K. Vary – Jihlava 7:0 (kon.) | Kladno – Olomouc 3:2 (po pr.) | Zlín – Havlíčkův Brod 5:3 (kon.)
Chomutov – Žďár n/S 4:2 (kon.) | Pardubice – Třinec 2:4 (kon.) | Sparta – Vítkovice 5:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Havířov 5:1 (kon.) | Přerov – Mountfield HK 3:2 (po pr.) | Plzeň – Vsetín 3:0 (kon.)
HC Litvínov – Kometa Brno 6:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:2 (1:1, 1:0, 3:1 - N 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 01.12.2018, 13:00 • Tipsport aréna - Praha • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    63:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    No a je hotovo. Vojtěch Kropáček vyslal do samostatného úniku ONDŘEJE HAVLÍNA, který si poradil jako mazák a prostřelil Pitáka mezi betony. Sparta tak bere i bonusový bod z nadstavby. Asistence: Vojtěch Kropáček a David Schwamberger.
     
    59:02
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta přidává pátou branku a zajišťuje si tři body. Po lítém souboji v rohu se k puku dostal Vitouch, poslal puk na střed na VOJTĚCHA KROPÁČKA, jenž ho už bez problému nasměroval do prázdné brány. Asistence: David Vitouch a Michal Klimo.
     
    54:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta proměňuje svůj mírný tlak v branku. JAKUB PRCHAL vypustil od modré čáry střelu, která poněkud překvapivě zaplula až pod břevno. Asistence: Ondřej Pšenička a Simeon Gluzman.
     
    41:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak zase tak slavný ten vstup Sparty není. Vzápětí po její třetí trefě snižují Vítkovice na 2:3, a to zásluhou ADAMA BERÁNKA. Asistence: Jakub Mrva a Viktor Konečný.
     
    40:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak domácí nevstoupili do poslední třetiny špatně. Z rychlé akce se prosazuje MIROSLAV DANI, jenž uklidil pěknou přihrávku do prázdné brány. Asistence: Josef Slavíček a Ondřej Havlín.
     
    26:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    No tak se Rideře moc nepovedlo. Ve své vlastní přesilovce inkasuje a Sparta jde do vedení 2:1. Trefil se MICHAL KLIMO. Asistence: David Vitouch.
     
    12:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po úmyslném ofsajdu Ridery se vhazovalo před Pitákem. Po střele Kropáčka a zákroku Pitáka se puk vyrotoval do vzduchu, odkud ho baseballovým způsobem zatloukl do brány DAVID VITOUCH. Asistence: Vojtěch Kropáček.
     
    09:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po bídné přesilovce domácích přichází gól Vítkovic. Beránek dobře nahrál z rohu DOMINIKU VĚNTUSOVI na modrou čáru, ten zvedl hlavu a umístěnou střelou zápěstím poslal puk o tyčku do brány. Škorpík je v tom ale nevině, nic totiž neviděl. Asistence: Adam Beránek a Viktor Konečný.

    Jan Hausmann

    Branky a nahrávky: 13. Vitouch (Kropáček), 27. Klimo (Vitouch), 41. Dani (Slavíček, Havlín), 55. Prchal (Pšenička, Gluzman), 60. Kropáček (Vitouch, Klimo), 64. Havlín (Kropáček, Schwamberger) – 10. Věntus (Beránek, Konečný), 42. Beránek (Mrva, Konečný)


    HC Sparta Praha: Škorpík (Cichoň) – Bláha, Pika "A", Havlín "A", Prchal, Tomek, Gajdoš – Klimo, Schwamberger "A", Kropáček, Slavíček, Obadal, Rubeš, Pšenička, Dani, Gluzman, Vitouch
    HC Vítkovice Ridera: Piták (Dolíška) – Kunc, Bílý, Smička, Zapletal, Vacula, Smolka, Věntus "A" – Konečný, Fridrich, Tvrdý, Bernovský "C", Krška, Lewandowski, Vojtovič, Beránek, Mrva "A", Potočný, Ivan
    bahis siteleri