NY Rangers – Vancouver 2:1 (kon.) | Carolina – Chicago 3:2 (po pr.) | Dallas – Columbus 1:2 (kon.)
Anaheim – Nashville 2:1 (2:1 po s.n.)
konec
Dallas Stars
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
Columbus Blue Jackets
Úterý 13.11.2018, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:20 Pierre-Luc DUBOIS - 1:2
     
    50:20
    Columbus právě vstřelil branku!
    Na druhý pokus už se PIERRE-LUC DUBOIS prosadil a deset minut před koncem třetí třetiny dostává Columbus do vedení! Důležitou práci odvedl u zadního mantinelu Atkinson, který se zbavil Honky a bekhendem přihrál před brankoviště do další velké šance, kterou Dubois už využil. Asistence: Cam Atkinson, Ryan Murray.
    38:20 Alexandr RADULOV - 1:1
     
    38:20
    Dallas právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Jamie Benn vyhrál vhazování sám pro sebe, přihrávka zleva propadla před Heiskanena, který se opět tlačil do útoku a ještě se stihl výtečně zorientovat. Bekhendovou nahrávku směrem k mezikruží od něj dostal ALEXANDR RADULOV a návrat po zranění korunoval důležitým gólem na 1:1. Asistence: Miro Heiskanen, Jamie Benn.
    21:29 Cam ATKINSON - 0:1
     
    21:29
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté využívají hned svou první přesilovou hru a radují se z vedoucího zásahu! Seth Jones vymyslel na modré čáře bekhendovou přihrávku na CAMA ATKINSONA, jenž vystřelil z vrcholku pravého kruhu a Chudobin toho asi moc neviděl, protože prakticky vůbec nereagoval. Asistence: Seth Jones.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 39. Radulov (Heiskanen, Ja. Benn) – 22. Atkinson (S. Jones), 51. Dubois (Atkinson, R. Murray)


    Dallas Stars: Chudobin (Bishop) – Honka, Lindell, R. Polák, Heiskanen, Hanley, Gleason – Radulov (A), Seguin (A), Ja. Benn (C) – Ničuškin, Spezza, D. Shore – Pitlick, Faksa, Comeau – B. Ritchie, Dickinson, Janmark.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – S. Jones (A), R. Murray, D. Savard, Nutivaara, Harrington, Werenski – Atkinson, Dubois, Panarin – J. Anderson, Jenner (A), N. Foligno (C) – Bjorkstrand, Wennberg, Dubinsky – Duclair, Riley Nash, Hännikäinen.

    Rozhodčí: L´Ecuyer, Kozari – Smith, Pancich

    Diváci: 17 543
    bahis siteleri