Vancouver – Colorado 7:6 (po pr.) | Arizona – Carolina 4:3 (po pr.) | Buffalo – Ottawa 9:2 (kon.)
po prodl.
Arizona Coyotes
4:3 (3:0, 0:1, 0:2 - 1:0)
Carolina Hurricanes
Sobota 03.11.2018, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:17 Michael GRABNER - 4:3
     
    61:17
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes vítězí! Oesterle v obranném pásmu zboural Slavina, který to neměl šanci ustát a puk mu utekl ke Kellerovi. Ten táhl rychlý kontr po levé straně a skvostně odcentroval na MICHAELA GRABNERA, jenž nastaveným bekhendem přesměroval puk do Mrázkova protipohybu. Asistence: Clayton Keller.
    54:23 Jordan STAAL - 3:3
     
    54:23
    Carolina právě vstřelila branku!
    No a hned vzápětí je tu dokonce vyrovnávající trefa! Williams se zastavil v levém rohu rohu a posunul puk McGinnovi, jehož pokus z těsné blízkosti mantinelu JORDAN STAAL nohou protečoval mezi betony domácího gólmana. Asistence: Brock McGinn, Justin Williams.
    53:42 Andrej SVEČNIKOV - 3:2
     
    53:42
    Carolina právě vstřelila branku!
    Canes potvrzují roli nejčastěji střílejícího týmu v celé soutěži a snižují na rozdíl jediného gólu! Velký kus práce odvedl Slavin, který nabral rychlost a z vrcholku levého kruhu mířil na hokejku ANDREJE SVEČNIKOVA, jenž před brankovištěm protečoval puk za bezmocného Raantu. Asistence: Jaccob Slavin, Trevor van Riemsdyk.
    30:34 Jordan Martinook (CAR) - 3:1
     
    30:34
    Carolina právě vstřelila branku!
    Doslova a do písmene drtivý tlak Hurricanes končí zasloužením gólem! Ferland po křižné přihrávce trefil místo poloprázdné branky jenom bližší tyč. Hosté ale pokračovali a další kombinací na jeden dotek opět vyšachovali Kojoty i s Raantou. Wallmark završil rychlou souhru přihrávkou na Faulka, jehož střela se odrazila do sítě od brusle JORDANA MARTINOOKA. Asistence: Justin Faulk, Lucas Wallmark.
    16:52 Nick COUSINS - 3:0
     
    16:52
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak to je velká jízda Kojotů, kteří dávají třetí gól během pár minut. Petr Mrázek je rázem zralý na ručník! Dylan Strome zasekl u pravého mantinelu a vrátil puk NICKU COUSINSOVI, který z pravého kruhu vystřelil k bližší tyči, kam se český gólman se svou lapačkou nenatáhl. Asistence: Dylan Strome, Niklas Hjalmarsson.
    15:57 Brendan PERLINI - 2:0
     
    15:57
    Arizona právě vstřelila branku!
    Po gólu v oslabení přichází i zásah v přesilovce! BRENDAN PERLINI si od Goligoského vzal puk na vlastní polovině, s hlavou nahoře vjel mezi tři protihráče a před van Riemsdykem uhnul do pravého kruhu, odkud to rovněž vzal bekhendem a překonal Petra Mrázka ranou k vzdálenější tyči. Asistence: Alex Goligoski, Oliver Ekman-Larsson.
    13:07 Brad RICHARDSON - 1:0
     
    13:07
    Arizona právě vstřelila branku!
    To je opravdu nevídané, Kojoti dávají už sedmý letošní gól v oslabení! Alex Goligoski se vydal na útočný výlet, při kterém Mrázka sice nepřekonal, ale dobrým bekčekingem ještě vypíchl puk váhajícímu Ferlandovi. Toho využil BRAD RICHARDSON a bekhendovou střelou z mezikruží zvedl puk pod břevno. Asistence: Alex Goligoski.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 14. Richardson (Goligoski), 16. Perlini (Goligoski, Ekman-Larsson), 17. Cousins (D. Strome, Hjalmarsson), 62. Grabner (Keller) – 31. Martinook (Faulk, Wallmark), 54. Svečnikov (Slavin, T. van Riemsdyk), 55. J. Staal (B. McGinn, Williams)


    Arizona Coyotes: Raanta (Kuemper) – Demers, Ekman-Larsson (C), Hjalmarsson (A), Goligoski, Oesterle, Ljubuškin – Keller, Galchenyuk, Pánik – Fischer, Stepan (A), Perlini – Hinostroza, Richardson, Grabner – Cousins, D. Strome, Crouse.
    Carolina Hurricanes: Mrázek (Darling) – D. Hamilton, Slavin, Faulk (A), de Haan, Pesce, T. van Riemsdyk – Williams (C), J. Staal (A), Foegele – T. Teräväinen, Aho, Ferland – Svečnikov, Wallmark, Martinook – Zykov, N. Roy, B. McGinn.

    Rozhodčí: Skilliter, McCauley – Alphonso, Gawryletz

    Diváci: 10 592
    bahis siteleri