Barys – Vladivostok 4:3 (kon.) | Ufa – Jaroslavl 3:4 (po pr.) | Minsk – Kazaň 3:2 (kon.)
Omsk – Novosibirsk 3:1 (kon.) | CSKA Moskva – Nižněkamsk 4:3 (po pr.) | Soči – N.Novgorod 5:2 (kon.)
po prodl.
CSKA Moskva
4:3 (2:2, 1:0, 0:1 - 1:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Pondělí 24.12.2018, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:11 Kirill KAPRIZOV - 4:3
     
    64:11
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Alexej Marčenko se na levém křídle od obranné modré čáry řítil do samostatného úniku, který ještě vyšperkoval přihrávkou přes šířku útočného pásma, a KIRILL KAPRIZOV na vzdálenější pravé tyči skóroval do prázdné brány! Je konec! Asistence: Alexej Marčenko.
     
    63:40
    Sergej Andronov předvedl v mezikruží pěknou otočku a střelou zápěstím mířil k levé tyči, Fjodor Korotajev ale puk vyrazil svým pravým betonem mimo! Ani nyní rozhodnutí nepadlo.
     
    62:11
    Joonas Nättinen připravil velkou šanci pro jednoho ze svých spoluhráčů, který se po jeho přihrávce z pravého kruhu rozhodl před bránou pro stahovačku a málem skóroval do prázdné brány, jenže Lars Johansson mu vleže puk dokázal vypíchnout holí! Obrovská šance.
     
    57:14
    Alexej Marčenko napřáhl na ose útočného pásma ke tvrdé střele s příklepem, která od modré čáry zamířila do hrudi Fjodora Korotajeva. Brankář Nižněkamsku kotouč úspěšně vyrazil a poté si poradil i s dorážkou Sergeje Andronova, který v pravém kruhu vystřelil po ledě zápěstím.
     
    55:49
    Alexej Volgin si vybral hodně špatný moment na vyhození puku z obranného pásma přes ochranné sklo a dostal dvě minuty za zdržování hry. CSKA si v závěru utkání zahraje přesilovou hru a může rozhodnout.
    53:30 Damir ŠARIPZJANOV - 3:3
     
    53:30
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    DAMIR ŠARIPZJANOV napřáhl na bodu levého kruhu pro vhazování k táhlé střele zápěstím, která pod lapačkou Larse Johanssona zamířila ke vzdálenější pravé tyči! Nižněkamsk využil přesilovou hru a vyrovnal stav utkání na 3:3! Asistence: Marat Chajrullin a Nikolaj Timašov.
     
    51:33
    Sergej Andronov dostal dvě minuty za sekání a hokejisté Nižněkamsku si zahrají druhou přesilovou hru.
     
    40:45
    Hokejisté CSKA Moskva neumožnili hostům vyhodit puk z obranného pásma a v mezikruží se ocitli ve velké šanci, jenže rychlá střela zápěstím minula vzdálenější pravý horní roh brány!
     
    34:54
    Emil Galimov nepříjemně atakoval brankáře Larse Johanssona, který dostal dvě minuty za nedovolené bránění, zatímco jeho mstitel Arťom Čmychov za hrubost. Bez trestu se neobešel ani Emil Galimov, který byl taktéž vyloučen za hrubost, a Nižněkamsk si zahraje první přesilovou hru.
    32:39 Útočník Marat Chajrullin mohl zkompletovat hattrick!
     
    32:39
    Během přerušení hry si pojďme připomenout šanci Marata Chajrullina, který ve druhé třetině mohl zkompletovat hattrick, Lars Johansson ale jeho střelu z vrcholu levého kruhu na vzdálenější pravé tyči skvěle vyrazil svým levým betonem!
     
    31:48
    Fjodor Korotajev skvěle zasáhl pravým betonem proti střele CSKA od modré čáry a u levé tyče se dostal k dorážce Andrej Světlakov, jenže bránu minul! V hledišti CSKA Areny to jen zahučelo.
    25:09 Greg SCOTT - 3:2
     
    25:09
    CSKA právě vstřelilo branku!
    GREG SCOTT se směje na střídačce od ucha k uchu poté, co si najel před bránu na parádní přihrávku Andreje Světlakova z levé strany a z blízkosti poslal puk do sítě, čímž otočil vývoj utkání na stranu CSKA! Domácí vedou 3:2. Asistence: Andrej Světlakov a Pavel Karnauchov.
     
    23:07
    Pavel Kulikov si najel před bránu na přihrávku Emila Galimova z pravého kruhu a ocitl se tváří v tvář Larsovi Johanssonovi, překonat ho ale nedokázal! Brankář CSKA kotouč skvěle vyrazil.
     
    14:37
    Hráčka Lavice Nižněkamsku dostala dvě minuty za zdržování hry po neúspěšné trestné výzvě.
    14:37 Pavel KARNAUCHOV - 2:2
     
    14:37
    CSKA právě vstřelilo branku!
    PAVEL KARNAUCHOV před bránou nakonec tečoval nahození spoluhráče od střídaček místo hole mezi nohama bruslí, od které se puk odrazil ke vzdálenější pravé tyči, a po dvojnásobném zkontrolování videa byl gól uznán! Skóre utkání je vyrovnané. Asistence: Michail Naumenkov.
    13:31 Marat CHAJRULLIN - 1:2
     
    13:31
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Radost CSKA z vyrovnávacího gólu měla jepičí život, protože MARAT CHAJRULLIN si v pravém kruhu najel na diagonální přihrávku Bulata Šafigulina z levého křídla a přečíslení dva na jednoho zakončil střelou zápěstím, která mezi pravým podpaždím Larse Johanssona prošla ke vzdálenější levé tyči! Nižněkamsk opět vede. Asistence: Bulat Šafigullin a Alexandr Bryncev.
    12:54 Andrej SVĚTLAKOV - 1:1
     
    12:54
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí ANDREJ SVĚTLAKOV přichystal rychlou odpovědět na vedení Nižněkamsku, když přihrávkou z levého kruhu pro vhazování hledal před bránou najíždějícího Grega Scotta, puk se ovšem od brusle jednoho z protihráčů odrazil k levé tyči, kde ho v jízdě z blízkosti dorazil do sítě! Asistence: Pavel Karnauchov a Greg Scott.
    10:57 Marat CHAJRULLIN - 0:1
     
    10:57
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    MARAT CHAJRULLIN se od modré čáry řítil do samostatného úniku, který vyřešil náramně, když před bránou rychle zamíchal s pukem a střelou zápěstím zamířil nad ležícím Larsem Johanssonem k levé tyči! Nižněkamsk se prosadil jako první a vede na ledě CSKA Moskva 1:0. Asistence: Damir Šaripzjanov a Bulat Šafigullin.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 13. Světlakov (P. Karnauchov, Scott), 15. P. Karnauchov (Naumenkov), 26. Scott (Světlakov, P. Karnauchov), 65. Kaprizov (Marčenko) – 11. Chajrullin (Šaripzjanov, Šafigullin), 14. Chajrullin (Šafigullin, Bryncev), 54. Šaripzjanov (Chajrullin, Timašov)


    CSKA Moskva: L. Johansson (I. Sorokin) – Dahlbeck, Marčenko, Beljakov, Blažijevskij, Pašnin (A), Naumenkov, Čmychov, Gološčapov – Slepyšev, Andronov (C), Hansen – Vey, Grigorenko, Kaprizov – Okulov, Šalunov, Mamin – P. Karnauchov, Scott (A), Světlakov.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Korotajev (I. Ježov) – Timašov, Šaripzjanov (A), Ogurcov, Polášek, Bryncev, D. Musin, Semjonov, Volgin – E. Galimov (A), P. Kulikov, Kosov – Jo. Nättinen, Nestrašil (C), Puustinen – Padakin, Porjadin, Šiksatdarov – Šafigullin, Šarifjanov, Chajrullin.

    Rozhodčí: Roman Gofman, Viktor Gašilov. Čároví: Anton Ponamarenko, Nikita Viljugin

    Diváci: 6186
    bahis siteleri