Trenčín – Poprad 2:0 (kon.) | Nitra – Miskolc 3:0 (kon.) | Banská Bystrica – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.)
Žilina – Detva 3:4 (kon.) | Košice – Zvolen 2:7 (kon.) | MAC Budapešť – Nové Zámky 4:3 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
4:2 (0:0, 2:1, 2:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Neděle 18.11.2018, 17:00 • Zimní stadion Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR) • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Banská Bystrica právě vstřelila technickou branku!
    ERIC SELLECK vybojoval puk a ujížděl na odkrytou bránu. Zezadu jej fauloval Radoslav Suchý a sudí po krátké poradě odpískali technický gól – 4:2. Dnešní utkání je definitivně rozhodnuto. Bez asistence.
     
    46:55
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Domácí měli signalizovanou výhodu, ale první přesilovou hru si zatím nezahrají. V šesti hráčích výhodu totiž hned využili, když BROCK HIGGS převzal puk na ose kluziště a pěknou střelou překonal Hollého. Kanadský první centr tak vrací domácím vedení a signalizovaný trest se ruší – 3:2. Asistence: Éric Faille.
     
    43:43
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
    Obrovská kuriozita znamená vyrovnání. Mezovský nahazoval puk před bránu, mezi kruhy ho bez vlastního vědomí tečoval svými kalhotami MAREK URAM a kotouč proskákal přes Williamsův beton až do sítě – 2:2! Asistence: Filip Mezovský.
     
    30:11
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
    Hosté první přesilovku v utkání bleskově využívají. Radoslav Suchý nádhernou křížnou přihrávkou našel RÓBERTA HUNU, a ten pálil do odkryté poloviny Williamsovy svatyně – 2:1. Doufejme, že kontaktní gól Liptákům pomůže. Asistence: Radoslav Suchý, Martin Kriška.
     
    26:43
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ ZIGO do toho kopl, přesprintoval Tamášiho a unikal sám na Hollého. Už se zdálo, že slovenský brankář jeho zakončení zpacifikoval, ale puk se mu pak svezl po betonu a přece jen skončil za jeho zády – 2:0. Asistence: Martin Nemčík.
     
    21:25
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Branislav Kubka poslal puk po modré čáře na IVANA ĎATELINKU, který z levé strany vystřelil. Selleck sice na kotouč nedosáhl, ale Ďatelinkův projektil přesto skončil za zády slovenského gólmana – 1:0. Asistence: Branislav Kubka.

    Pavel Pubal

    Branky a nahrávky: 22. Ďatelinka (Kubka), 27. Zigo (Nemčík), 47. Higgs (Faille), 60. Selleck – 31. Ró.Huna (Suchý, Kriška), 44. Uram (Mezovský)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Williams (Baroš) – Miller, Marshall, Mihalik, Sloboda, Ďatelinka, Kubka, Nemčík, Lichanec – Selleck, Higgs, Asselin – Šťastný, Faille, Bartánus – Gabor, Češík, Kabáč – Zigo, Surový (C), Sýkora.
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý (Kislitsyn) – Kurali, Suchý, Košecký, Horváth, Nádašdi, Bača, Fereta, Mezovský – Kriška (C), Richard Huna, Róbert Huna – Uram, Oško, Sukel – Žiak, Tamáši, Vybíral – Lištiak, Uhrík, Piatka.

    Rozhodčí: Konc st., Rencz – Rojík, Vincze.
    bahis siteleri