Vancouver – Dallas 1:2 (kon.) | Minnesota – Toronto 3:5 (kon.) | Boston – Detroit 2:4 (kon.)
Florida – Tampa 4:5 (po pr.) | Montreal – NY Rangers 5:2 (kon.) | NY Islanders – Columbus 3:2 (kon.)
Pittsburgh – Philadelphia 2:4 (kon.) | New Jersey – Winnipeg 3:4 (po pr.) | Arizona – St. Louis 6:1 (kon.)
Nashville – Chicago 5:2 (kon.) | Edmonton – Vegas 2:1 (kon.) | Washington – Anaheim 5:6 (kon.)
po prodl.
New Jersey Devils
3:4 (1:0, 0:1, 2:2 - 0:1)
Winnipeg Jets
Neděle 02.12.2018, 01:17 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to vše. Díky za pozornost a zase někdy u NHL. (04:15:12)
     
    Československá stopa v utkání:
    Pavel Zacha (NJD) 0+1, 1 střela, čas na ledě 16:37
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Mark Scheifele (WPG) 2+0
    2. jméno příjmení (tým) 36 zák., 3 góly, 92,3%
    3. Jesper Bratt (NJD) 1+1
     
    Parádní utkání mezi New Jersey a Winnipegem je u konce. Domácí celek vedl po brance Marcuse Johanssona, ale v prostřední části srovnal Mark Scheifele. Ve třetí části se hosté dostali do dvoubrankového vedení, které ale Devils i díky powerplay dokázali srovnat. V prodloužení byl aktivnější Winnipeg a opět se trefil Mark Scheifele.

    Střely na branku: 39:38
    Diváci: 16 514
     
    Konec zápasu.
    64:44 Mark SCHEIFELE - 3:4
     
    64:44
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Obrovské zmatky v posledních sekundách nakonec končí šťastnou brankou Winnipegu! MARK SCHEIFELE nejdříve zakončoval do Kinkaida a poté na dlouhou hokejku poslal do branky volný kotouč. Bez asistence.
     
    64:13
    Taylor Hall narazil na mantinel Joshe Morrisseyho, který se ze země nezvedal. Hra byla následně přerušena a pokračovat se bude ve střední třetině.
     
    64:04
    Oddechový čas pro domácí.
     
    63:34
    Mark Scheifele se dostal do pásma po levé straně, ale jeho rána po ledě skončila na betonech pozorného Keitha Kinkaida. Aktivita Tryskáčů ale pokračuje.
     
    63:04
    Na druhé straně se ke střele na levém kruhu dostal Taylor Hall, jenž střílel do vzdálenější šibenice. Branku ale domácí snajpr minul.
     
    62:07
    Neskutečné zákroky Kinkaida! Ten nejdříve vynuloval nájezd Laineho a chtěl hned rozehrát. Našel ale jen hůl Connora, jenž se dostal do dalšího úniku. Bekhendovou kličku ale domácí brankář neskutečně chytil!
     
    61:16
    Hosté se následně dostali také do zakončení, ale Connorovi se zblízka zakončit ideálně nepovedlo. Aktivita Winnipegu ovšem pokračuje.
     
    60:42
    Domácí skvěle zachytili kotouč a Hischier s Hallem postupovali naprosto sami na Brossoita. Švýcarský útočník připravil střelu pro Halla, ale te zakončil do betonů brankáře.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina nabídla hned čtyři branky, všechny padly v posledních deseti minutách. Josh Morrissey a Andrew Copp dostali Winnipeg do trháku, ale domácí se vzchopili a po brankách Jespera Bratta a Taylora Halla poslali utkání do prodloužení.

    Střely na branku: 37:32
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:35
    Brandon Tanev se otočil na levém kruhu a po ledě zakončoval. Kinkaid puk vyrazil do vzduchu, aby jej následně schoval do lapačky.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 7. Ma. Johansson (Bratt), 56. Bratt (Severson, Zacha), 59. Hall (Hischier, Palmieri) – 25. Scheifele (Wheeler), 51. Morrissey (Roslovic, Perreault), 54. Copp (Appleton, Lowry), 65. Scheifele


    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene, Severson, J. Jakovlev, Vatanen, Müller, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Ma. Johansson, Zacha, Bratt – Wood, Zajac, Coleman – Boyle, Seney, Stafford.
    Winnipeg Jets: Brossoit (Hellebuyck) – Morrissey, Trouba, Chiarot, Niku, Schilling, T. Myers – Ehlers, Scheifele, Wheeler – Connor, Little, Laine – Copp, Lowry, B. Tanev – Perreault, Roslovic, Appleton.

    Rozhodčí: St. Laurent, Hanson – Nagy, Daisy
    thejrc.org