USK Ostrava – FERRAM Opava 6:5 (kon.)
konec
USK Ostrava
6:5 (3:3)
FERRAM Opava
Neděle 02.12.2018, 16:59 • SH TJ OStrava, Varenská 3098 • 2. Futsal liga východ • 10. kolo
     
    38:10
    Chlopek si zabalil do báglu opravdu velkou formu. Nacvičený signál (v kuluároch se hovoří o signálu č.4). Rohovou situaci rozehrál Vyka a s velkým přehledem zakončil k tyči. Připsal si tak cenné kanadské body.
     
    33:10
    Opava dál kouše. Tento zápas je vyrovnán ve všech směrech. Skóre 5:5, akumulované fauly 4:4. Kuzník s Rubým se postarali o tento vyrovnaný stav. Slezští rivalové si už opravdu nedají nic zadarmo.
     
    31:40
    Opavané se zkonsolidovali, po penaltě uvolnili své emoce. To jim paradoxně pomohlo zklidnit hru, ze které pramenilo snížení ze sálovek Zbyňka Pospěcha.
     
    30:10
    Rubý fotbalově sundal domácího Račanského v pokutovém území. Na penaltu nastoupil Kolenko. Kolenko je zřejmě dobrý v exaktních vědách, všechnu energii svého těla přesunul do své pravé nohy, k tomu přidal rozběh jak Roberto Carlos a výsledkem byla pumelice, do které se Fišerovi nechtělo vložit žádnou část svého těla.
     
    27:19
    Kaduch je ve formě, jeho projektil sice golman Mičudu vyrazil na výlet k místním zářivkám, ale po návratu na parkety se ji už tradičně zmocnil Chlopek, který se štěstím zahrál na housle golmanu Fišerovi.
     
    18:10
    Tak přece existuje spravedlnost. Chlopek se opět pochlapil a podle nastudovaných učebnic vyslal kolmici na Kaducha, který se nemýlil. Stav je vyrovnán, jede se od začátku.
     
    17:47
    Tak vede! Klejnot vyslal svůj klenot na Chlopka, který se toho zhostil jako chlap a snížil na rozdíl jedné branky.
     
    15:41
    Zbyněk Pospěch sice nevyniká pohybem, ale přehled na futsalové palubovce má, pouze 3 dlouhé kroky mu stačily k tomu ,aby se ocitl sám před brankou domácích, ve formě hrající Birner, který má na kontě už třetí kanadský bod ho našel na milimetry přesně a Pospěch už jen nastavil své tělo k vsítění gólu.
     
    13:00
    Obětavost však není vše, klid na svých sálovkách proměnil v gól namotivovaný Binar, který mičudu i s potřebným klidem poslal českou uličkou na Kuzníka, který kombinací na malém prostoru (1x1m) oblafnul studenty a přesnou ranou k tyči se nemýlil.
     
    10:03
    Když nastoupí Kolenko, dostanete na fráček, i tak by se dal charakterizovat studentský srdcač "Colins". Celý průběh zápasu se zdá rozdílovým hráčem a po nahrávce Vyky zrušil kletbu branky hostí.
     
    04:15
    Kombinaci s nádechem prvoligového trávníku připravil Tomáš Mičola. Naservíroval nadýchanou přihrávku Binarovi, který už měl lehkou úlohu poslat svůj tým do vedení.

    Nikolas Papadopulos

    Branky: 11. Kolenko (Vyka), 16. Pospěch (Binar), 18. Chlopek (Klejnot), 19. Kaduch (Chlopek), 28. Chlopek (Kaduch), 31. Kolenko (pen.), 34. Kuzník (Rubý), 39. Chlopek (Vyka) – 5. Binar (Mičola), 13. Kuzník (Binar), 32. Pospěch (Rubý)


    USK Ostrava: Kohler, Krumnikl, Chlopek, Klejnot, Tinka, Vyka, Kučanský, Kolenko, Kaduch, Papadopulos, Krejčí, Karčmář
    FERRAM Opava: Fišer, Tůma, Žurek, Binar, Mičola, Rubý, Pospěch, Kuzník, Šimeček, Hudeček

    Rozhodčí: Krupa, Klečacký

    Diváci: 26
    bahis siteleri