Inter – Janov 5:0 (kon.) | Fiorentina – AS Řím 1:1 (kon.) | Juventus – Cagliari 3:1 (kon.)
konec
Juventus FC
3:1 (2:1)
Cagliari Calcio
Sobota 03.11.2018, 20:30 • Allianz Stadium, Turín • Italská Serie A • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a budu se na vás těšit u některého z dalších přenosu, napočtenou. (22:26:20)
     
    Druhý poločas byl hodně za očekáváním. Šance byla k vidění snad jen jedna, kterou Juventus proměnil. Domácí hráči byli více u balonu a kombinovali. Ovšem dle mého byl jejich výkon za očekáváním, i když Stará dáma zvítězila. Naopak Cagliari se snažilo i podruhé vyrovnat, ale obrana Juventusu fungovala opravdu dobře. Nicméně Calcio se za předvedený výkon jistě nemusí stydět.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Juventus drží míč a bude chtít utkání dohrát. Ovšem z pravé strany přiletěl do šestnáctky centr, který se snažil zakončit Cristiano Ronaldo. Jeho nůžky, ale parádní branku nevystřihly a ani míč netrefily.
     
    90
    K postranní lajně přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že se budou hrát tři minuty nad rámec normální hrací doby.
     
    89
    Stará dáma zalezla před vlastní šestnáctku a soustředí se na obrannou hru. Cagliari se pokusilo o přihrávku do šestnáctky, kterou přečetl Mehdi Benatia , jenž balon razantně odkopl.
    87. Juan CUADRADO - 3:1
     
    87
    Juventus právě vstřelil branku!
    Pravidlo nedáš – dostaneš opět zafungovalo! Juventus šel do přečíslení, které vyřešil skvěle. Cristiano Ronaldo přihrál na JUANA CUADRADA, který z voleje nedal brankáři nejmenší šanci. Asistence: Cristiano Ronaldo.
     
    86
    Před brankou Staré dámy bylo pořádně rušno, ale Juventus se ubránil. Po chybě domácího zadáka se Cagliari dostalo ke střele z druhé vlny, ale Leonardo Pavoletti trefil jen soupeře před sebou.
     
    85
    A opět Cristiano Ronaldo, který patičkou za sebou našel kapitána Juventusu. Paulo Dybala vystřelil jen do bránícího hráče před sebou, a tak stav utkání zůstává stejný.
     
    84
    Další přihrávka mířila do šestnáctky, kam si opět nabíhal Cristiano Ronaldo. Portugalský reprezentant se dostal ke střele z ostrého úhlu, ale Alessio Cragno skvělým vyběhnutím zmenšil úhel a zasáhl.
     
    83
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Blaise Matuidi, přichází Andrea Barzagli.
     
    82
    Nicoló Barella si přehodil míč přes hlavu a okamžitě zakončil. Jeho pokus z halfvoleje ale zamířil jen nad branku, kterou hájí polský reprezentační gólman.
     
    81
    Cagliari bylo už u šestnáctky soupeře, ale nevědělo kudy kam. Až se na pravé straně objevil Darijo Srna, jehož centr ovšem zamířil do prvního bránícího hráče.
     
    80
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Simone Padoin, přichází Marco Sau.
     
    79
    Další centr z pravé strany mířil na zadní tyč, kam si nabíhal Cristiano Ronaldo. Ten se sice dostal k zakončení přes Darija Srnu, ale ještě před tím se nacházel v ofsajdu.
     
    78
    Domácí publikum tleská, když centr z pravé strany zastavila obrana. Juventus už rozehrál další rohový kop, který odhlavičkoval na zadní tyči bránící hráč.
     
    75
    Žlutou kartu dostává Blaise Matuidi (Juventus FC), který ve středovém kruhu stáhl na trávník soupeře.

    Michal Luxa

    Branky: 1. Dybala (Bentancur), 39. Bradarić (vla.), 87. J. Cuadrado (Ronaldo) – 36. Pedro

    Karty:   75. Matuidi (JUV) – 32. Bradarić (CAG), 63. Pisacane (CAG)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 6:1. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 10:14.
    Juventus FC: Szczęsny – De Sciglio, Bonucci, Benatia, Cancelo – Bentancur, Pjanić (70. Sandro), Matuidi (83. Barzagli) – Dybala (C), Ronaldo, Costa (46. J. Cuadrado).
    Náhradníci: Perin, Pinsoglio – Sandro, Barzagli, J. Cuadrado, Kean, S. Khedira, Mandžukić, Rugani, Spinazzola.

    Cagliari Calcio: Cragno – Srna, Pisacane, Ceppitelli (C), Padoin (80. Sau) – Ionita (68. Faragò), Bradarić (56. Cigarini), Barella – L. Castro – Pedro, Pavoletti.
    Náhradníci: Aresti, Rafael – Andreolli, Cigarini, Cerri, Dessena, Faragò, Pajač, Romagna, Sau.

    Rozhodčí: Mariani – Fiorito, Galetto
    ocianews.com