Barys – Jekatěrinburg 2:7 (kon.) | Ufa – Vladivostok 1:2 (0:1 po s.n.) | Čeljabinsk – Riga 1:0 (kon.)
N.Novgorod – Dynamo Moskva 2:3 (kon.) | Nižněkamsk – Čerepovec 2:3 (kon.) | Omsk – Magnitogorsk 1:2 (kon.)
Spartak Moskva – CSKA Moskva 3:4 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
2:7 (0:2, 1:2, 1:3)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Sobota 01.12.2018, 12:00 • Kazachstan Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:57 Curtis VALK - 2:7
     
    57:57
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí nakonec ještě jednou překonávají Kováře, který nyní nedokázal usměrnit střelu Michajlise a odraženého puku se ujal najíždějící CURTIS VALK, který pohodově zakončil. Asistence: Nikita Michajlis.
     
    48:05
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Autorem branky je NIGEL DAWES, který jednoduše dostal puk na pravou stranu a osamocený zakončuje z první za záda brankáře Astany. Asistence: Stéphane Da Costa a Ivan Višněvskij.
     
    44:25
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tak to už bude tak trochu na ručník! ARŤOM GAREJEV si vzal puk za svou brankou, přebruslil celé kluziště a zakončil z levé strany pod horní tyčku. Krásná gólová sólová akce. Bez asistence.
    42:56 Stéphane Da Costa - 1:5
     
    42:56
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Jekatěrinburg se opět dostal do snadného zakončení a po kombinaci zakončuje STÉPHANE DA COSTA, který dává svou druhou branku v dnešním utkání. Opět Astana v obraně nezvládla rychlý útok soupeře. Asistence: Nigel Dawes a Anatolij Golyšev.
    36:24 Anatolij GOLYŠEV - 1:4
     
    36:24
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté velmi brzy využívají přesilovou hru. Obrana Astany to opět nezvládla. Stéphane Da Costa navázal na sebe dva hráče a ještě stačil přihrát na pravou stranu, dokud přišla střela, ale puk neskončil po ní v brance. Následně se k odraženému puku dostal ANATOLIJ GOLYŠEV. Asistence: Francis Paré.
    35:50 Nigel DAWES - 1:3
     
    35:50
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Astana nyní propadla ve středním pásmu a Bodrov nasměřoval přihrávku na NIGELA DAWESE, který se svým spoluhráčem postupoval proti jednomu obránci Astany. Dawes to vzal na sebe a střílí svou další branku. Asistence: Denis Bodrov a Anatolij Golyšev.
    34:23 Pavel AKOLZIN - 1:2
     
    34:23
    Astana právě vstřelila branku!
    Ale teď už Kovář kapituluje! Nahození z pravé strany nedokázal udržet a k dorážce se dostal PAVEL AKOLZIN, který dostrčil puk do branky. Asistence: Kevin Dallman.
    15:22 Ilja KRIKUNOV - 0:2
     
    15:22
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Na druhé straně to nyní nezvládla obrana Barysu. ILJA KRIKUNOV si prakticky celou akci vymyslel. Nejprve zajížděl za branku a stihl přihrát před branku, kde nedokázala obrana puk vyrazit, toho se ujal Milovzorov, který ihned směřoval puk na pravou stranu, kde už si najížděl Krikunov a pohodlně zakončuje do odkryté branky. Asistence: Jegor Milovzorov.
    08:34 Stéphane Da Costa - 0:1
     
    08:34
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hrachovina poprvé inkasuje. Dawes pěkně přihrál z pravé strany a STÉPHANE DA COSTA vystřelil ze středu kluziště a pěknou čistou střelou propálil Hrachovinu v brance. Asistence: Nigel Dawes a Anatolij Golyšev.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 35. Akolzin (Dallman), 58. Valk (Michajlis) – 9. S. Da Costa (Dawes, Golyšev), 16. Krikunov (Milovzorov), 36. Dawes (D. Bodrov, Golyšev), 37. Golyšev (Paré), 43. S. Da Costa (Dawes, Golyšev), 45. A. Garejev, 49. Dawes (S. Da Costa, I. Višněvskij)


    Barys Nur-Sultan: Hrachovina (45. H. Karlsson) – Klimontov, Dallman, Dietz, Orechov, Polochov, Makljukov, M. Semjonov, Lipin – Boyd, R. Starčenko, Ševčenko – Michajlis, Valk, Frattin – Akolzin, Sagadejev, Asetov – Petuchov, Panjukov, Grenc.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (An. Makarov) – Valitov, Mamkin, D. Bodrov, Mišarin, Alexej Vasilevskij, I. Višněvskij, Ljamin – A. Garejev, Rassejkin, Gračov – Litovčenko, Milovzorov, Krikunov – Kučerjavenko, Česalin, Sexton – Paré, S. Da Costa, Dawes – Golyšev.
    bahis siteleri