Olomouc – Žďár n/S 4:3 (kon.) | Vsetín – Zlín 3:2 (kon.) | Kladno – HC Litvínov 3:7 (kon.)
Havlíčkův Brod – Mountfield HK 2:5 (kon.) | Havířov – Třinec 3:2 (po pr.) | Sparta – Liberec 7:3 (kon.)
Pardubice – Mladá Boleslav 1:2 (po pr.) | Přerov – Vítkovice 2:3 (kon.) | Slavia – Chomutov 4:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:7 (2:2, 1:4, 0:1 - N 0:0 - 0:1)
HC Litvínov
Sobota 03.11.2018, 12:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Litvínov.
    Autorem vítězné branky je DAN BARTOŠ.
     
    56:54
    Litvínov právě vstřelil branku!
    O osudu utkání je nejspíše rozhodnuto. Litvínov využívá další přesilovou hru, ve které se prosadil VOJTĚCH KYSELA. Bez asistence.
     
    39:02
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Třetí využitá přesilovka a tříbrankový rozdíl. Jouza křižnou přihrávkou našel vedle levé tyče Kyselu, který se kličkou snažil přehodit beton Novotného. Puk mu však sjel na hranici brankoviště, kam se z mezikruží přiřítil dorážející MAREK BERKA. Asistence: Vojtěch Kysela a Daniel Jouza.
     
    36:25
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Poprvé v utkání tu máme více jak jednobrankový rozdíl. Fišer přihrávkou poslal do koncovky MARKA BERKU, který po rychlém zpracování mezi kruhy propálil kladenského brankáře.. Asistence: Jaroslav Fišer.
     
    31:44
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A blíže ke třem bodům je opět celek Litvínova. V rychlé protiakci nekompromisně pálil z mezikruží DANIEL JOUZA. Bez asistence.
     
    29:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A jede se znova od "nuly". V dobré rychlosti Bláha poslal puk na protější stranu, odkud pálil bezchybně PETR HAŠEK. Brankář Zajíček se skokem ještě snažil vytěsnit rychlou střelu, ale Hašek se trefil opravdu přesně. Asistence: Martin Bláha.
     
    26:15
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Devět vteřin před koncem přesilové hry hosté opět udeřili a po třetí v zápase jdou do vedení. Martin Jindra vytáhl hru na modrou čáru, z jejíž levé strany vyslal tvrdou střelu ROBERT BÁRTEK. Puk zastavila až vnitřní síť kladenské branky. Asistence: Martin Jindra a Marek Berka.
     
    11:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    V přesilové hře je úspěšné také domácí Kladno, které opět srovnává krok. Adam Zich přesnou přihrávkou našel před levou tyčí na malou chvíli osamoceného FILIPA ŠIMKA, jenž na jedničku sklepl puk do Zajíčkovy branky. Asistence: Adam Zich.
     
    09:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru Litvínov přeci jen využil na samotném konci. Po rychlé kombinaci pálil z pravé strany ONDŘEJ DUFEK, jehož střela prošla za Novotného záda. Asistence: Daniel Jouza a Robert Bártek.
     
    08:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Stejně jako včera i dnes dává kladenská juniorka branku v oslabení. Po tlaku do branky hostí neudržel Zajíček kotouč před brankovou čarou, který následně důrazný TOMÁŠ BERNAT dopravil do sítě. Bez asistence.
     
    06:14
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Do vedení se dostávají hosté. Po propadu kladenské pětky se do úniku dostal VOJTĚCH KYSELA, který po roztažení zakončil bekhendem mezi betony Novotného. Bez asistence.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 9. Bernat, 12. Šimek (Zich), 30. Hašek (Bláha) – 7. Kysela, 10. Dufek (Jouza, Bártek), 27. Bártek (Jindra, Berka), 32. Jouza, 37. Berka (Fišer), 40. Berka (Kysela, Jouza), 57. Kysela, rozh. náj. Bartoš

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Pavel Husarik (KLA)
    0:0   Ondřej Dufek (LIM)
    2. série:
    0:0   Jan Kvapil (KLA)
    0:0   Robert Bártek (LIM)
    3. série:
    0:0   Filip Staněk (KLA)
    0:0   David Jindra (LIM)
    4. série:
    0:0   Adam Zich (KLA)
    0:1   Dan Bartoš (LIM)
    5. série:
    0:1   Tomáš Bernat (KLA)


    Rytíři Kladno: Novotný (Jiroušek) – Kvapil, Staněk, Šmatlák, Flachs, Zíka, Zich – Šimek, Hašek, Bernat, Bláha, Husarik, Rendla, Štrombach, Čermák.
    HC Litvínov: Zajíček (Pejsar) – Bártek, Šubrt, Kitzberger, Kroupa, Havlík, Háva – Jindra, Kysela, Berka, Limanovský, Bartoš, Jouza, Šarlinger, Fišer, Dufek.

    Rozhodčí: Kraval – Ondráček, Hradil
    bahis siteleri