 03:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:38 Derrick POULIOT - 7:6
     
    64:38
    Vancouver právě vstřelil branku!
    DERICK POULIOT v pravém kruhu pro buly zamíchal s pukem a krásnou střelou z úhlu orazítkoval horní tyč, od které se kotouč odrazil do vzdálenější levé tyče a ven, Philipp Grubauer nevěděl, kam se má dříve otáčet, a puk se od jeho spoluhráče 22 sekund před koncem během přesilové hry Canucks odrazil do sítě! Je hotovo! Asistence: Elias Pettersson a Brock Boeser.
    59:24 Elias PETTERSSON - 6:6
     
    59:24
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Philipp Grubauer si nerozumněl za bránou s jedním ze svých spoluhráčů, což po zpětné přihrávce Bo Horvata zpoza brány potrestal ELIAS PETTERSSON, který střelou z vrcholu pravého kruhu pro vhazování vymetl bližší pravý horní roh brány a 36 sekund před koncem vyrovnal! Asistence: Bo Horvat a Brock Boeser.
    58:23 Nathan MACKINNON - 5:6
     
    58:23
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Gabriel Landeskog u pravé tyče po kolmé přihrávce od Gabriela Landeskoga zvedl hlavu a zpětnou diagonální přihrávkou oslovil NATHANA MACKINNONA, který v levém kruhu z úhlu zamířil prudkou střelou bez přípravy do odkryté sítě! Colorado využilo přesilovou hru a krátce před koncem vede 6:5. Příliš času už nyní nezbývá. Asistence: Gabriel Landeskog a Mikko Rantanen.
    50:02 Markus GRANLUND - 5:5
     
    50:02
    Vancouver právě vstřelil branku!
    MARKUS GRANLUND sice po přihrávce Nikolaje Goldobina z levé strany v mezikruží na chvíli ztratil puk, rychle se k němu ale vrátil a střelou zápěstím z vnitřního oblouku levého kruhu a blízkosti zamířil nad pravým betonem ležícího Philippa Grubauera do odkryté sítě! Canucks využili přesilovou hru a vyrovnali na 5:5! Asistence: Nikolaj Goldobin a Ben Hutton.
    41:30 Nikita ZADOROV - 4:5
     
    41:30
    Colorado právě vstřelilo branku!
    NIKITA ZADOROV na obranné modré čáře nejprve vypíchl puk Alexovi Biegovi a po krátké přihrávce od Gabriela Bourquea vyrazil do rychlého protiútoku, který zakončil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování parádní střelou zápěstím, jenž zamířila nad lapačku Jacoba Markströma a skončila v předním pravém horním rohu brány! Colorado podruhé v zápase vede a Vancouver je opět v roli týmu, který musí nyní skóre dotahovat. Asistence: Gabriel Bourque.
    37:33 Elias PETTERSSON - 4:4
     
    37:33
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí Canucks krásnou střelou z pravého kruhu orazítkovali bližší tyč a ze stejného místa vzápětí vystřelil Antoine Roussel, jehož střelu Philipp Grubauer neudržel, a ELIAS PETTERSSON z dorážky poslal puk z bekhendu nad ležícím brankářem Avalanche do zívající prázdné brány – 4:4! Asistence: Antoine Roussel a Troy Stecher.
    32:36 Alexander KERFOOT - 3:4
     
    32:36
    Colorado právě vstřelilo branku!
    ALEXANDER KERFOOT si na ose útočného pásma najel na krásnou kolmou přihrávku od Samuela Girarda, mezi dvěma protihráči se poté parádně protáhl před bránu a z blízkosti vedle pravého ramena Jacoba Markströma poslal kotouč k levé tyči! Colorado třikrát odpovědělo na vedení Canucks a nyní poprvé v zápase vede! Skvělý obrat. Asistence: Samuel Girard a Colin Wilson.
    30:32 Nathan MACKINNON - 3:3
     
    30:32
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche vyhráli vhazování v obranném pásmu a okamžitě podnikli rychlý výpad, na jehož konci Mikko Rantanen přihrávkou z pravého křídla našel na vrcholu mezikruží rychle najíždějícího NATHANA MACKINNONA, který rychle převzal puk a střelou zápěstím mezi vyrážečkou a tělem Jacoba Markströma zamířil k levé tyči – 3:3! Asistence: Mikko Rantanen a Tyson Barrie.
    28:47 Loui ERIKSSON - 3:2
     
    28:47
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Nathan MacKinnon v obranném pásmu sice vyhrál vhazování, jenže puk ztratil a Erik Gudbranson před vrcholem pravého kruhu napřáhl ke střele, která byla na přední tyči zablokována, LOUI ERIKSSON ale z dorážky poslal puk z úhlu rychlou střelou zápěstím do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Canucks potřetí v zápase vedou. Tentokrát 3:2. Asistence: Erik Gudbranson a Brendan Gaunce.
    26:08 Ian COLE - 2:2
     
    26:08
    Colorado právě vstřelilo branku!
    IAN COLE si na levém křídle najel na krátkou zpětnou přihrávku od Nathana MacKinnona a výstavní střelou od modré čáry napálil puk nad lapačkou Jacoba Markströma do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Byli jsme svědky dvou rychlých gólů, které dělilo 50 sekund. Asistence: Nathan MacKinnon a Mikko Rantanen.
    25:18 Brock BOESER - 2:1
     
    25:18
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks ukázali, jak může být hokej jednoduchý, když Elias Pettersson nahodil puk ze středního pásma do útočného pásma a jeho odrazu od hrazení za bránou Avalanche využil BROCK BOESER, který si v levém kruhu najel na kotouč a z jeho bodu vymetl vzdálenější pravý horní roh brány parádní střelou bez přípravy! Druhý gól. Asistence: Elias Pettersson a Nikolaj Goldobin.
    21:38 Sheldon DRIES - 1:1
     
    21:38
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Colin Wilson od modré čáry nahodil puk od modré čáry před bránu, kde došlo k dvojité teči, o kterou se postarali Alexander Kerfoot a SHELDON DRIES, od něhož se kotouč odrazil do protipohybu Jacoba Markströma a zamířil k tyči! Asistence: Alexander Kerfoot a Colin Wilson.
    00:58 Brock BOESER - 1:0
     
    00:58
    Vancouver právě vstřelil branku!
    BROCK BOESER si na útočné modré čáře najel na nádhernou kolmou přihrávku od mladíka Eliase Pettersona a po přehození puku z bekhendu na forhend nad pravým betonem brankáře Philippa Grubauera zamířil k levé tyči! Nathan MacKinnon samostatný únik před pár okamžiky neproměnil a hned přišel trest. Asistence: Elias Pettersson.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. Boeser (Pettersson), 26. Boeser (Pettersson, Goldobin), 29. Eriksson (Gudbranson, B. Gaunce), 38. Pettersson (Roussel, Stecher), 51. M. Granlund (Goldobin, B. Hutton), 60. Pettersson (Horvat, Boeser), 65. D. Pouliot (Pettersson, Boeser) – 22. Dries (Kerfoot, C. Wilson), 27. Cole (MacKinnon, Rantanen), 31. MacKinnon (Rantanen, Barrie), 33. Kerfoot (Girard, C. Wilson), 42. Zadorov (G. Bourque), 59. MacKinnon (Landeskog, Rantanen)


    Vancouver Canucks: Markström (Bachman) – D. Pouliot, Stecher, B. Hutton, Gudbranson (A), Del Zotto (A), Biega – Schaller, Horvat (A), Motte – Goldobin, Pettersson, Boeser – M. Granlund, Gaudette, Virtanen – B. Gaunce, Roussel, Eriksson. Hlavní trenér: Travis Green.
    Colorado Avalanche: Grubauer (Varlamov) – Cole, Girard, Nemeth, E. Johnson (A), Zadorov, Barrie – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Dries, Kerfoot, C. Wilson – Nieto, Kameněv, Calvert – Greer, Söderberg, G. Bourque. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Steve Kozari, Tim Peel. Čároví: Ryan Daisy, Kory Nagy

    Diváci: 18334
    bahis siteleri