Salzburg – Jihlava 3:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Liberec 4:7 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 7:2 (kon.)
Přerov – Třinec 2:5 (kon.) | Č. Budějovice – Olomouc 0:1 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 1:2 (kon.)
Havířov – Vsetín 1:0 (kon.) | Kladno – Plzeň 0:3 (kon.) | Sparta – Pardubice 2:5 (kon.)
Žďár n/S – Kometa Brno 5:3 (kon.) | Vítkovice – Zlín 2:3 (0:1 po s.n.) | Slavia – K. Vary 4:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
7:2 (4:0, 1:2, 2:0 - N 0:1)
BK Mladá Boleslav
Sobota 17.11.2018, 12:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    61:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    První střelu ještě Vacek parádním švihem pravým betonem vyrazil, dorážka už ale končí v síti. Bonusový bod tak putuje do Mladé Boleslavi! VLADISLAV HOUŠKA sebral puk před brankovištěm a trefou o tyčku ukončil nadstavbu. Asistence: Karel Klikorka, Petr Foerster.
     
    59:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už se ale puk podíval i do sítě a Hradec střílí již svou sedmou branku! Nahrávku Vojtěcha Síly zpracoval TADEÁŠ PINKAS na hraně brankoviště, a i když byl zády k bráně, dokázal bekhendem mezi svýma nohama prostrčit puk mezi betony gólmana – 7:2. Asistence: Vojtěch Síla, Jakub Kynčl.
     
    48:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Necelá vteřina zbývala z boleslavského trestu a Hradečtí se na poslední chvíli prosadili v přesilovce! Miroslav Kukla vyslal střílenou nahrávku z vrcholu pravého kruhu, kterou dobrou prací holí usměrnil za brankovou lajnu VOJTĚCH SÍLA – 6:2. Asistence: Miroslav Kukla, Dominik Sklenář.
     
    38:10
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A vymysleli ji, díky využité přesilovce je sníženo na rozdíl tří branek! Miroslav Vasiljev našel křižnou nahrávkou na levém kruhu sjíždějícího KARLA KLIKORKU, který příklepem z první našel cestu do hradecké svatyně – 5:2. Asistence: Miroslav Vasiljev, Andrej Moravčík.
     
    32:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Po více jak polovině zápasu se prosazují také Bruslaři a snižují hradecký náskok! Matěj Houška nešal famózní a přesnou nahrávkou přes půl hřiště najíždějícího si MICHALA SIMONA, jenž zpracoval puk na modré lajně a jel úplně sám na bránu. Prosadil se ranou mezi betony – 5:1. Asistence: Matěj Houška.
     
    28:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesilovka Boleslavi má přesně opačný účinek, Hradečtí se totiž prosazují ve vlastním oslabení! Domácí se před hostující branku dostali v přečíslení a Vojtěch Síla předložil puk k pravé tyči JAROSLAVU KAŠPAROVI. Ten ho rychlým příklepem poslal pod přesouvajícím se gólmanem za brankovou čáru – 5:0. Asistence: Vojtěch Síla.
     
    09:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ani to však kanonádu domácích zatím nezastavilo, hradečtí střelci se znovu prosazují! Hned dvojice Východočechů clonila gólmanovi ve výhledu, čehož využil na modré čáře MARTIN PĚNČÍK. Přízemní ranou středem kluziště poslal puk do sítě – 4:0. Asistence: Martin Janda, Dominik Sklenář.
     
    08:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    zatím to vypadá, že Východočeši chtějí navázat na předchozí kanonádu proti Bruslařům. V 9. minutě je tu totiž již třetí trefa! A opět se o ni postaral DOMINIK ŠEDIVÝ, jenž se tentokrát trefil ke vzdálenější pravé tyčce – 3:0. Asistence: Dalibor Ďuriš, Jakub Kynčl.
     
    06:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už z toho ale vážnější situace byla. A dokonce tak vážná, že Mountfield se raduje z druhého gólu! DOMINIK ŠEDIVÝ nabral ve středním pásmu velkou rychlost, díky které mohl na úrovni modré lajny pohodlně obejít bránící hráče. Následně se natlačil před brankáře a bekhendem zasunul pod jeho beton – 2:0. Asistence: Dalibor Ďuriš, Samuel Hrabčák.
     
    01:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Trochu šťastný gól pro domácí, ale počítá se. Hradec jde po necelé minutě a půl do vedení! DOMINIK SKLENÁŘ vypálil z hrany levého kruhu a mezikruží, přičemž gólman vyrazil kotouč před sebe. A černou pryč si nechtěně do brány srazil jeden z boleslavských beků, jenž se pokoušel uklidit puk do bezpečí – 1:0. Bez asistence.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 2. Sklenář, 7. Šedivý (Ďuriš, Hrabčák), 9. Šedivý (Ďuriš, Kynčl), 10. Pěnčík (Janda, Sklenář), 29. Kašpar (Síla), 49. Síla (Kukla, Sklenář), 60. T. Pinkas (Síla, Kynčl) – 33. Simon (M. Houška), 39. Klikorka (Vasiljev, Moravčík), 62. Houška (Klikorka, Foerster)


    Mountfield HK: Vacek (Sajdl) – Kukla (C), Voňka, Naar, Perička, Pěnčík, Kynčl – Dominik Šedivý (A), Sklenář (A), Ďuriš, T. Pinkas, Hrabčák, Kašpar, Síla, Jušta, Janda, Poppel
    BK Mladá Boleslav: Zeithaml (9. Mašek) – Klikorka, Sýkora, Dotter, M. Houška (A), Hovorka, Procházka – Zajíček, Schulz, Závora, Simon, Dlask, Foerster (A), V. Houška, Grim (C), Vasiljev, Moravčík, Šíma

    Rozhodčí: Kopeček – Klouda, Kotrba
    bahis siteleri