Olomouc – Žďár n/S 4:3 (kon.) | Vsetín – Zlín 3:2 (kon.) | Kladno – HC Litvínov 3:7 (kon.)
Havlíčkův Brod – Mountfield HK 2:5 (kon.) | Havířov – Třinec 3:2 (po pr.) | Sparta – Liberec 7:3 (kon.)
Pardubice – Mladá Boleslav 1:2 (po pr.) | Přerov – Vítkovice 2:3 (kon.) | Slavia – Chomutov 4:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:2 (1:0, 1:1, 2:1 - N 0:1)
Piráti Chomutov
Sobota 03.11.2018, 16:30 • Zimní stadión Eden • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    60:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    VÍT SEEMANN ujel slávistické obraně a tváří v tvář Veckovi rozhoduje o bonusovém bodu pro Chomutov!
     
    55:09
    Slavia právě vstřelila branku!
    A asi je rozhodnuto! Chomutov namazal na mezikruží JAROSLAVU BROŽOVI, který přesnou střelou vymetává horní růžek Pavlátovy branky. Bez asistence.
     
    45:47
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak proto patří kapitán JAROSLAV BROŽ k nejlepším hráčům juniorské extraligy! Slávistická pětka si vzala ve středním pásmu puk, protlačil se před obránce a přesnou bekhendovou střelou nad rameno Pavláta vrací domácím vedení.
     
    43:21
    Piráti právě vstřelili branku!
    A Piráti vyrovnávají! Puk se zpoza branky objevil na mezikruží, kde se zjevil obránce DENIS ZEMAN a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Kryštof Ouřada a Jan Svoboda.
     
    39:22
    Piráti právě vstřelili branku!
    V ponechané výhodě Chomutov skóruje! PETR CHLÁN předjel slávistickou obranu a bekhendovým blafákem překonává Vecku. Bez asistence.
     
    32:07
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté nakonec přesilovku proměňují! Brožovu střelu od modré ještě před brankou tečoval TOMÁŠ LABUZÍK a svým druhým gólem v utkání dává sešívaným klíčové dvougólové vedení. Asistence: Jaroslav Brož a Jan Štibingr.
     
    06:38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jen, co jsem dopsal slovo chyb, tak padl gól. Při něm chybu přesně namířenou střelou do pravé části branky rozhodne neudělal obránce Ondřej Holý, jehož pokus ještě před brankou tečoval výborně postavený TOMÁŠ LABUZÍK. Asistence: Ondřej Holý a Milan Antoš.

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 7. Labuzík (Holý, Antoš), 33. Labuzík (Brož, Štibingr), 46. Brož (Hradil), 56. Brož – 40. Chlán (Vrhel, Seemann), 44. Zeman (Ouřada, Svoboda), 61. Seemann (Vrhel)


    HC Slavia Praha: Vecka (Málek) – Bureš, Zderadička, Macek, Antoš, Štibingr, Čapka, Holý – Brož (C), Kižlin, Havrda, Křenek, Hradil, Vlček, Turek, Labuzík, Janča, Martinec, Petrák.
    Piráti Chomutov: Pavlát (Svoboda) – Váchal, Šuráň, Seemann, Zeman, Mikulec, Beneš, Kleiner, Vaněk, Štochl – Vrhel, Svoboda, Chlán, Prokop, Jaroš, Mežnar, Lobodowski, Pech, Ouřada.

    Rozhodčí: Sýkora – Horažďovský, Štěpánek
    bahis siteleri