Kobra – Sparta 2:5 (kon.) | HC Litvínov – K. Vary 2:0 (kon.) | PZ Kladno – Třemošná 3:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Kometa Brno 1:3 (kon.) | Pardubice – Žďár n/S 10:0 (kon.) | Olomouc – Havířov 1:7 (kon.)
Vsetín – Warriors Brno 6:3 (kon.) | Tábor – Č. Budějovice 2:3 (1:2 po s.n.) | Mountfield HK – Jihlava 8:0 (kon.)
Vítkovice – Technika Brno 7:0 (kon.) | Chomutov – Kladno 3:4 (po pr.) | Liberec – Havlíčkův Brod 4:3 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
3:4 (0:3, 1:0, 2:0 - 0:1)
Rytíři Kladno
Sobota 17.11.2018, 16:00 • ROCKNET ARÉNA Chomutov • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    60:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Na druhé straně se z nenápadného protiútoku prosadil přesnou ranou nad lapačku SAMUEL CHRENKA. Asistence:Jiří Ticháček, Matyáš Šapovaliv.
     
    50:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    To je comeback! Po příšerném začátku se Pirátům podařilo vrátit do utkání. Po přihrávce z předbrankového prostoru se z ostrého uhlu prosadil JIŘÍ KULICH. Začínáme tak od znova. Asistence Jan Spudich, Marcel Štefančík.
     
    48:22
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nenápadná kombinace Pirátů se přibližovala stále více ke Gabriškovi až nakonec FILIP DÖRING procedil puk skrz brankáře. A zdramatizoval tak stav utkání. Asistence: Jiří Kulich, Marcel Štefančík.
     
    30:03
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po velkém tlaku v brankovišti se nakonec domácím podařilo poprvé procedit puk za Gabrišku. Nejdůraznějším hráčem v brankovišti byl MARCEL ŠTEFANČÍK. Asistence: Jiří Kulich.
     
    14:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Křižná nahrávka do levého rohu našla přesně MATYÁŠE ŠAPOVALIVA, před kterým se tak odkryla branka. Ani rychlý skok Malanta do prudké střely ovšem nedokázal zamezit brance. Asistence: Jiří Ticháček, Marek Alscher.
     
    04:23
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Matyáš Šapovalilv se hbitě vyhnul obránci na modré čáře a následnou křižnou přihrávkou našel PETRA ULLRYCHA, který z voleje propálil Malanta. Asistence: Matyáš Šapovaliv, Samuel Chrenka.
     
    01:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo rychlé po svižné ráně z pravé strany vypadl puk Malantovi na hokejku MICHALA KOŠTOVALA, který neměl problém jej uklidit do odkryté klece. Asistence: Adam Sojka, Ondřej Hrabík.
    Marken.cz

    Ondřej Bartůněk

    Branky a nahrávky: 31. Štefančík (Kulich), 49. Döring (Kulich, Štefančík), 51. Kulich (Spudich, Štefančík) – 2. Koštoval (Sojka, Hrabík), 5. Ullrych (Šapovaliv, Chrenka), 15. Šapovaliv (Ticháček, Alscher), 61. Chrenka (Ticháček, Šapovaliv)


    Piráti Chomutov: Malant (16. Šatný) – Němec, Frollo, Perný, Kovár, Pöschl, Martínek – Spudich, Koblížek L., Šilar T., Iljuk, Príhoda, Kulich Ji., Štefančík, Kalčík, Döring, Ekrt.
    Rytíři Kladno: Gabriška (Jaňour) – Alscher, Havel, Koštoval, Kohlíček, Sýkora, Ticháček – Kouba, Bareš P., Procházka, Sojka, Hrabík, Šilhavý, Bareš A., Nedvěd, Adam, Šapovaliv, Ullrych, Chrenka.

    Rozhodčí: Pastier – Dyršmíd, Baxa

    Diváci: 170
    bahis siteleri