Barys – Vladivostok 4:3 (kon.) | Ufa – Jaroslavl 3:4 (po pr.) | Minsk – Kazaň 3:2 (kon.)
Omsk – Novosibirsk 3:1 (kon.) | CSKA Moskva – Nižněkamsk 4:3 (po pr.) | Soči – N.Novgorod 5:2 (kon.)
po prodl.
CSKA Moskva
4:3 (2:2, 1:0, 0:1 - 1:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Pondělí 24.12.2018, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:11 Kirill KAPRIZOV - 4:3
     
    64:11
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Alexej Marčenko se na levém křídle od obranné modré čáry řítil do samostatného úniku, který ještě vyšperkoval přihrávkou přes šířku útočného pásma, a KIRILL KAPRIZOV na vzdálenější pravé tyči skóroval do prázdné brány! Je konec! Asistence: Alexej Marčenko.
    53:30 Damir ŠARIPZJANOV - 3:3
     
    53:30
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    DAMIR ŠARIPZJANOV napřáhl na bodu levého kruhu pro vhazování k táhlé střele zápěstím, která pod lapačkou Larse Johanssona zamířila ke vzdálenější pravé tyči! Nižněkamsk využil přesilovou hru a vyrovnal stav utkání na 3:3! Asistence: Marat Chajrullin a Nikolaj Timašov.
    25:09 Greg SCOTT - 3:2
     
    25:09
    CSKA právě vstřelilo branku!
    GREG SCOTT se směje na střídačce od ucha k uchu poté, co si najel před bránu na parádní přihrávku Andreje Světlakova z levé strany a z blízkosti poslal puk do sítě, čímž otočil vývoj utkání na stranu CSKA! Domácí vedou 3:2. Asistence: Andrej Světlakov a Pavel Karnauchov.
    14:37 Pavel KARNAUCHOV - 2:2
     
    14:37
    CSKA právě vstřelilo branku!
    PAVEL KARNAUCHOV před bránou nakonec tečoval nahození spoluhráče od střídaček místo hole mezi nohama bruslí, od které se puk odrazil ke vzdálenější pravé tyči, a po dvojnásobném zkontrolování videa byl gól uznán! Skóre utkání je vyrovnané. Asistence: Michail Naumenkov.
    13:31 Marat CHAJRULLIN - 1:2
     
    13:31
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Radost CSKA z vyrovnávacího gólu měla jepičí život, protože MARAT CHAJRULLIN si v pravém kruhu najel na diagonální přihrávku Bulata Šafigulina z levého křídla a přečíslení dva na jednoho zakončil střelou zápěstím, která mezi pravým podpaždím Larse Johanssona prošla ke vzdálenější levé tyči! Nižněkamsk opět vede. Asistence: Bulat Šafigullin a Alexandr Bryncev.
    12:54 Andrej SVĚTLAKOV - 1:1
     
    12:54
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí ANDREJ SVĚTLAKOV přichystal rychlou odpovědět na vedení Nižněkamsku, když přihrávkou z levého kruhu pro vhazování hledal před bránou najíždějícího Grega Scotta, puk se ovšem od brusle jednoho z protihráčů odrazil k levé tyči, kde ho v jízdě z blízkosti dorazil do sítě! Asistence: Pavel Karnauchov a Greg Scott.
    10:57 Marat CHAJRULLIN - 0:1
     
    10:57
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    MARAT CHAJRULLIN se od modré čáry řítil do samostatného úniku, který vyřešil náramně, když před bránou rychle zamíchal s pukem a střelou zápěstím zamířil nad ležícím Larsem Johanssonem k levé tyči! Nižněkamsk se prosadil jako první a vede na ledě CSKA Moskva 1:0. Asistence: Damir Šaripzjanov a Bulat Šafigullin.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 13. Světlakov (P. Karnauchov, Scott), 15. P. Karnauchov (Naumenkov), 26. Scott (Světlakov, P. Karnauchov), 65. Kaprizov (Marčenko) – 11. Chajrullin (Šaripzjanov, Šafigullin), 14. Chajrullin (Šafigullin, Bryncev), 54. Šaripzjanov (Chajrullin, Timašov)


    CSKA Moskva: L. Johansson (I. Sorokin) – Dahlbeck, Marčenko, Beljakov, Blažijevskij, Pašnin (A), Naumenkov, Čmychov, Gološčapov – Slepyšev, Andronov (C), Hansen – Vey, Grigorenko, Kaprizov – Okulov, Šalunov, Mamin – P. Karnauchov, Scott (A), Světlakov.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Korotajev (I. Ježov) – Timašov, Šaripzjanov (A), Ogurcov, Polášek, Bryncev, D. Musin, Semjonov, Volgin – E. Galimov (A), P. Kulikov, Kosov – Jo. Nättinen, Nestrašil (C), Puustinen – Padakin, Porjadin, Šiksatdarov – Šafigullin, Šarifjanov, Chajrullin.

    Rozhodčí: Roman Gofman, Viktor Gašilov. Čároví: Anton Ponamarenko, Nikita Viljugin

    Diváci: 6186
    bahis siteleri