Rio Ave – Nacional 3:3 (kon.) | Chaves – Aves 1:2 (kon.)
konec
Rio Ave FC
3:3 (2:1)
CD Nacional
Pondělí 05.11.2018, 20:00 • Estádio do Rio Ave Futebol Clube, Vila de Conde (kapacita: 12.815 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Daniel Guimarães (CD Nacional), jenž dlouho otálel s rozehráním míč do hry. Hostující brankář šikovně ušetřil několik vteřin ve prospěch svého týmu.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Fábio Coentrão (Rio Ave FC).
    Žlutou kartu dostává Sérgio Marakis (CD Nacional).
    89. Witiness QUEMBO - 3:3
     
    89
    Nacional právě vstřelil branku!
    Sen se stává skutečností a Nacional znovu vyrovnává! Joao Schmidt předvedl obrovkou chybu, po které se hosté dostali do přečíslení. Celou akci zakončil WITINESS QUEMBO, který se štěstím prostřelil gólmana.
     
    87
    Střídání v týmu Rio Ave FC: ze hřiště odchází Vinícius, přichází Gelson.
    Střídání v týmu Rio Ave FC: ze hřiště odchází Galeno, přichází Gabrielzinho.
    79. Bryan ROCHEZ - 3:2
     
    79
    Nacional právě vstřelil branku!
    Hostující celek se znovu dostává do hry o body! K pokutovému kopu se postavil BRYAN ROCHEZ, jehož pokus doprostřed brány pod horní tyč nedal brankáři nejmenší šanci k zákroku.
    77. Pokutový zákrok
     
    77
    Pokutový kop také na druhé straně! Nadjack v šestnáctce zasáhl Witinesse Quembu loktem do obličeje. Hlavní rozhodčí se rozhodl správně a ukázal na puntík.
     
    73
    Střídání v týmu CD Nacional: ze hřiště odchází Okacha Hamzauí, přichází Bryan Rochez.
     
    72
    Střídání v týmu Rio Ave FC: ze hřiště odchází Tarantini, přichází Leandrinho.
    68. VINÍCIUS - 3:1
     
    68
    Rio Ave právě vstřelilo branku!
    Dvougólové vedení je na světě! Galeno přihrával před branku, kde z voleje střílel VINÍCIUS. Jeho pokus byl zastaven hostujícím kapitánem, ale on se k míči dostal znovu a poslal ho do branky.
    61. João Camacho (NAC)
     
    61
    Na pravé straně byl rozeběhnutý Kalindi, jehož centr mířil na první tyč. Do prostoru si naběhl João Camacho, jehož hlavička mířila k pravé tyči. Ovšem Léo Jardim vytáhl parádní zákrok.
     
    60
    Žlutou kartu dostává Matheus Reis (Rio Ave FC), který zastavil soupeře u postranní čáry.
     
    59
    Střídání v týmu CD Nacional: ze hřiště odchází Kenji Gorré, přichází Jota.
    Střídání v týmu CD Nacional: ze hřiště odchází Aleksandar Paločević, přichází Witiness Quembo.
     
    56
    Žlutou kartu dostává João Camacho (CD Nacional), který nejprve přišel o balon a poté poslal podražením zezadu soupeře na mokrý trávník.
     
    46
    Hlavní rozhodčí pan João Pinto zahájil druhou pětačtyřicetiminutovku. Do prvního útoku se hnali domácí, konkrétně Galeno. Jen vystřelil jen do hostujícího brankáře.
    45+4. VINÍCIUS - 2:1
     
    45+4
    Rio Ave právě vstřelilo branku!
    K pokutovému kopu se postavil VINÍCIUS, který ve čtvrté minutě nastavení zachoval klidnou hlavu a míč umístil přesně k pravé tyči. Rio Ave se na konci úvodní pětačtyřicetiminutovky vrací do vedení.
    45+3. Žlutá karta a situace před pokutovým kopem
     
    45+3
    Žlutou kartu dostává Felipe Lopes (CD Nacional), který za hru rukou v pokutovém území bude potrestán.
     
    45+2
    V přerušené hře se hlavní rozhodčí běží podívat k monitoru. Zřejmě se jednalo o hraniční situaci, po které se bude kopat penalta!
     
    45+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že se bude hrát šedesát sekund nad rámec normální hrací doby. Ve stejném momentu se Rio Ave dožaduje odpískání pokutového kopu, protože hostující kapitán zahrál rukou!
     
    35
    Žlutou kartu dostává Júlio César (CD Nacional), který sáhl k zastavení soupeře ve sprintu. Hostující hráč skluzem trefil nohy křídelního hráče Ria Ave.
     
    30
    Domácí tým byl opět v kombinaci, hru ale zrychlil Fábio Coentrão, jehož pas v šestnáctce našel Diega Lopese. Ten byl opět před brankářem, ale zklamal ho první dotek s míčem.
    24. Kenji GORRÉ - 1:1
     
    24
    Nacional právě vstřelil branku!
    Z ojedinělé šance padá vyrovnávací gól! Zpoza vápna vypálil João Camacho, jehož pokus do vzduchu srazil obránce. Balon mířil do branky, ale Léo Jardim jej vyrazil do břevna. K odraženému míči se poté dostal KENJI GORRÉ, jehož hlavička putovala za brankovou čáru. Balon cestou do branky ještě kontroloval Okacha Hamzauí.
    11. Vinícius (AVE)
     
    11
    A mohlo to být o dvě branky! Z velké dálky zakončoval Galeno, jehož pokus nadělal brankáři obrovské potíže. K vyraženému míči se dostal Vinícius, který hlavičku směřoval do šibenice. Ovšem Daniel Guimarães si připsal další zákrok, jenže ještě před tím se píská ofsajd.
     
    9
    Rio Ave je po vstřelené brance polité živou vodou! Vinícius se uvolnil zleva a následně přihrál před branku, kde po prodloužení míče dotíral na soupeře Fábio Coentrão. Ovšem balon směřoval za šestnáctku, odkud přišlo zakončení, které Daniel Guimarães vyrazil.
    7. Diego LOPES - 1:0
     
    7
    Rio Ave právě vstřelilo branku!
    Nádherný pas za obranu a poprvé se změnilo skóre utkání! Fábio Coentrão vyslal z půlící čáry pas za obranu, kam si nabíhal DIEGO LOPES. Jeho střela podél gólmana zamířila do levého spodního rohu branky.

    Michal Luxa

    Branky: 7. D. Lopes, 45+4. Vinícius (pen.), 68. Vinícius – 24. Gorré, 79. Rochez (pen.), 89. Quembo

    Karty:   60. Reis (AVE), 90+1. Coentrão (AVE) – 35. Júlio César (NAC), 45+3. F. Lopes (NAC), 56. Camacho (NAC), 90+1. Marakis (NAC), 90+5. Guimarães (NAC)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 4:5. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 13:17.
    Rio Ave FC: Jardim – Nadjack, Borevković, Buatu Mananga, Reis – Tarantini (C) (72. Leandrinho), Schmidt – Coentrão, D. Lopes, Galeno (87. Gabrielzinho) – Vinícius (87. Gelson).
    Náhradníci: Paulo Vítor – Gabrielzinho, Gelson, Leandrinho, B. Moreira, Figueiredo, M. Rodrigues.

    CD Nacional: Guimarães – N. Campos, F. Lopes (C), Júlio César, Kalindi – Camacho, Marakis, Paločević (59. Quembo), Gorré (59. Jota) – Hamzauí (73. Rochez), Gonçalves.
    Náhradníci: Franca – Abdullahi Alhassan, Kaká, D. Coelho, Rochez, Jota, Quembo.

    Rozhodčí: João Pinto – Pedro Felisberto, Valter Rufo
    bahis siteleri