Česko – Švédsko 2:3 (kon.) | Rusko – Finsko 5:0 (kon.)
konec
Česko
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
Švédsko
Neděle 16.12.2018, 12:00 • VTB Ice Palace • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Českým hokejistům zbývá ještě minuta hry a Patrik Bartošák míří na českou střídačku!
    56:54 Michael LINDQVIST - 2:3
     
    56:54
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    To je velká škoda! Švédové v pravý čas kompletně obracejí skóre. Ještě ale nějaký ten čas na případné srovnání zbývá! MICHAEL LINDQVIST byl agilní u pravé Bartošákovy tyčky, odkud dokázal kotouč procpat za brankovou čáru. Asistence: Klas Dahlbeck.
    46:43 Dominik Kubalík je dnes velice nebezpečný
     
    46:43
    Tato šance si říkala o znovunavrácení vedení na českou stranu! Dominik Kubalík si sjel před branku, kam se k němu nakonec také dostal kotouč. Český střelec si jej srovnal na holi a vypálil. Johansson je ale i v tomto případě pozorný a hlavně bezchybný.
     
    40:54
    Vyloučení v týmu Švédsko (Tom Nilsson – 2 min., podrážení).
     
    37:13
    Švédové s budou muset bránit. Hráli totiž se šesti hráči v poli, což sudím neuniklo.
    34:06 Emil LARSSON - 2:2
     
    34:06
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno! Jesper Petterson střílel na branku, načež se kotouč odrazil příhodně pro EMILA LARSSONA, který uklízel téměř do prázdné branky. Asistence: Jesper Petterson.
    29:34 Emil LARSSON - 2:1
     
    29:34
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A vzápětí branka také na opačné straně ledové plochy, Švédové snižují! Patrik Bartošák se snažil, seč to šlo, na zblízka zakončujícího EMILA LARSSONA ale nestačil. Asistence: Jesper Petterson, Anton Wedin.
    28:21 Patrik ZDRÁHAL - 2:0
     
    28:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká střídačka propuká v jásot, je tu totiž druhá branka! Ondřej Beránek našel skvělou přihrávko na vzdálenější tyči PATRIKA ZDRÁHALA. Ten pak z první uklízí kotouč až za Johanssonova záda! Asistence: Ondřej Beránek.
     
    22:03
    Vyloučení v týmu Česko (David Tomášek – 2 min., vysoká hůl).
    21:29 Radan Lenc ujížděl sám
     
    21:29
    Nechybělo mnoho a rozdíl mohl být dvoubrankový! Radan Lenc dojel kotouč jako první, díky čemuž se ocitl před Johanssonem zcela sám. Na švédského brankáře si poté ale zblízka nepřišel.
     
    18:41
    Švédové si před koncem úvodních dvacet minut ještě zahrají přesilovku. Dominik Kubalík totiž zasáhl protihráče a inkasuje trest za vysokou hůl.
    15:48 Zohorna H. vs. Johansson
     
    15:48
    Po zákroku Patrika Bartošáka se do sebe u mantinelu pustil Hynek Zohorna s Johanssonem. To rozhodčí ocenil dvě minutami na obou stranách. Oba aktéři si odpykají trest za hrubost.
    13:19 Tomáš ZOHORNA - 1:0
     
    13:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Máme tu první branku utkání! A radují se z ní Češi! TOMÁŠ ZOHORNA dostal přihrávku na levé křídlo, odkud zamířil na Johanssonovu branku! A propálil vše, co potřeboval! Asistence: Robin Hanzl, Ondřej Němec.
     
    08:43
    Branka z toho nakonec není, český tým ale dostává výhodu v podobě přesilové hry. Za katr míří Philip Holm, konkrétně za nedovolené bránění.
    08:43 Ondřej Beránek byl důrazný na brankovišti
     
    08:43
    Čeští hokejisté dostali kotouč za brankovou čáru, nicméně branka byla mimo svou stálou pozici. To je zřejmě důvod, proč si nyní sudí jede celou situaci překontrolovat u videorozhodčího!
    08:13 Parádní zákrok Bartošáka
     
    08:13
    Na opačné straně to pak mohl být první přesný zásah v utkání! Mathias Brome si našel prostor a zkusil zacílit k vzdálenější tyči. Patrik Bartošák ale vytáhl skvělý zákrok lapačkou, v níž puk drží!
     
    02:07
    Uvidíme první přesilovou hru. Ta připadá Švédům, neboť David Musil se provinil podrážením za Bartošákovou brankou.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 14. T. Zohorna (R. Hanzl, O. Němec), 29. P. Zdráhal (O. Beránek) – 30. Larsson (Pettersson, Wedin), 35. Larsson (Pettersson), 57. Lindqvist (Dahlbeck)


    Česko: Bartošák (Hrubec) – Polášek, O. Němec, J. Kindl, Zámorský, Štencel, Kundrátek, J. Krejčík, D. Musil – T. Zohorna, R. Hanzl, H. Zohorna – Lenc, Nestrašil, D. Kubalík – Sekáč, Novotný, Tomášek – O. Beránek, O. Roman, P. Zdráhal.
    Švédsko: L. Johansson (Reideborn) – Dahlbeck, Persson, Sellgren, Nilsson, Holm, Pettersson – Wedin, L. Johansson, Larsson – Brome, Davidsson, Davidsson – J. Boqvist, Kellman, Lindqvist – Emanuelsson, Fröberg, Jonsson Fjällby.

    Rozhodčí: Oskirko, Romasko – Bersenjov, Judin
    bahis siteleri