Inter – Janov 5:0 (kon.) | Fiorentina – AS Řím 1:1 (kon.) | Juventus – Cagliari 3:1 (kon.)
konec
Juventus FC
3:1 (2:1)
Cagliari Calcio
Sobota 03.11.2018, 20:30 • Allianz Stadium, Turín • Italská Serie A • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a budu se na vás těšit u některého z dalších přenosu, napočtenou. (22:26:20)
     
    Druhý poločas byl hodně za očekáváním. Šance byla k vidění snad jen jedna, kterou Juventus proměnil. Domácí hráči byli více u balonu a kombinovali. Ovšem dle mého byl jejich výkon za očekáváním, i když Stará dáma zvítězila. Naopak Cagliari se snažilo i podruhé vyrovnat, ale obrana Juventusu fungovala opravdu dobře. Nicméně Calcio se za předvedený výkon jistě nemusí stydět.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Juventus drží míč a bude chtít utkání dohrát. Ovšem z pravé strany přiletěl do šestnáctky centr, který se snažil zakončit Cristiano Ronaldo. Jeho nůžky, ale parádní branku nevystřihly a ani míč netrefily.
     
    90
    K postranní lajně přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že se budou hrát tři minuty nad rámec normální hrací doby.
     
    89
    Stará dáma zalezla před vlastní šestnáctku a soustředí se na obrannou hru. Cagliari se pokusilo o přihrávku do šestnáctky, kterou přečetl Mehdi Benatia , jenž balon razantně odkopl.
    87. Juan CUADRADO - 3:1
     
    87
    Juventus právě vstřelil branku!
    Pravidlo nedáš – dostaneš opět zafungovalo! Juventus šel do přečíslení, které vyřešil skvěle. Cristiano Ronaldo přihrál na JUANA CUADRADA, který z voleje nedal brankáři nejmenší šanci. Asistence: Cristiano Ronaldo.
     
    86
    Před brankou Staré dámy bylo pořádně rušno, ale Juventus se ubránil. Po chybě domácího zadáka se Cagliari dostalo ke střele z druhé vlny, ale Leonardo Pavoletti trefil jen soupeře před sebou.
     
    85
    A opět Cristiano Ronaldo, který patičkou za sebou našel kapitána Juventusu. Paulo Dybala vystřelil jen do bránícího hráče před sebou, a tak stav utkání zůstává stejný.
     
    84
    Další přihrávka mířila do šestnáctky, kam si opět nabíhal Cristiano Ronaldo. Portugalský reprezentant se dostal ke střele z ostrého úhlu, ale Alessio Cragno skvělým vyběhnutím zmenšil úhel a zasáhl.
     
    83
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Blaise Matuidi, přichází Andrea Barzagli.
     
    82
    Nicoló Barella si přehodil míč přes hlavu a okamžitě zakončil. Jeho pokus z halfvoleje ale zamířil jen nad branku, kterou hájí polský reprezentační gólman.
     
    81
    Cagliari bylo už u šestnáctky soupeře, ale nevědělo kudy kam. Až se na pravé straně objevil Darijo Srna, jehož centr ovšem zamířil do prvního bránícího hráče.
     
    80
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Simone Padoin, přichází Marco Sau.
     
    79
    Další centr z pravé strany mířil na zadní tyč, kam si nabíhal Cristiano Ronaldo. Ten se sice dostal k zakončení přes Darija Srnu, ale ještě před tím se nacházel v ofsajdu.
     
    78
    Domácí publikum tleská, když centr z pravé strany zastavila obrana. Juventus už rozehrál další rohový kop, který odhlavičkoval na zadní tyči bránící hráč.
     
    75
    Žlutou kartu dostává Blaise Matuidi (Juventus FC), který ve středovém kruhu stáhl na trávník soupeře.
     
    73
    Zakončení portugalské hvězdy zamířilo sice na branku, ale do míst, kde stál Alessio Cragno. Troufám si říct, že sám Cristiano Ronaldo čekal, že vytěží z akce mnohem více.
     
    72
    Střídající Aléx Sandro si vynutil faul v nadějné pozici pro Juventus. Je jasné, že k rozehrání se postaví Cristiano Ronaldo, který z těchto pozic umí střílet branky.
     
    70
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Miralem Pjanić, přichází Aléx Sandro.
     
    69
    Krásná akce Cagliari po získání míče. Na pravé straně si naběhl Darijo Srna, který centrem hledal na zadní tyči duo spoluhráčů. Ovšem Wojciech Szczęsny s vypětím všech sil, míč zachytil.
     
    68
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Artur Ionita, přichází Paolo Faragò.
     
    67
    Centr ze standardní situace mířil do zadní části malého vápna, odkud jej vyboxoval Alessio Cragno. Hostující tým se opět ubránil a bude se moci koncentrovat na obrannou hru.
     
    66
    Juventus v další útočné akci hledá cestu do pokutového území. Stará dáma je dlouho na míči, ale do šestnáctky se nedostává. vysvobození přišlo až faulem na levé straně zeleného pažitu.
     
    63
    Žlutou kartu dostává Fabio Pisacane (Cagliari Calcio), který srazil k zemi domácího kapitána.
     
    62
    Další útočnou akci Juventusu zastavuje praporek pomezního sudího. Po přenesení hry se do akce zapojil Blaise Matuidi, který si nepohlídal své postavení a ocitl se v ofsajdu.
     
    61
    Ve druhém poločase se zatím nic zajímavého neděje. Domácí celek kombinuje a hosté se naopak dobře přesouvají.
     
    60
    Domácí hráči kombinují na vlastní polovině hrací plochy, ale rychlou přihrávkou se přesunuli před branku soupeře. Tam přihrával Juan Cuadrado, který hledal portugalskou hvězdu. Ovšem balon doputoval jen k hostujícímu brankáři.
     
    57
    Juan Cuadrado předal v pokutovém území míč svému kapitánovi. Paulo Dybala se hnal k brance, ale po obranném zákroku soupeře, upadl na zelený pažit. Jednalo se o čistý zákrok, a tak se pokračuje ve hře.
     
    56
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Filip Bradarić, přichází Luca Cigarini.
     
    55
    Cristiano Ronaldo přihrál k lajně, kde byl osamocený Mattia De Sciglio. Jeho centr mířil do nebezpečného prostoru, ale Paulo Dybala na míč nedoskočil.
     
    54
    Do šestnáctky Juventusu přišla přihrávka, kterou za sebe pouštěl Leonardo Pavoletti. Ovšem hostující hráč se přes nohu soupeře nedostal, a tak střelecký pokus nepřišel.
     
    53
    Juventus dlouho držel míč u pravé postranní čáry, až Juan Cuadrado vymyslel centr, na který si v šestnáctce naskočil Paulo Dybala. Jeho hlavička zamířila ale jen nad branku.
     
    52
    Juve, Juve se ozývá z tribun. U balony jsou aktuálně hostující hráči, kteří drží balon na vlastní polovině hrací plochy. Cristiano Ronaldo zatím dobře napadá rozehrávku soupeře.
     
    49
    Stará dáma kombinuje kolem středového kruhu. Po balon si do hloubky pole došel Cristiano Ronaldo, jenž byl faulován. Juventus bude rozehrávat z klidné pozice.
     
    48
    Hostující celek hraje v úvodu druhého poločasu dobře. Míč zprava zamířil na prostředek, kde se o centr pokoušel Lucas Castro. Ovšem míč z jeho kopačky doputoval do rukavic polského gólmana.
     
    46
    Hlavní rozhodčí už dal pokyn k zahájení druhé pětačtyřicetiminutovky, Cagliari se jako první dotklo míče a kombinovalo na vlastní polovině. Hosté soupeři nechtěli míč odevzdat, ale nakonec o něj přišli.
     
    46
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Douglas Costa, přichází Juan Cuadrado.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme viděli tři branky. O dvě z nich se postarali hosté, přesto prohrávají. Ano, jeden gól byl vlastní. Juventus se zásluhou Paula Dybaly dostal do vedení, ale od té doby přestal hrát. Domácí hráči sice byli často u míče, ale předváděli zbytečné ztráty, a tak João Pedro vyrovnal. Jenže o dvě minuty později si dal vlastní branku Filip Bradarić, a tak dostal Starou dámu zpátky na koně.

    Střely na branku: 3:2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+4
    První poločas skončil.
    45+3. Cristiano Ronaldo (JUV)
     
    45+3
    Tyč! Na levou stranu šestnáctky dostal přihrávku Cristiano Ronaldo, který s míčem udělal pár kroků a vypálil. Portugalská megastar trefuje jen bližší tyč. Jeden z nejlepších hráčů se ihned podíval do nebes, protože ví, že z toho mohla být branka.
     
    45+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukazuje, že se budou hrát čtyři minuty nad rámec normální hrací doby.
     
    45
    Z velké dálky se odhodlal ke střele Rodrigo Bentancur, ovšem míč mu po nártu sjel a skončil až za postranní čárou. Cagliari sice vhazovalo, ale balon dlouho neudrželo.
     
    44
    Po zahrání rukou Filipa Bradariće se penalta kopat nebude. Je to dost podobný moment, jako byl před chvílí na straně Juventusu. Podle mého správné rozhodnutí v obou případech.
     
    42
    Tak až nyní se přerušuje a hlavní sudí běží k monitoru, kde bude posuzovat předchozí moment hry. Uvidíme, jak rozhodne?
     
    41
    Domácí hráči se dožadují pokutového kopu, ale hraje se dál. Juventus je u balonu a dál protestuje, jenže video se bude kontrolovat až v přerušené hře.
    39. Filip BRADARIĆ - 2:1
     
    39
    Juventus právě vstřelil branku!
    Tak to je šok pro hostující celek, jenž si dopravil balon do branky sám. Blaise Matuidi přihrával po zemi do prostoru, kam si nabíhal Cristiano Ronaldo. Ovšem před ním ve skluzu zasáhl míč FILIP BRADARIĆ, jenž je v této chvíli nešťastníkem.
    36. João PEDRO - 1:1
     
    36
    Cagliari právě vstřelilo branku!
    Juventus si dlouho koledoval, až vyrovnání opravdu přišlo! Přizvednutý centr doputoval do moci JOÃOA PEDRA.Ten se s ním otočil a střelou do levého spodního rohu branky překonal polského reprezentačního gólmana.
     
    35
    Na pravé straně šestnáctky byl Rodrigo Bentancur, který přihrál pod sebe. Miralem Pjanić centroval na zadní tyč, kde míč vyboxoval Alessio Cragno.
     
    34
    Centr od levého praporku přizvedl na první tyči bránící hráč, a tak se bude rozehrávat roh také z druhé strany. Ovšem i tento centr dopadl podobně, jako ten první.
     
    33
    Z tribun se ozývá pískot, to když další přihrávka Juventusu mířila dozadu. Stará dáma kombinaci ukončila nepřesnou přihrávkou a bude se bránit.
     
    32
    Žlutou kartu dostává Filip Bradarić (Cagliari Calcio), který zastavil rychlý protiútok zatažením za dres. Na hostujícího hráče se v tuto chvíli nikdo nemůže zlobit.
     
    31
    Ještě před rozehráním rohového kopu hru přerušuje rozhodčí, jenž domlouval hráčům. Centr z pravé strany zamířil na hranici malého vápna, kde vládl jeden z domácích zadáků.
     
    30
    Atmosféra na stadionu je mnohem lepší, než fotbal na zeleném koberci. Aktuálně se Cagliari snaží přejít do šestnáctky po pravé straně a vybojovalo roh.
     
    29
    Cagliari získalo míč a hned s ním mířilo na polovinu soupeře. Jenže Juventus se míče rychle zmocnil a je to on, kdo bude hledat recept na obranu.
     
    28
    Blížíme se k půlhodině hry, ale musíme si přiznat, že utkání je zatím zklamáním. Až na akci, kterou zakončoval Paulo Dybala, jsme téměř žádnou fotbalovou krásu neviděli.
     
    26
    Domácí celek kombinuje na vlastní polovině, kde se snaží o vylákání soupeře z hlubokého bloku. Ovšem následně přenesení hry na Paula Dybalu bylo nepřesné.
     
    24
    Leonardo Pavoletti dlouho otálel se střelou, až mu do pokusu skočil soupeř. Cagliari bude za malou chvíli rozehrávat další rohový kop.
     
    23
    Centr portugalského hráče opět zamířil zleva na zadní tyč, ovšem ani tentokrát se Stará dáma ke střele nedostala. Hra se naopak rychle otočila před branku polského gólmana.
     
    22
    Po centru spěchal do vápna Douglas Costa, který naletěl do hlavního rozhodčího. Ovšem oba jsou v pořádku a mohou sledovat, co vyvede Cristiano Ronaldo.
     
    21
    Juventus se snaží uklidnit hru a kombinuje na vlastní polovině. Jenže Mattia De Sciglio předvedl kličku, která mu nevyšla a musel si pomoci faulem.
    19. Leonardo Pavoletti (CAG)
     
    19
    Neskutečný Wojciech Szczęsny! Po centru z pravé strany se na malém vápně uvolnil Leonardo Pavoletti, který se do zakončení položil. Jeho pokus mířil na branky, ale polský gólman je hrdinou okamžiku.
     
    19
    Pokutový kop z toho nebude, ale Cagliari bude alespoň rozehrávat rohový kop.
     
    18
    Ve hře je opět video, jelikož po centru si ve vlastní šestnáctce trefil Mehdi Benatia. Bude Cagliari kopat pokutový kop nebo ne?
     
    17
    Na druhou stranu v souboji jeden na jednoho uklouzl po kličce Cristiano Ronaldo. Nutno říct, že obránce si dával pozor, aby mu soupeř neupláchl, s čímž mu pomohla také gravitace.
     
    16
    Cagliari se kombinací po pravé straně dostalo na útočnou polovinu. K vidění byl centry, ale první zakončení hostujícího celku do prostoru tří tyčí nepřišlo.
     
    15
    Hraje se téměř neustále na polovině Cagliari. Na levé straně se opět rozběhl Cristiano Ronaldo, jenž okamžitě hledal kolegy před brankou. Jeden z nich přihrávku přeběhl, a tak se hosté opět ubránili.
     
    13
    Portugalský kapitán na levé straně šestnáctky motal hlavu soupeři, ale poté přihrál za sebe, odkud přišel přízemní centr. Ovšem hostující obrana tentokrát zafungovala na jedničku.
     
    12
    Douglas Costa ukazoval krajnímu obránci, že si má naběhnout do lajny. Jenomže přišel centr na zadní tyč, kam si nabíhal Cristiano Ronaldo, ale tomu k zakončení scházel snad jen krok.
     
    11
    Aspirant na titul rychle přešel z vlastní poloviny na útočnou, kde přenesl hru na levou stranu. Ovšem tudy to nešlo, a tak přichází otočení hry. Další zákrok po střele zpoza vápna si zapisuje do statistik Alessio Cragno.
     
    9
    Hostující celek se usadil na polovině soupeře, ale po vhazování o míč přišel. Juventus se snaží kombinačně soupeře zbavit, ale nepovedlo se.
     
    7
    Rohový kop rozehrála Stará dáma na krátko. Ovšem poté přišel další centr, na který si naskočil Blaise Matuidi. Hlavička francouzského záložníka byla hodně nepřesná.
     
    7
    A opět byl na pravé straně rozeběhnutý Cristiano Ronaldo, který přihrával před branku po zemi. Ovšem Alessio Cragno byl připravený zasáhnout.
     
    6
    Z rohového kopu nic nebylo a do otevřené obrany se hnal Cristiano Ronaldo, který centroval na zadní tyč. Ovšem na jeho centr nedoskočil spoluhráč.
     
    5
    V souboji dvou dvacítek uspěla ta hostující. Nejprve Simone Padoin nepřešel přes obránce, ale míč se k němu odrazil a centr prošel až do vápna. Cagliari bude rozehrávat rohový kop.
     
    4
    Z tribun se ozývá pískot, protože se stále nehraje. Rozhodčí u videa totiž zkoumá, zda se domácí kapitán v době přijetí přihrávky nenacházel v ofsajdu. Rozsudek zní jasně, nenacházel, branka platí!
     
    3
    Dlouho se po vstřelené brance nehraje. Těžko říct, co se nyní zkoumá.
    1. Paulo DYBALA - 1:0
     
    1
    Juventus právě vstřelil branku!
    To je nástup favorita jako hrom a v ochozes se už slaví první branka! Rodrigo Bentancur přihrál na hranici šestnáctky, kde si míč doprostřed navedl PAULO DYBALA, ovšem ten míč rychle zasekl a poslal ho do pravého spodního rohu branky. Asistence: Rodrigo Bentancur.
     
    1
    Hlavní rozhodčí zahájil dnešní utkání, jako první se dotkli balonu domácí hráči. Juventus kombinací přešel přes půlící čáru, ke o míč přišli.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Juventus FC: Szczęsny – De Sciglio, Bonucci, Benatia, Cancelo – Bentancur, Pjanić, Matuidi – Dybala, Ronaldo, Costa.
    Náhradníci: Perin, Pinsoglio – Sandro, Barzagli, J. Cuadrado, Kean, S. Khedira, Mandžukić, Rugani, Spinazzola.

    Cagliari Calcio: Cragno – Srna, Pisacane, Ceppitelli, Padoin – Ionita, Bradarić, Barella – L. Castro – Pedro, Pavoletti.
    Náhradníci: Aresti, Rafael – Andreolli, Cigarini, Cerri, Dessena, Faragò, Pajač, Romagna, Sau.

    Rozhodčí: Mariani – Fiorito, Galetto.
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního zápasu. Již jsou známy sestavy, které si za pár minut představíme. Ovšem je jasné, že favoritem duelu jsou hráči Juventusu.
     
    Vzájemné zápasy:

    V posledních letech je úspěšnější Juventus, který v posledních čtyřech případech vždy zvítězil. V roce 2015 získalo Cagliari v Turíně bod a na vítězství už čeká od listopadu 2009. Od poslední výhry hostujícího celku se odehrálo šestnáct utkání.

    Cagliari – Juventus 0:1
    Juventus – Cagliari 3:0
    Cagliari – Juventus 0:2
     
    Juventus FC

    Velký rozruch kolem Ronalda zdá se utichá a jeden z nejlepších hráčů světa se může opět soustředit na hru. Vždyť právě Christiano je nejlepším zakončovatem Staré dámy, když vsítil sedm gólů a na čtyři přihrál. Ovšem přejděme k týmovým výkonům. Juventus aktuálně vede Serii A, když získal osmadvacet bodů a vsítil jednadvacet branek, i v tomto ohledu se řadí na špičku nejvyšší italské soutěže.

    Empoli – Juventus 1:2
    Juventus – Janov 1:1
    Udinese – Juventus 0:2
     
    Cagliari Calcio

    Hostující celek se nachází téměř v polovině tabulky, když mu se třinácti body patří dvanáctá pozice. Cagliari se ovšem blíží více k pohárové Evropě, na kterou ztrácí pouhé dva body. Jenže Calcio má obrovské potíže se střílením gólů, v deseti případech jich dalo pouze devět. Na hřištích soupeřů získalo Cagliari pouhé čtyři body. Nejlepším střelcem týmu je Leonardo Pavoletti, jenž se prosadil pětkrát.

    Cagliari – Chievo 2:1
    Fiorentina – Cagliari 1:1
    Cagliari – Bologna 2:0
     
    Vítám vás u jedenáctého kola italské Serie A, v níž se představí Juventus FC a Cagliari Calcio.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

    Michal Luxa

    Branky: 1. Dybala (Bentancur), 39. Bradarić (vla.), 87. J. Cuadrado (Ronaldo) – 36. Pedro

    Karty:   75. Matuidi (JUV) – 32. Bradarić (CAG), 63. Pisacane (CAG)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 6:1. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 10:14.
    Juventus FC: Szczęsny – De Sciglio, Bonucci, Benatia, Cancelo – Bentancur, Pjanić (70. Sandro), Matuidi (83. Barzagli) – Dybala (C), Ronaldo, Costa (46. J. Cuadrado).
    Náhradníci: Perin, Pinsoglio – Sandro, Barzagli, J. Cuadrado, Kean, S. Khedira, Mandžukić, Rugani, Spinazzola.

    Cagliari Calcio: Cragno – Srna, Pisacane, Ceppitelli (C), Padoin (80. Sau) – Ionita (68. Faragò), Bradarić (56. Cigarini), Barella – L. Castro – Pedro, Pavoletti.
    Náhradníci: Aresti, Rafael – Andreolli, Cigarini, Cerri, Dessena, Faragò, Pajač, Romagna, Sau.

    Rozhodčí: Mariani – Fiorito, Galetto
    thejrc.org