Washington – New Jersey 6:3 (kon.) | Florida – Buffalo 3:2 (po pr.) | Carolina – Anaheim 1:2 (po pr.)
Colorado – St. Louis 2:3 (po pr.) | Calgary – Los Angeles 4:1 (kon.) | Ottawa – San Jose 6:2 (kon.)
Vancouver – Dallas 1:2 (kon.)
po prodl.
Colorado Avalanche
2:3 (0:2, 1:0, 1:0 - 0:1)
St. Louis Blues
Sobota 01.12.2018, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:34 Colton PARAYKO - 2:3
     
    61:34
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    COLTON PARAYKO předvedl na levém křídle parádní sprint, když se dokázal protáhnout kolem Samuela Girarda před bránu a doslova plácnutím do puku na dlouhou hůl na přední tyči překonal Semjona Varlamova mezi rukavicí a pravým betonem! Blues vítězí v Denveru po prodloužení 3:2. Asistence: Joel Edmundson.
     
    60:23
    Colton Parayko z pravého kruhu nahodil puk na vzdálenější levou tyč, kde ho v rychlosti tečoval Ryan O'Reilly, Semjon Varlamov ho ale za svá záda nepustil! Prodloužení začalo lépe pro Blues.

     
    55:15
    J. T. Compher, který dnes nastoupil ke svému jubilejnímu 100. zápasu v NHL, byl faulován.
     
    55:15
    Joel Edmundson fauloval a dostal dvě minuty za nedovolené bránění. Colorado má v závěru utkání po komerční přestávce velkou šanci otočit skóre zápasu.
     
    52:16
    Colin Wilson si najel v mezikruží na krátkou přihrávku z levého křídla a po krásné stahovačce se snažil u pravé tyče prosadit bekhendem, jenže puk skončil na levém betonu Jakea Allena, který ho vzápětí vleže zmrazil pod svou lapačkou!

     
    50:27
    Dnešní utkání sleduje 18021 diváků.
     
    49:28
    Brayden Schenn se ocitl před bránou ve velké šanci, jenže Semjon Varlamov jeho pokus z blízkosti dokázal hrudí vyrazit! Stále je to 2:2.
     
    48:00
    Hlasatel v Pepsi Center před chvíli oznámil, že na první gól Nikity Zadorova přihrávali hráči J. T. Compher a Carl Söderberg, v oficiálním zápise ale zatím změna není. Budeme to ovšem sledovat.

     
    45:12
    Blues se dostali u levé tyče do velké šance, jenže Robby Fabbri se bekhendem neprosadil a poté byl rychle srolován k ledu! Stále je to 2:2.
     
    43:01
    Colorado mohlo bleskově otočit utkání, jedovatá střela od modré čáry ale skončila na horní tyči!
    42:13 Mikko RANTANEN - 2:2
     
    42:13
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Sven Andrighetto napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem, kterou sice Jake Allen dokázal vyrazit, a Joel Edmundson poté poslal puk do jeho levého betonu, čímž zabránil gólu, jenže MIKKO RANTANEN se u pravé tyče dostal k dorážce a z úhlu kotouč nad levou nohou klečícího obránce Blues poslal pod horní tyč! Je vyrovnáno!
     
    41:34
    David Perron dostal dvě minuty za nedovolené bránění a Colorado si zahraje třetí přesilovou hru.
     
    40:58
    Útočníci Nathan MacKinnon a Mikko Rantanen se mohou stát třetí dvojicí v historii NHL, která od sezóny 1988/89 bodovala více než jednou nejméně sedmkrát v řadě. Dokáží to už dnes?
    35:49 Gabriel Landeskog se řítil sám na bránu a mohl vyrovnat!
     
    35:49
    Gabriel Landeskog si najel mezi dvěma protihráči na vrcholu mezikruží na dlouhou kolmou přihrávku od Mikka Rantanena a řítil se do samostatného úniku, v jehož závěru nedokázal puk zasunout mezi betony Jakea Allena!
     
    35:13
    Zachary Sanford byl vyloučen na dvě minuty po faulu v útočném pásmu za hákování. Druhá přesilová hra pro Avs.
    32:37 Oskar Sundqvist nevyužil ani následné trestné střílení!
     
    32:37
    Oskar Sundqvist během trestného střílení tentokrát naznačil střelu na vnitřním oblouku levého kruhu pro vhazování a na vzdálenější pravé tyči se puk snažil po ledě zasunout vedle levého betonu Semjona Varlamova, jenže mu sjel z hole a minul přední tyč domácí brány!
     
    32:37
    Patrik Nemeth fauloval Oskara Sundqvista během samostatného úniku. Následuje trestné střílení!
    32:36 Oscar Sundqvist nevyužil samostatný únik po faulu!
     
    32:36
    Oskar Sundqvist se řítil do samostatného úniku a po naznačení střely na vnitřním oblouku pravého kruhu pro vhazování ztroskotal na lapačce ležícího a nataženého Varlamova!

     
    28:41
    Nathan MacKinnon dnes nastoupil proti St. Louis Blues k jubilejnímu 400. utkání v NHL.

     
    28:31
    A další střela hostů, která z pravého kruhu mířila těsně nad ledem ke vzdálenější levé tyči, jenže Semjon Varlamov ji pravým betonem vyrazil!
     
    25:32
    Vzápětí si sjel před bránu v rychlosti Matt Nieto, jenže ani nadvakrát u pravé tyče Jakea Allena nepřekonal! V Pepsi Center mohlo být srovnáno.
     
    23:38
    Erik Johnson v rohu obranného pásma sestřelil Alexandera Steena poté, co ho on sám těsně před svým zakončením tvrdým hitem poslal k ledu, a strhla se obrovská mela. Obránce Avalanche byl vyloučen na pět minut za faul loktem plus osobní trest do konce utkání a Joel Edmundson na dvě minuty za hrubost.
    21:08 Nikita ZADOROV - 1:2
     
    21:08
    Colorado právě vstřelilo branku!
    NIKITA ZADOROV na levém křídle napřáhl od modré čáry k nádherné střele, která nad lapačkou Jakea Allena zamířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány St. Louis! Colorado se krátce po přestávce vrátilo zpět do zápasu.
    19:29 Alexander STEEN - 0:2
     
    19:29
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    ALEXANDER STEEN se na vrcholu mezikruží dostal k odraženému puku, který si fantasticky přehodil přes hůl napadajícího Vladislava Kameněva a střelou zápěstím z levého kruhu pro vhazování zamířil nad vyrážečkou Semjona Varlamova do bližšího horního rohu brány! St. Louis využilo přesilovou hru a vede rázem 2:0.
     
    18:00
    Vladimir Tarasenko na vrcholu levého kruhu zvedl hlavu a krásnou střelou zápěstím mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Semjon Varlamov ale levým ramenem dokázal puk podruhé v zápase fantasticky vytáhnout!
     
    17:40
    Colin Wilson si sice v levém rohu útočného pásma dobře pokryl puk, jenže zasáhl holí do obličeje jednoho z hráčů St. Louis, které si v rychlém sledu zahraje druhou přesilovou hru.
    14:33 Mikko Rantanen tvrdě narazil do Joela Edmundsona!
     
    14:33
    Mikko Rantanen na útočné modré čáře narazil do ramene Alexe Pietrangela a byl vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění poté, co se po tvrdém nárazu a dopadu na led těžko zvedal na nohy. Následuje komerční přestávka.
     
    14:00
    Tyson Jost mířil střelou zápěstím z pravého kruhu pro vhazování do bližšího horního rohu brány, Jake Allen měl ale čistý výhled a předvedl nádherný semafor! St. Louis stále vede 1:0.
    08:44 Semjon Varlamov předvedl svůj skvělý reflex a zákrok!
     
    08:44
    Vladimir Tarasenko v pravém kruhu pro vhazování skvěle zamíchal s pukem a poté přihrávkou přes šířku útočného pásma našel Ryana O'Riellyho, který střelou zápěstím z mezikruží mířil do pravého horního rohu, Semjon Varlamov ale levým ramenem puk skvěle vyrazil!
     
    07:59
    Ian Cole se pustil před střídačkami do bitky s Vincem Dunnem a rychle ho poslal na lopatky. Oba hráči dostali pět minut za bitku. Následuje komerční přestávka. St. Louis vede nad Avs 1:0.
    04:57 Vladimir TARASENKO - 0:1
     
    04:57
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    VLADIMIR TARASENKO po přihrávce Joela Edmondsona, který se před pár okamžiky vrátil na led z trestné lavice, napřáhl v levém kruhu pro vhazování ke střele zápěstím, která těsně nad ledem mezi betony Semjona Varlamova prošla ke vzdálenější pravé tyči! Colorado nevyužilo obrovskou šanci a inkasovalo – 0:1. Asistence: Joel Edmundson a Ivan Barbašev.
    04:49 Vladislav Kameněv se dostal do samostatného úniku!
     
    04:49
    Vladislav Kameněv se řítil sám na bránu a u levé tyče se rozhodl pro zakončení, které Jake Allen fantasticky vyrazil vleže svým pravým betonem!
     
    02:49
    Nathan MacKinnon se v pravém kruhu útočného pásma protáhl kolem Joela Edmundsona, který ho zezadu sekl přes ruce a dostal dvě minuty za sekání. První přesilová hra pro domácí hokejisty Colorada.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 22. Zadorov, 43. Rantanen – 5. Tarasenko (Edmundson, Barbašev), 20. Steen, 62. Parayko (Edmundson)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Grubauer) – Girard, E. Johnson (A), Zadorov, Cole, Nemeth, Alt – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Jost, Kerfoot, C. Wilson – Nieto, Söderberg, Calvert – Andrighetto, Kameněv, Compher. Hlavní trenér: Jared Bednar.
    St. Louis Blues: Allen (Ch. Johnson) – Edmundson, Pietrangelo (C), Dunn, Parayko, Bouwmeester, Bortuzzo – Steen (A), R. O'Reilly, Tarasenko (A) – Fabbri, B. Schenn, Perron – Maroon, Bozak, Blais – Sanford, Barbašev, Sundqvist. Hlavní trenér: Craig Berube.

    Rozhodčí: Francis Charron, Wes McCauley. Čároví: Devin Berg, Scott Cherrey

    Diváci: 18021
    bahis siteleri