Olomouc jun. – HC UP Olomouc 6:4 (kon.)
konec
HC Olomouc junioři
6:4 (1:0, 2:0, 3:4)
HC Univerzita Palackého v Olomouci
Pátek 28.12.2018, 17:00 • Zimní stadion Olomouc • Charitativní utkání
Partner:
     
    Děkuji vám za sledování přenosu a hráčům za pěkný zážitek. Užijte si zbytek pátečního večera a budu se těšit u dalších přenosů. (19:24:50)
     
    Výtěžek z dobrovolného vstupného a sbírky mezi hráči a realizačními týmy obou klubů putuje na konto nadace Šance, tedy nadace, která úzce spolupracuje s Dětskou klinikou Fakultní nemocnice Olomouc. Celé utkání se neslo v duchu motta „PRO DOBROU VĚC“!
     
    Na góly bohaté charitativní utkání se tak jednoznačně vydařilo a hráči obou týmů sklízí za svoje výkony zasloužený potlesk. Od hráčů míří potlesk také k divákům, kteří svojí návštěvou přispěli na dobrou věc!
     
    Nejlepšími hráči utkání jsou vyhlášení za Kohouty Štefka a za Shields Výkruta. Ceny jim předává dlouholetý hráč Olomouce Richard Brančík.
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Tuhle kratičkou přesilovku už využít asi ani nešlo a zápas tak končí za stavu 6:4.
     
    59:56
    Vyloučení v týmu HC Olomouc junioři (Tomajko – 2 min., podrážení).
     
    59:13
    University Shields Olomouc právě vstřelili branku! Také Shields využívají svoji přesilovku povedenou ránou z dálky. Krásně se trefil JAN KROPÁČ a snížil na 4:6.
     
    58:09
    Vyloučení v týmu HC Olomouc junioři (Klesla – 2 min., hákování).
     
    57:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Fantastickou ránu teď v přesilovce vyslala na branku Shields DAVID VOSÁTKO. Po přihrávce Štefky napřáhl a trefil puk ideálně pod břevno. Galuška neměl šanci se přesunout a loví puk ze své sítě.
     
    57:06
    Vyloučení v týmu University Shields Olomouc (Pernický – 2 min., hrubost).
     
    56:14
    University Shields Olomouc právě vstřelili branku! Mervard nakonec v krátké přesilovce dokázal dostat puk před branku, kde pohotovou střelou pod víko snižuje na 3:5 z pohledu Shields PAVEL SKOPAL.
     
    55:54
    Hosté v plném počtu.
     
    55:14
    University Shields Olomouc právě vstřelili branku! Kropáč krásně našel JAKUBA MULLERA, který se ocitl sám před brankářem. Toho pak vymíchal a zasunul puk za jeho záda.
     
    54:48
    Mora se tlačí dopředu a další, tentokrát však celkem lehký zákrok po střele z dálky, si připisuje univerzitní brankář Galuška.
     
    54:30
    Síly na ledě se vyrovnají po zbytečném vyloučení v útočném pásmu.
     
    54:27
    Vyloučení v týmu HC Olomouc junioři (Mader – 2 min., hrubost).
     
    53:54
    Vyloučení v týmu University Shields Olomouc (Horák – 2 min., hákování).
     
    53:18
    Olomouc právě vstřelila branku!
    DAVID KALAČ využívá přesilovou hru a střílí pátý gól Mory. Olomoučtí junioři hrají přesilovky velmi dobře a trestají fauly univerzitních hráčů.

    Martin Jindra

    Branky a nahrávky: 13. Horký (Mader, Dajčar), 36. Štefka (Mader, Dajčar), 39. Podlaha (Dajčar, Štefka), 46. Ministr (Tomajko, Klesla), 54. Kalač (Vosatko), 58. Vosátko (Štefka, Podlaha) – 48. Janků (Konečný), 56. Müller (Kropáč), 57. Skopal (Mervard), 60. Kropáč (Svozílek, Janošek)


    HC Olomouc junioři: Hasala (Mokrý) – Mader, Vosatko, Bahounek, Dajčar, Klesla, Pírek – Horký, Štefka, Podlaha, Kalač, Kořenek, Rosecký, Tomajko, Ministr, Rutar
    HC Univerzita Palackého v Olomouci: Ovčaři (Galuška) – Kropáč, Svozílek, Lainka, Pernický, Křesala, Smolka, Tománek, Janků – Müller, Janečko, Janošek (C) – Horák, Skopal, Hajšman – Blahunek, Výkruta, Mervart – Konečný, Siegel, Humplík

    Rozhodčí: Holibka – Loun, Štreit
    thejrc.org