NY Rangers – Vancouver 2:1 (kon.) | Carolina – Chicago 3:2 (po pr.) | Dallas – Columbus 1:2 (kon.)
Anaheim – Nashville 2:1 (2:1 po s.n.)
konec
New York Rangers
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
Vancouver Canucks
Úterý 13.11.2018, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:19 Brett HOWDEN - 2:1
     
    51:19
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí tým jde poprvé v tomto utkání do vedení. Vhazování před brankou soupeře dopadlo velmi dobře. Fast vyhrál buly, dostal puk k Veseyovi, který ještě puk do branky nedostal. To udělal až BRETT HOWDEN, který stál za ním a pohotovou střelou poslala Rangers do vedení – 2:1. Asistence: Jimmy Vesey a Jesper Fast.
    32:42 Filip CHYTIL - 1:1
     
    32:42
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí tým využívá početní výhodu a srovnává stav utkání. Pionk pálil od modré, jeho střelu ještě tečoval Kreider. Jenže s tím si hostující brankář dokázal poradit, ale na následnou dorážku FILIPA CHYTILA byl krátký. Pro českého útočníka je to první branky v sezóně – 1:1. Asistence: Chris Kreider, Neal Pionk.
    23:16 Nikolaj GOLDOBIN - 0:1
     
    23:16
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí tým nedokázal využít početní převahu, tak za správný konec vzali hosté. NIKOLAJ GOLDOBIN se vrátil z trestné lavice, ihned se zapojil do hry a krásnou střelou překonal domácího brankáře Rangers – 0:1. Asistence: Tyler Motte, Ben Hutton.

    Jan Mládek

    Branky a nahrávky: 33. Chytil (Kreider, Pionk), 52. B. Howden (Vesey, Fast) – 24. Goldobin (Motte, B. Hutton)


    New York Rangers: H. Lundqvist (Georgijev) – DeAngelo, Skjei, Pionk, M. Staal (A), Shattenkirk, Claesson – Spooner, Zibanejad (A), Naměstnikov – L. Andersson, K. Hayes, Kreider – Fast (A), B. Howden, Vesey – Lettieri, Chytil, C. McLeod.
    Vancouver Canucks: Markström (Bachman) – Ch. Tanev (A), D. Pouliot, Gudbranson, B. Hutton, Stecher, Del Zotto (A) – Eriksson, Horvat (A), Roussel – Virtanen, Pettersson, Goldobin – Motte, M. Granlund, Schaller – Leipsic, Gaudette, D. Archibald.

    Rozhodčí: Hebert, O’Rourke – Knorr, MacPherson

    Diváci: 17 100
    thejrc.org