Sev. Irsko – Rakousko 1:2 (kon.)
konec
Severní Irsko
1:2 (0:0)
Rakousko
Neděle 18.11.2018, 18:00 • Windsor Park, Belfast • Liga národů UEFA - Liga B • Skupina 3
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:58:39)
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 9:11.
     
    Je konec! Severní Irsko nezvládlo ani domácí duel s Rakouskem a v Lize národů končí bez bodů. Vše podstatné se v dnešním duelu událo po změně stran! Rakousko se ujalo vedení zásluhou Schlagera! Za domácí celek však bleskově dokázal vyrovnat díky Corryho Evanse! Vše už nasvědčovalo tomu, že zápas skončí remízou, ale v nastaveném čase rozhodl o výhře Rakouska Valentino Lazaro!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Rakousko nakonec vítězí! Hosté v závěru nastavení podnikli bleskový protiútok a dokázali udeřit! VALENTINO LAZARO dostal přihrávku na hranici pokutového území a krásnou technickou střelou vymetl horní roh branky!
     
    90+2
    Marko Arnautović se ještě středem hrací plochy probíjel do pokutového území, ale obránce se mu na poslední chvíli vrhl pod nohy a obral jej o míč.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Dnešní duel se už pouze dohrává. Lafferty sice ještě napadal rozehrávku Rakouska, ale zkušení stopeři hostujícího celku si poradili.
     
    89
    Střídání v týmu Severní Irsko: ze hřiště odchází Corry Evans, přichází Paddy McNair.
     
    89
    Stefan Lainer spěchal za vysokou přihrávkou na pravou stranu hrací plochy, ale důrazný Gareth McAuley jej předskočil a nepustil jej k míči.
     
    88
    Valentino Lazaro dostal vysokou přihrávku na levou stranu hrací plochy, ale nepotykal si se zpracováním a zbrzdil celou akci Rakouska.
     
    87
    Aleksandar Dragović si před dotírajícím Davisem pomohl malou domů. Hostující celek se už nikam nežene. Dnešní duel se dohrává v klidném tempu.
     
    86
    Kyle Lafferty neuspěl v hlavičkovém souboji na hranici pokutového území a nechal se obrat o balón. Hráči Severního Irska teď tlačí.
     
    85
    Stefan Lainer si naběhl na krásnou přihrávku na pravé křídlo a ihned vyslal přízemní centr do pokutového území. Jeho pobídku odehrál do bezpečí jeden z obránců.
     
    84
    Peter Žulj diriguje rozehrávku Rakouska na polovině Severního Irska. Domácí hráči však brání v osmi lidech na hranici pokutového území.
     
    83
    Stefan Lainer poslal svým spoluhráčům z obrany nepřesnou přihrávku a zahnal je do úzkých. Rakouská defenziva složitou situaci dokázala ustát.
     
    82
    Severní Irsko zahrávalo přímý kop v blízkosti pokutového území. Jeho rozehrávky se ujal Steven Davis, který se pokusil o centr, což nepochopili ani jeho spoluhráči.
     
    81
    Marko Arnautović si naběhl na dlouhou přihrávku na polovinu Severního Irska, ale radost mu pokazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 58. C. Evans (Jones) – 50. Schlager (Žulj), 90+2. Lazaro (Arnautović)

    Karty:   79. McAuley (NIR) – 53. Baumgartlinger (AUT), 79. Alaba (AUT)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 9:11.
    Severní Irsko: Carson – Smith, McAuley, J. Evans, Dallas – C. Evans (89. McNair), S. Davis, Saville – McGinn (74. Whyte), Boyce (74. K. Lafferty), Jones.
    Náhradníci: Hazard, McGovern – McNair, Ferguson, Thompson, Vassell, Whyte, Hughes, Magennis, C. McLaughlin, K. Lafferty, Cathcart.

    Rakousko: Lindner – Lainer, Dragović, Hinteregger, Ulmer – Ilsanker (46. Žulj), Baumgartlinger – Lazaro, Schlager, Alaba – Gregoritsch (72. Arnautović).
    Náhradníci: Strebinger, Stankovic – Janko, Arnautović, Wimmer, Schaub, Schöpf, Žulj, Kainz, Hierländer, Goiginger.

    Rozhodčí: Lardot – Godelaine, Lemaire (vš. BEL)
    ocianews.com