Poprad – Banská Bystrica 2:1 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Košice 1:7 (kon.) | Žilina – Zvolen 1:5 (kon.)
MAC Budapešť – Miskolc 4:2 (kon.) | Trenčín – Nové Zámky 0:4 (kon.) | Nitra – Detva 3:2 (po pr.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:7 (0:2, 1:3, 0:2)
HC Košice
Pátek 16.11.2018, 17:00 • ZS Liptovský Mikuláš • Tipos Extraliga (SR) • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:35
    Košice vstřelily branku!
    Důležitou práci odvedl hostující Roman Žitný, který měl puk pod kontrolou, navázal na sebe hráče, a pak přihrál zcela volnému JURE PULLIOVI, který měl už poměrně snadnou práci, poslal puk přesně k tyčce. Asistence: Roman Žitný.
     
    43:21
    Košice vstřelily branku!
    Ladislav Nagy našel dobrou přihrávkou mezi kruhy postaveného spoluhráče. Tím byl MARCEL HAŠČÁK. Jeho rána z první byla pro brankáře Loptovského Mikuláše nechytatelná. Asistence: Ladislav Nagy.
     
    33:31
    Košice vstřelily branku!
    Domácá zadní řady špatně rozehráli, čehož využil MARCEL HAŠČÁK. Dostal se před brankáře Hollého, který neměl nárok. Asistence: Ladislav Nagy.
     
    28:24
    Košice vstřelily branku!
    Parádně to nyní sehrál hostující celek v útočném pásmu. Na první Netíkovu střelu ještě brankář Hollý senzačně dosáhl, dorážce v cestě do branky už zabránit nedokázal, prosazuje se JAKUB SUJA. Asistence: Tomáš Netík a Petr Kafka.
     
    25:43
    Košice vstřelily branku!
    A zase je to o dva góly. Puk do útočného pásma dostal TOMÁŠ NETÍK. Někdejší hráč Sparty výborně vystřelil a prostřelil brankáře soupeře. Asistence: Petr Kafka a Jakub Suja.
     
    25:06
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku! Domácí celek snižuje na rozdíl jediné branky, nyní se střelou z horní hranice kruhu prosazuje TOMÁŠ NÁDAŠDI. Asistence: Marek Uram.
     
    16:05
    Košice vstřelily branku!
    Domácí obrana nedokázala pohlídat PETRA KAFKU, jehož první střelu dokázal brankář vyrazit, následná dorážka Kafky už byla nechytatelná. Asistence: Tomáš Netík a Jakub Suja.
     
    08:12
    Košice vstřelily branku!
    Hostující celek to nyní sehrál výborně. Střelou přes obránce se prosazuje LADISLAV NAGY.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 26. Nádašdi (Uram) – 9. Nagy, 17. Kafka (Netík, Suja), 26. Netík (Kafka, Suja), 29. Suja (Netík, Kafka), 34. Haščák (Nagy), 44. Haščák (Nagy), 49. Pulli (Žitný)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kislitsyn (26. Hollý) – Kurali, Suchý, Nemec, Horváth, Nádašdi, Bača, Mezovský, Fereta – Kriška, Huna Rich., Huna Rób. – Uram, Oško, Sukeľ – Števuliak, Tamáši, Vybiral – Lištiak, Uhrík, Piatka
    HC Košice: Habal (Škorvánek) – McDowell, Dudáš, Čížek, Šedivý, Koch, Pulli, Petráš, Lenďák – Haščák, Brophey, Nagy – Netík, Suja, Kafka – Spilár, Galamboš, Šoltés – Žitný, Krajňák, Klíma

    Rozhodčí: Kalina, Rencz – Stanzel, Árkovics – Lauff (video)
    bahis siteleri