Novosibirsk – Barys 1:2 (po pr.) | Čerepovec – Vladivostok 2:1 (3:2 po s.n.) | Omsk – Chabarovsk 3:0 (kon.)
Minsk – Čeljabinsk 3:1 (kon.) | Petrohrad – Jekatěrinburg 5:2 (kon.) | Spartak Moskva – Magnitogorsk 4:5 (0:1 po s.n.)
Viťaz – Jaroslavl 2:4 (kon.)
po prodl.
HC Sibir Novosibirsk
1:2 (0:1, 1:0, 0:0 - 0:1)
Barys Nur-Sultan
Pondělí 12.11.2018, 13:30 • Sibir Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:20 Curtis VALK - 1:2
     
    63:20
    Astana právě vstřelila branku!
    Teprve teď se v prodloužení lépe hrajícímu Barysu podařilo dopravit kotouč do sítě a zvítězit tak! CURTIS VALK si šikovně obhodil bránícího Brulého a zblízka pak procpal puk za Taylora. Asistence: Nikita Michajlis.
     
    59:18
    Novosibirsk se dotýkal výhry! Pervušin překonal Hrachovinu a v tu chvíli už měl myšlenky na gólové oslavy. Ty se ovšem budou muset odložit, protože je překazila tyčka.
     
    55:08
    Při dalším tažení hosté pořádně zahrozili! Dlouhou narýsovanou úsečku převzal na modré Cormier a přetáhl ji až do Taylorovy výstroje.
     
    51:49
    Risk při rozehrávce před vlastní brankou se hokejistům Barysu Astana nemusel vůbec vyplatit! Naštěstí to pro ně dobře dopadlo, uf.
     
    46:42
    Skvělá práce Hrachoviny! Astanský gólman zlikvidoval Savčenkův samostatný únik. Dnes by to měl být zápas maskovaného Čecha.
     
    44:00
    Komplikace pro Barys. Klub z Astany se v následujících minutách bude muset obejít bez Bochenskiho, který v doprovodu týmových lékařů odkulhal do ošetřovny. Doufejme, že se nejedná o žádné vážné zranění a Brandon se třeba ještě v průběhu utkání vrátí na led.
     
    39:36
    Novosibirští hokejisté své protivníky nejprve uspali a pak jim chtěli píchnout smrtící jed. Injekční stříkačku držel Sajustov, který zleva došel před Hrachovinu. Český brankář, jenž v Kontinentální hokejové lize chytá svou první sezonu, pro tentokrát disponoval vakcínou.
     
    30:53
    V klasické přesilovce pokračovali domácí v honbě za obratem. Brulé zpoza brány nahrával Peltolovi, který v tutovce o chlup minul tyč! Akce pokračovala v předbrankovém prostoru valnou hromadou, ta žádost Sibiru dostat se poprvé v utkání do vedení rezolutně zamítla.
    29:10 Dmitrij SAJUSTOV - 1:1
     
    29:10
    Sibir právě vstřelil branku!
    A převahu pět na tři využívá velmi rychle! Několik vteřin po vyhraném buly vyrazil Hrachovina pokus Brulého, na pohotovou dorážku DMITRIJE SAJUSTOVA už ale nestačil. Asistence: Gilbert Brulé a Alexander Šarov.
     
    28:58
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Jesse Blacker – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    28:37
    Vyloučení v týmu Barys Astana (André Petersson – 2 min., sevření puku rukou).
     
    23:20
    Domácí tým vstoupil do druhé periody jako utržený od řetezu. Po několika dobrých pokusech vypálil od modré Savčenko a jeho pumelice provětrala Hrachovinovu lapačku!
     
    20:54
    Peltolova chytrost stála za novosibirskou šancí! Finský hráč si všiml u bližší tyče nehlídaného Carona, který po hbité otočce tlačil puk pod Hrachovinu. Dominik odvedl dobrou práci, když svůj beton přikoval k ledu.
     
    19:47
    Bochenski při oslabení upláchl novosibirským bekům a měl spoustu variant na zakončení. Ze všech nabízejících se možností si však nakonec vybral tu, kterou gólman Taylor odhadl.
     
    19:38
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Patrice Cormier – 2 min., zdržování hry / vyhození puku mimo).
     
    17:50
    S blížícím se koncem třetiny domácí přidávají na obrátkách. To ostatně potvrdil šancí Peltola. Finský forward si zleva najel přímo k Hrachovinovi a snažil se vtěsnat puk mezi jeho betony, ty však rychle sklaply k sobě.
     
    04:55
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Alexander Loginov – 2 min., hákování).
     
    04:50
    Taylor měl obrovské štěstí, že během krátkého časového úseku neinkasoval podruhé! Za kanadským gólmanem ve službách Sibiru se při signalizované výhodě rozezvučela tyčka.
    03:32 André PETERSSON - 0:1
     
    03:32
    Astana právě vstřelila branku!
    Favorit brzy otevírá zápasové skóre! ANDRÉ PETERSSON si po Starčenkově přihrávce do jízdy nabruslil až před Taylora a toho přelstil nečitelnou kličkou do bekhendu. Asistence: Roman Starčenko.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 30. Sajustov (Brulé, Šarov) – 4. A. Petersson (R. Starčenko), 64. Valk (Michajlis)


    HC Sibir Novosibirsk: D. Taylor (Krasikov) – Loginov, K. Alexejev (A), Piganovič (C), Naumov, Savčenko, Ignatovič, D. Lukin – Brulé, Caron, J. Peltola (A) – Sajustov, Pešechonov, Šarov – Zyrjanov, Pervušin, Romancev – J. Bodrov, Tkačenko, A. Jakovlev.
    Barys Nur-Sultan: Hrachovina (H. Karlsson) – Dallman (A), Blacker, Orechov, Dietz, Makljukov, Klimontov, M. Semjonov (A) – Frattin, Bochenski (C), Boyd – A. Petersson, Cormier, R. Starčenko – Valk, Michajlis, Ševčenko – Sagadejev, Akolzin, Asetov.

    Rozhodčí: Beljajev, Sidorenko – Sadovnikov, Šalagin

    Diváci: 4 750
    bahis siteleri