Minsk – Barys 2:3 (kon.) | Nižněkamsk – Kazaň 3:2 (2:1 po s.n.) | N.Novgorod – Ufa 3:1 (kon.)
Omsk – Vladivostok 3:1 (kon.) | Viťaz – Kunlun 1:2 (kon.) | HC Slovan – Jaroslavl 0:3 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
3:1 (2:1, 0:0, 1:0)
Salavat Julajev Ufa
Sobota 03.11.2018, 15:00 • Nagornij Arena, Nižnij Novgorod • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:15
    Situaci nyní neunesl ani Sergejev, který přímo před zraky hlavního sudího přetáhl holí Mieleho. Sekání, jako z učebnice, je potrestáno dvouminutovým trestem.
     
    56:23
    Jedny z posledních nadějí svého týmu pohřbívá Panin, který je vyloučen za faul kolenem a Ufa jde do čtyř.
     
    53:53
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tohle vypadá na zlomový okamžik. DENIS PARŠIN na modré čáře přebruslil obránce soupeře, natlačil se před Metsolu a tváří v tvář finskému gólmanovi našel místo u jeho vyrážečky. Asistence: Dmitrij Korobov.
     
    50:49
    Další šance Novgorodu. Ufa nemá pod kontrolou prostory mezi kruhy. Paršin se zde zjevil zcela sám a zakončoval po přihrávce zpoza branky, třetímu gólu v hostující síti zabránila rychlá Metsolova lapačka.
     
    47:03
    Žarkov mimo hru trefil Markovina loktem do obličeje a inkasuje trest 2 + 10 minut za úder do oblasti hlavy a krku. Navýší Novgorod vedení v přesilové hře?
     
    39:51
    Wow! Tohle volalo po gólu. Barancev si nabruslil před branku od modré čárya obdžel přesnou přihrávku zpoza branky. Naneštěstí pro domácí puk nasměroval přímo do Metsoly.
     
    37:07
    Velká šance Novgorodu. Orlov dostal krásnou přihrávku mezi kruhy a nadvakrát ohrozil Metsolu. Jeho dorážce z bezprostřední blízkosti příliš nescházelo.
     
    34:37
    Semjonov v souboji zahákoval Saboliče a putuje na trestnou lavici. Početní výhodu si teď zahraje Novgorod.
     
    31:46
    S vyloučeními se teď roztrhl pytel. Korobov je potrestán za sekání a Ufa bude hrát přes půl minuty proti třem!
     
    31:11
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Kirill Urakov – 2 min., držení hole).
     
    28:00
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Daniil Iljin – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Arťom Sergejev – 2 min., krosček).
     
    26:39
    Střídání v týmu Torpedo Nižnij Novgorod: ze hřiště odchází Stanislav Galimov, přichází Andrej Tichomirov.
     
    26:39
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Michail Varnakov – 2 min., podrážení).
     
    26:30
    Vladimir Tkačov (UFA) je vyloučen za nedovolené bránění brankáři, domácí gólman se už ze srážky oklepává. Vypadá to, že je v pořádku.
     
    26:30
    Tohle nevypadá dobře! Vladimir Tkačov nezvládl zabrzdit včas a srazil se v brankovišti s Galimovem, který teď leží na ledě v bolestech!
     
    25:30
    Podruhé v utkání uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách. Současně jde ven Dmitrij Korobov (NNO) za podrážení a Alexej Semjonov (UFA) za vysokou hůl.
     
    22:43
    Ufa má šanci se vrátit do zápasu. Na lavici hanby nyní míří Kirill Urakov (NNO), který sem byl rozhodčími na dvě minuty odsouzen za vysokou hůl.
    15:26 Vladimir ŽARKOV - 2:1
     
    15:26
    Ufa právě vstřelila branku!
    Nenápadná akce hokejistů z úpatí Uralu končí kontaktním gólem! Alexandr Kadějkin od modré čáry napřáhl, střela se pak zasekla kdesi v chumlu těl před Galimovem. K pryži se následně nejrychleji dostal VLADIMÍR ŽARKOV a z bezprostřední blízkosti branky jí usměrnil do klece. Asistence: Alexandr Kadějkin, Arťom Sergejev.
     
    12:47
    Novgorod čekají pořádně nepříjemné chvíle! Jurij Sergijenko (NNO) svým hákováním hostům nadělil dlouhou přesilovku čtyři na tři.
     
    12:04
    Po menší potyčce míří na trestnou lavici Daniil Iljin (NNO) s Arťomem Sergejevem (UFA), oba hráči jsou vyloučeni za sekání. Oba celky budou hrát ve čtyřech.
    09:38 Denis PARŠIN - 2:0
     
    09:38
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Nejlepší ligový gólman měsíce října inkasuje podruhé, s hosty to nevypadá vůbec dobře! Na pravém kruhu se uvolnil DENIS PARŠIN a přesnou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:0! Asistence: Michail Varnakov, Andy Miele.
     
    08:49
    Další komplikace pro Ufu! Grigorij Panin (UFA) míří na trestnou lavici za podrážení a domácí si tak podruhé v utkání vyzkouší přesilovku.
    08:39 Michail VARNAKOV - 1:0
     
    08:39
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Novgorod svého soupeře dostal pod tlak, který se mu daří přetavit v úvodní branku utkání! Hostující obrana teď úplně zkolabovala a pustila MICHAILA VARNAKOVA přímo před brankoviště. Ruský forvard následně protlačil pryž za bezmocného Metsolu. Asistence: Philip Holm, Daniil Iljin.
     
    06:20
    Ve vlastním oslabení se do úniku dostal Joonas Kemppainen, s jehož zakončením si nakonec zaskočený Galimov poradil!
     
    04:36
    Torpedo aktivitou nutí soupeře faulovat, čeká ho první přesilovka. Dvouminutový trest za nedovolené bránění obdržel Alexej Semjonov (UFA).

    Vojtěch Martinek

    Tomáš Majer

    Branky a nahrávky: 9. Varnakov (Holm, D. Iljin), 10. Paršin (Varnakov, Miele), 54. Paršin (Korobov) – 16. V. Žarkov (Kadějkin, Ar. Sergejev)


    Torpedo Nižnij Novgorod: S. Galimov (27. Tichomirov) – Barancev, Orlov, Bodie, Holm, Sergijenko, Volčenkov, Korobov – Miele, Paršin, Žafjarov – Varnakov, Sabolič, D. Iljin – Urakov, Calof, Verjajev – Markovin, Stalnov, Setdikov – D. Sjomin.
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Fedotov) – Panin, Larsen, Koledov, S. Garejev, S. Těreščenko, Arzamascev, A. Semjonov, Ar. Sergejev – Kemppainen, Omark, Hartikainen – Dubrovskij, Chochrjakov, Osnovin – Kugryšev, Tkačov, Gimatov – V. Žarkov, Kadějkin, Burdasov.

    Rozhodčí: Rogačjov, Kislov – Černyšjov, Kučava.
    bahis siteleri