Kobra – Sparta 2:5 (kon.) | HC Litvínov – K. Vary 2:0 (kon.) | PZ Kladno – Třemošná 3:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Kometa Brno 1:3 (kon.) | Pardubice – Žďár n/S 10:0 (kon.) | Olomouc – Havířov 1:7 (kon.)
Vsetín – Warriors Brno 6:3 (kon.) | Tábor – Č. Budějovice 2:3 (1:2 po s.n.) | Mountfield HK – Jihlava 8:0 (kon.)
Vítkovice – Technika Brno 7:0 (kon.) | Chomutov – Kladno 3:4 (po pr.) | Liberec – Havlíčkův Brod 4:3 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
2:5 (2:1, 0:3, 0:1 - N 0:0 - 0:1)
HC Sparta Praha
Sobota 17.11.2018, 12:00 • Zimní stadion Kobra, Praha 4 (Braník) • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    Je konec, Sparta si nakonec na Braník odváží i čtvrtý bod! To je ode mne z tohoto zápasu vše, přeji vám příjemný zbytek dne. Na počtenou! (14:21:52)
     
    Konec zápasu.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Sparta Praha.
    Autorem vítězné branky je ALBERT BAREŠ.
     
    5. série
    0:1
    Albert BAREŠ proměňuje.
     
    5. série
    0:0
    Lukáš STRNAD neproměňuje.
     
    4. série
    0:0
    Jan LUDVÍK neproměňuje.
     
    4. série
    0:0
    Stefan RAJILIČ neproměňuje.
     
    3. série
    0:0
    Josef BROŠ neproměňuje.
     
    3. série
    0:0
    Ondřej NÁPRAVNÍK neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Jan KRUPIČKA neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Stanislav TICHÝ neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Filip DUCHÁČ neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Jan LEDERER neproměňuje.
     
    Je to tak, začíná Kobra.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Na led vyjela rolba, po drobné úpravě ledové plochy půjdeme na věc. Jako první pojedou pravděpodobně domácí.
     
    Konec nadstavby.
     
    64:39
    Černý zvládl srazit k sobě betony včas, ani další střela Sparty nevedla k rozhodující brance. Za malou chvíli tedy uvidíme penaltový rozstřel.
     
    64:13
    Zakázané uvolnění vrátí hru před svatyni Tomáše Černého. Zatím vše nasvědčuje tomu, že o majiteli bodu navíc budou muset rozhodnout nájezdy.
     
    63:16
    Znovu na sebe teď pozornost upoutal Krupička, jehož zakončení z kruhu obětavě zblokoval jeden z bránících hráčů branického celku.
     
    62:26
    Sekulu zvládl včas odzbrojit jeden z beků, Krbeček tak zatím v nadstavbě nemusel zasahovat ani jednou. Momentálně se hraje ve středním pásmu.
     
    61:26
    David Straka chtěl rozhodnout z prostoru pro vhazování, jeho táhlá střela ale nakonec klec Kobry úplně minula. Sparta má jednoznačně více ze hry.
     
    60:55
    Krupička hledal před brankou připraveného Máchu, který ale nezvládl přihrávku zachytit a Černý tak nakonec nemusel zasahovat.
     
    Začala nadstavba.
     
    Základní hrací doba je u konce, Sparta bere po přesvědčivém výkonu z branického ledu tři body! Uvidíme, jestli se jí vítězství povede potvrdit i v nadcházející nadstavbě.
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Ondřej Mašek (KOB) podržel unikajícího Adama Máchu, za což dostává dvouminutový trest. Útočník Sparty následně spadl a bokem se trefil o tyč.
     
    58:23
    Z prostoru pro vhazování to teď zkusil Jan Halfar, jehož zakončení se zastavilo o nastavený beton připraveného Jakuba Krbečka.
     
    57:36
    Stefan Rajilič se zmocnil kotouče ve středním pásmu, okamžitě po přejetí modré čáry o něj ovšem zase přišel. Moc daleko se nedostal.
     
    55:53
    Sparta svého soupeře na chvilku zamkla v jeho obranném pásmu, domácí se ale z tlaku zvládli vymanit poměrně rychle. Černý ani nemusel zasahovat.
     
    54:57
    Filip Sekula se snažil prorazit do útočného pásma, připravená soupeřova obrana ho ale zneškodnila velmi rychle. Pět minut do konce základní hrací doby.
     
    53:42
    Kalajevovo nahození od modré čáry sjelo po betonu Krbečka do rohu kluziště. Tam se k pryži dostali hosté a zamířili s ní dopředu.
     
    52:57
    Prudké zakončení Františka Davida z prostoru pro vhazování schoval Tomáš Černý do rukavice, za chvilku tak uvidíme buly před jeho klecí.
     
    51:55
    Moc závažnou pasáž hry momentálně nesledujeme, ani jednomu celku se nedaří zkrotit neposednou pryž. Ta tak mění majitele poměrně často.
     
    50:58
    Hraje se hlavně před domácí svatyní, Sparta ještě evidentně nemá dost a snaží se si své vítězství potvrdit ještě jedním zásahem. Podaří se jí to?
     
    49:48
    Jako slepý k houslím přišel po lapsu domácí obrany ke kotouči David, jehož zakončení se těsně nedostalo za záda zaskočeného Černého.
     
    49:05
    Hru nyní kouskuje jedno přerušení za druhým, do konce základní hrací doby zbývá bez mála jedenáct minut. Pak uvidíme ještě nadstavbu.
     
    48:08
    Sparta právě vstřelila branku!
    Dovolím si říct, že už teď je o vítězi utkání rozhodnuto! JAN KRUPIČKA si svým druhým gólem v zápase zadělal na hattrick, za položeného Černého uklidil kotouč naprosto s přehledem. Holešovičtí si na sever Prahy skoro jistě odvezou tři body. Bez asistence.
     
    47:35
    Z mezikruží se ozval Petr Filipov, jehož zakončení z první trefilo nastavenou vyrážečku Tomáše Černého. Sparta se stále drží v útočném pásmu.
     
    46:39
    Jan Ludvík kličkuje skrz soupeřovou obranou, která se jej snaží ze všech sil odstavit od kotouče. Bek Sparty se ale nenechá zneškodnit bez boje.
     
    45:51
    Ihned po průniku do útoku vyzkoušel reflexy branického gólmana Sebastian Höll, jehož ránu Černý vykryl betonem. Následně se rozhodl kotouč přikrýt.
     
    44:55
    Tak tohle bylo hodně těsné! Domácí obrana se teď úplně rozpadla a chaotickou situaci před brankou vyřešil Černý až na poslední chvíli.
     
    43:22
    Sparta je ve vlastním oslabení aktivní a napadá soupeřovu klec. Do dobré pozice se dostal Krupička, který ale nakonec tři tyče branky minul.
     
    42:21
    Albert Bareš (SPA) míří na trestnou lavici za podrážení, Kobra si tak opět vyzkouší přesilovou hru. Bude tentokrát o něco úspěšnější než předtím?
     
    41:55
    Dzabrail Kalajev nyní prokličkoval skrz hostující defenzívu až před Krbečka, který vyrkyl nejen jeho první pokus, ale i následnou dorážku.
     
    40:42
    V úvodu třetí části mají o něco málo více ze hry hokejisté Kobry, kteří se agresivně brání sparťanským výpadům a nepouští soupeře před branku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Sparta ve druhé třetině ukázala své kvality a během dvaceti minut soupeře nepustila snad ani k jediné střele. Díky trefám Davida Vitoucha, Jana Krupičky a Josefa Broše jde do přestávky s dvoubrankovým náskokem, který Braničtí smažou už asi jen těžko. Ale stát se může cokoliv, naděje umírá poslední.
     
    Další třetina začne přibližně v 13:30.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:44
    Z první mohl vážně zahrozit Jakub Červenka, kterému ale zakončení vůbec nesedlo a strážce branické klece tak pryž bez problému zastavil.
     
    38:39
    Stefan Rajilič zavezl kotouč do útočného pásma, takřka okamžitě byl ale odzbrojen jedním z protihráčů. Výpad domácích tak skončil velmi rychle.
     
    37:59
    Černý se rozhodl před najíždějícími protihráči raději schovat kotouč pod rukavici, hra je tak na moment přerušena. Vhazovat se tak bude před klecí Kobry.
     
    36:58
    Pořád ta stejná písnička. Sparta je jako přikovaná v útočném pásmu a posílá na brankáře jeden kotouč za druhým. Krbeček se musí celkem nudit.
     
    35:29
    Letící kotouč chtěl za Černého protečovat František David, gólman celku z jihu Prahy ale nakonec zasahovat nemusel – pryž totiž klec úplně minula.
     
    34:02
    Sparta právě vstřelila branku!
    A holešovičtí hokejisté záhy odskakují do dvoubrankového trháku! Druhý zářez si na svou pažbu připisuje JOSEF BROŠ, který bezmocného Černého překonal z nevelké vzdálenosti. Tohle už budou mít Braničtí těžké. Asistence: František David, Michal Vitouch.
     
    33:25
    Kobra vypadla z tempa, sparťané jsou pevně usazeni před její brankou a snaží se jí co nejčastěji ostřelovat. Černý se teď musí hodně otáčet.
     
    31:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí zápas ve vlastním oslabení! Po fatálním zaváhání domácích hráčů se do úniku dostal JAN KRUPIČKA, který svou individuální akci zakončil přesnou střelou k pravé tyči soupeřovy branky a vrátil tak svému celku vedení – 2:3! Bez asistence.
     
    31:13
    Spartu čeká už páté oslabení, tentokrát na trestnou usedá Lukáš Kalný (SPA). Ten si od sudích za podrážení vysloužil dvouminutový trest.
     
    30:42
    Před domácí klecí zavládl chaos, sparťané se za Černého pokoušeli kotouč doslova protlačit! Domácí gólman si však nakonec poradil.
     
    29:23
    Z velké vzdálenosti poslal na klec jedovatý projektil Richard Němec, který připravený maskovaný muž v domácím brankovišti vykryl vyrážečkou.
     
    28:43
    Inkasovaný gól Branickým vlil krev do žil, šlápli na plyn a svému soupeři vzdorují agresivněji než dříve. Hraje se nahoru dolu, šance střídá šanci.
     
    27:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Neúprosný nápor Sparty vrcholí, vyrovnávací branka je na světě – 2:2! Od modré čáry teď napřáhl MICHAL VITOUCH a propálil vše, co mu stálo v cestě. Uvidíme, jestli se Kobře podaří nějak odpovědět. Asistence: Nino Tomov.
     
    25:56
    Adam Mácha udržel Spartu v útoku, ujíždějící kotouč na poslední chvíli zachytil u hranice pásma. Ve druhé části se zatím hraje jen na jednu branku.
     
    25:13
    Braničtí vyhodili kotouč až na zakázané uvolnění, přerušuje se. Po pauze se bude vhazovat pro pravé ruce zatím výborného Tomáše Černého.
     
    24:25
    Individuální akci Kalného teď zastavil jeden z beků Kobry a nepustil tak hostujícího forvarda do zakončení. Gólman domácích tak mohl zůstat v klidu.
     
    23:42
    Přihrávku jednoho z domácích zachytil na modré čáře Lukáš Kalný, Sparta se tak stále drží v útočném pásmu. Černý však zatím moc práce nemá.
     
    22:42
    Hosté hrají v plném počtu, na Krbečka za celé oslabení nešla ani jedna střela. Branickým dnes hry v početní výhodě prostě nevychází.
     
    21:45
    Kobře se nedaří usadit před soupeřovou svatyní, stejně jako v prvních třech přesilovkách. Obrana Sparty teď šlape na plné obrátky a nenechává nic náhodě.
     
    20:39
    Sparta teď bude muset nějakou dobu hrát ve čtyřech. Její hráčská lavice totiž dostává trest na příliš mnoho hráčů, který odpyká Jakub Červenka (SPA).
     
    20:28
    Menší závar před Černého brankou z vyrovnání nevedl, domácí obrana si nakonec s celou situací poradil včas a zabránil tak nejhoršímu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V první třetině se sice zapotil hlavně Tomáš Černý, s těsným náskokem ale nakonec od kabin odchází domácí. Těm se po nešťastném vstupu do utkání podařilo otočit stav zápasu díky trefám Stanislava Tichého a Lukáše Strnada, zatímco po jediný zásah Sparty se podepsal Josef Broš.
     
    Další třetina začne přibližně v 12:45.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:46
    Kobra právě vstřelila branku!
    Ukázková kombinace Kobry vede k druhému gólu, domácí čtrnáct sekund před koncem úvodní periody otáčejí skóre zápasu! Výkruta našel u opačné tyče připraveného LUKÁŠE STRNADA, který z první poslal kotouč na branku. Ten se na cestě do sítě odrazil od Krbečkovy nohy. Asistence: Ondřej Výkruta, Stefan Rajilič.
     
    18:39
    Hraje se hlavně ve středním pásmu, hosté se zvládají bránit bez větších komplikací. Vypadá to, že i tahle přesilovka zůstane nevyužita.
     
    17:29
    Sotva jedno oslabení skončilo, budou muset Žemličkovi svěřenci bránít další. Tentokrát na trestnou za nedovolené bránění putuje Sebastian Höll (SPA).
     
    17:16
    Mácha už je z trestné lavice venku, Kobra svého soupeře v přesilovce celkem potrápila. Najít recept na Krbečka se jí ale nepodařilo.
     
    16:16
    Letící kotouč po nahození od mantinelu zaplul přímo do rukavice připraveného Krbečka. Tři a půl minuty před koncem uvidíme buly před hostující klecí.
     
    15:13
    Porážení Adama Máchy (SPA) neušlo pozornosti sudích, sparťanský útočník dostává menší trest a na dvě minuty oslabuje svůj výběr.
     
    13:58
    Dzabrail Kalajev se uvolnil na mezikruží, zakončení mu ale vůbec nesedlo a kotouč nakonec ani nedoklouzal před Jakuba Krbečka. Velká škoda pro domácí.
     
    12:46
    Jan Bartoň rozehrál pryž dopředu, útočná akce Kobry ale byla pečlivou defenzívou Sparty zastavena už ve středním pásmu. Domácím se nedaří přejít dopředu.
     
    11:43
    Josef Broš mohl na své konto přidat další gól, nakonec se mu ale nepodařilo odražený kotouč doklepnout do odkrytého prostoru branky!
     
    10:36
    Kalného nepřesná přihrávka předčasně ukončila výpad hostujícího celku v před, na kotouči jsou momentálně Braničtí a snaží se protlačit před Krbečka.
     
    09:57
    Do těsné blízkosti branky se propracoval Jan Krupička, který ale zakončil jen do betonu připraveného Tomáše Černého. Na Kobře je tak stále vyrovnáno.
     
    09:04
    Krbeček musel poprvé v oslabení zasahovat, následně se rozhodl kotouč podržet. Sebastian Pražák se vrátí na led za pět sekund.
     
    08:06
    Tak tahle početní výhoda Kobře ale vůbec nevychází. Hraje se převážně v jejím obranném pásmu, sparťané kontrolují hru a nepouští je k puku.
     
    07:09
    Další vyloučení, tentokrát si ale přesilovku vyzkouší zase domácí. Sebastian Pražák (SPA) se už s menším trestem na podrážení klidí na lavici hanby.
     
    06:27
    Z velké vzdálenosti zkusil své štěstí Filip Ducháč, nemířil ale vůbec přesně. Sekula už je dávno na ledě, oba týmy hrají v plném počtu.
     
    05:40
    Mácha drží kotouč za soupeřovou svatyní, Kalajev je na něj nalepený a snaží se ho odzbrojit. Branickým se dosud nepodařilo se v oslabení osvobodit.
     
    04:49
    Sparťané jsou pevně usazení před Černým a kují pikle. Domácí gólman už musel likvidovat několik pokusů, se všemi si ale poradil bez větších obtíží.
     
    04:11
    Holešovičtí si vyzkouší hru v početní výhodě! Dvě minuty za dost okaté zahákování Straky ve středním pásmu dostává Filip Sekula (KOB).
     
    03:48
    Tomáš Černý se rozhodl neposedný kotouč schovat do lapačky, hra je tedy na nějakou dobu přerušena. Po pauze se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    03:05
    Hra se přelévá z jednoho konce ledové plochy na druhý, Kobru vstřelená branka nabudila. Už se svým sokem srovnala krok, sledujeme vyrovnanou partii.
     
    02:17
    Kobra právě vstřelila branku!
    Záhy máme opět vyrovnáno, domácí hokejisté se prosazují hned z prvního výpadu na soupeřovu klec. Krbeček si nyní neporadil se zakončením STANISLAVA TICHÉHO, začínáme tak znovu od začátku! Asistence: Daniel Král.
     
    01:49
    V rohu za Černého svatyní se bojuje o kotouč, do tahanice je zapojeno hned několik hráčů. Uvidíme, který tým si kotouč od mantinelu odveze.
     
    01:13
    Sparta má stále mnohem více ze hry, Braničtí se zatím nepodívali ven z vlastního obranného pásma. Krbeček je úplně bez práce.
     
    00:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle je parádní vstup do zápasu pro Žemličkovi svěřence! Sparťané svého soupeře už od úvodních sekund nešetří a aktivitu rychle přetavují v první trefu. Z bezprostřední blízkosti branky se prosadil JOSEF BROŠ – 1:0! Asistence: Michal Vitouch, Albert Bareš.
     
    00:15
    Černý už má za sebou první tězký zákrok, musel si poradit s únikem Alberta Bareše! Sparta do utkání vlétla po hlavě.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Sudí už svolává první lajny do středového kruhu. Domácí branku bude střežit Tomáš Černý, zatímco mezi tři tyče Sparty se postaví Jakub Krbeček.
     
    Ještě jednou vám přeji příjemné pozdní dopoledne, níže si můžete prohlédnout dnešní sestavy. Jména brankářů upřesníme těsně před úvodním buly.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kobra Praha: Černý, Liemann – Kalajev, Mašek, Bartoň (A), Frydrich, Capoušek – Král (C), Tichý (A), Výkruta, Nápravník, Rajilič, Sekula, Halfar, Strnad, Lederer, Kvasnička.

    HC Sparta Praha: Krbeček, Sluka – Tomov, Šesták, Ducháč (A), Ludvík – Pražák, Broš, Bareš, Mácha, Höll, Krupička, Straka, David, Červenka, Kalný, Němec, Filipov, Vitouch (C).

    Rozhodčí: Sýkora – Klouček, Zháňal.
     
    Krásné sváteční poledne! Na Braníku dnes bude k vidění bitva mezi dvěma celky z dolní poloviny tabulky dorostenecké Extraligy. V malém pražském derby se domácí Kobra postaví proti Spartě.

    Nováček z jihu Prahy se mezi smetánkou dost trápí, uspěl jen ve třech z patnácti dosud odehraných duelů. Sladkou chuť vítězství okusil naposledy před více než měsícem – 16. října na vlastním ledě jen těsně porazil kladenské Pracovní zálohy, tedy jediný celek, který je na tom v tabulce hůře než on. Domácí budou tedy v nadcházející nadstavbě bojovat o udržení v Extralize.

    Třináctibodová ztráta na čtvrtý Litvínov znamená, že si sparťané budou muset účast v play-off ještě vybojovat v další fázi soutěže. Za relativně bídné šesté místo vděcí hlavně špatném vstupu do sezóny, během něž prohráli pět z prvních sedmi utkání. Jedním z nich byl shodou okolností i první vzájemný zápas s Kobrou, v němž Braničtí favorita skalpovali těsně 3:2.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 3. Tichý (Král), 20. Strnad (Výkruta, Rajilič) – 1. Broš (Vitouch, Bareš), 28. Vitouch (Tomov), 32. Krupička, 35. Broš (David, Vitouch), 49. Krupička, rozh. náj. Bareš

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jan Lederer (KOB)
    0:0   Filip Ducháč (SPA)
    2. série:
    0:0   Stanislav Tichý (KOB)
    0:0   Jan Krupička (SPA)
    3. série:
    0:0   Ondřej Nápravník (KOB)
    0:0   Josef Broš (SPA)
    4. série:
    0:0   Stefan Rajilič (KOB)
    0:0   Jan Ludvík (SPA)
    5. série:
    0:0   Lukáš Strnad (KOB)
    0:1   Albert Bareš (SPA)


    HC Kobra Praha: Černý (Liemann) – Kalajev, Mašek, Bartoň (A), Frydrich, Capoušek – Král (C), Tichý (A), Výkruta, Nápravník, Rajilič, Sekula, Halfar, Strnad, Lederer, Kvasnička.
    HC Sparta Praha: Krbeček (Sluka) – Tomov, Šesták, Ducháč (A), Ludvík – Pražák, Broš, Bareš, Mácha, Höll, Krupička, Straka, David, Červenka, Kalný, Němec, Filipov, Vitouch (C).

    Rozhodčí: Sýkora – Klouček, Zháňal.
    bahis siteleri