Florida – Montreal 3:5 (kon.) | NY Islanders – Ottawa 6:3 (kon.) | Columbus – Toronto 2:4 (kon.)
New Jersey – Carolina 2:0 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 1:3 (kon.) | Los Angeles – Vegas 1:4 (kon.)
Edmonton – San Jose 4:7 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
Vegas Golden Knights
Sobota 29.12.2018, 22:10 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Vegas ovládlo toto střetnutí se s vámi loučím. Přeji vám dobrou noc, nebo pokud pokračujete sledováním dalších zápasů NHL, tak příjemnou zábavu. (00:44:46)
     
    Československá stopa

    Tomáš Nosek (VEG) žádný bod, 2 střely, 15:42 čas na ledě
     
    Hvězdy utkání:

    1. Alex Tuch (VEG) 1+1
    2. Nate Schmidt (VEG) 0+2
    3. William Karlsson (VEG) 1+0
     
    V poslední dvacetiminutovce Kings přidali, ale doplatili na to, na co celou sezónu. Slabá produktivita Los Angeles dnes rozhodla, ovšem řekněme, že vítězství Golden Knights bylo zasloužené. O branky hostujícího celku se v závěrečné části postarali William Karlsson a do prázdné branky pečetil skóre zápasu Paul Stastny. Vegas si do tabulky tak ke konci roku 2018 připisuje další dva důležité body.

    Střely na branku: 31:32.
    Střely na branku ve třetí třetině: 16:8.
     
    Konec zápasu.
     
    59:08
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Brendan Leipsic – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    59:08
    Emoce pracují na druhé straně než je puk! Ryan Carpenter poslal krosčekem na mantinel Oscara Fantenberga, což vzbudilo emoce.
     
    58:41
    Ještě jeden zákrok pro hostujícího brankáře, jenž si počíhal na zakončení Brendana Leipsica. Jeho pokus mířil přes obránce jen do lapačky gólmana.
     
    58:00
    Z pravé strany se před branku nacpal Kyle Clifford, jenž zblízka trefil Malcolma Subbana. K dorážce se ale z levého kruhu dostal ještě Jake Muzzin, jehož zakončení skončilo nad brankou.
    57:28 Paul STASTNY - 1:4
     
    57:28
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Sotva Jonathan Quick zamířil na střídačku, zachytil puk ve vlastní třetině Alex Tuch, který přihrál okamžitě na svého spoluhráče. PAUL STASTNY si od mantinelu najel mezi kruhy a propálil zaskakujícího Tylera Toffoliho. Asistence: Alex Tuch a Nate Schmidt.
     
    57:15
    Domácí hráči jeli střídat, a tak puk mířil rychle na pravou stranu, kde se nacházel Paul Stastny, jenž přihrávku před branku neprocpal.
     
    56:25
    Vegas po zisku kotouče posunulo hru do středního pásma a alespoň část hráčů Vegas stačila vystřídat. Ovšem Králové už se ženou opět na branku Malcolma Subbana.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    55:44
    Vegas Golden Knights bylo pod tlakem a opět si situaci nekomplikovalo, je z toho další zakázané uvolnění, které vrátí hru před hostující branku.
     
    54:59
    Anže Kopitar přihrál na modrou čáru, odkud se napřáhl jeden z obránců. Jeho tvrdá rána ale proletěla jen vedle levé tyče hostující svatyně. Malcolm Subban se tentokrát za pukem pouze ohlédl.
     
    54:15
    Hostující Brandon Pirri dostal přihrávku do jízdy, ale zvolil dlouhou kličku, po které mu soupeř vypíchl puk. Zakončení jsme se tentokrát nedočkali, i když akce vypadala hodně slibně.
     
    Střely na branku: 25:30.
     
    53:03
    Hostující tým se už nikam nežene a protečoval hru do středního pásma. Ovšem poté rozehrávku zachytil už střídající Alex Tuch, jenž si najel na osu hrací plochy, ale střelou švihem nasměřoval puk jen do lapačky Jonathana Quicka.
     
    51:53
    Jake Muzzin vystřelil od modré čáry, ale jeho pokus si pohlídal Malcolm Subban, který vyrazil puk do rohu hrací plochy. Akce Králů ale dál pokračuje za brankou.
     
    51:04
    Hra se celou minutu odehrávala ve středním pásmu, což se pokusilo změnit LA. Ovšem jejich snažení v útočném pásmu rychle skončilo.
     
    Střely na branku: 24:29.
     
    50:14
    Tyler Toffoli nepřešel kličkou přes obránce, jeho snažení se pokusil dokončit Adrian Kempe. Jenže také jemu utekla černá guma a zamířila jen pod lapačku hostujícího gólmana.
     
    48:58
    Golden Knights se nacházeli pod tlakem, a tak raději jednoduše vyhazují na zakázané uvolnění. Následuje vhazování po levé ruce brankáře Vegas.
     
    48:18
    Z pravého kruhu pro vhazování vystřelil Ilja Kovalčuk, jehož pokus zamířil do hrudi hostujícího brankáře. Malcolm Subban kotouč sice neudržel, ale o zbytek práce se za něj postarali obránci.
    47:06 Neuznaná branka Tomáše Noska
     
    47:06
    Český útočník celou akci začal a pak předal puk na Pierra-Édouarda Bellemara, jenž už byl vedle brány a zadovkou našel opět Tomáše Noska. Jeho pokus z hranici brankoviště zamířil do levé šibenice. Jenže video rozhodlo o tom, že branka nemůže platit, pro nastrčení domácího brankáře na Jonathana Quicka.
     
    47:06
    Domácí trenér se drží pořekadla, že tonoucí se stébla chytá a vyžádal si na pomoc video. Uvidíme, zda branka českého hráče bude platit nebo nikoliv.
     
    46:22
    Jonathan Marchessault si z Jaka Muzzina udělal doslova kužel na trénink. Hostující hráč prošel snadno kolem obránce, ale kotouč mu ve střelecké pozici ujel k brankáři.
     
    45:24
    Jake Muzzin u mantinelu získal kotouč, který mířil okamžitě na zadní tyč, kam si najížděl ruský hráč. Jenže Ilja Kovalčuk v jasné pozici černou gumu netrefil, a tak nesnížil vedení Vegas.
     
    44:55
    William Carrier si od mantinelu najel na osu hrací plochy, odkud se snažil zakončit. Jeho pokus ale zamířil jen vedle domácí branky.
     
    44:29
    Zakončení od modré čáry srazil před brankou k zadnímu mantinelu Nick Holden. Poté se Králové dostali k dalšímu pokusu od modré, který už vyřešil Malcolm Subban.
    43:20 William KARLSSON - 1:3
     
    43:20
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Opět se potvrdilo pravidlo nedáš – dostaneš! Mezi kruhy si nejprve najel Tyler Toffoli, jenž v pádu zakončil jen do betonu gólmana. Ke kotouči se poté dostal Nate Schmidt, který vysunul do samostatného úniku WILLIAMA KARLSSONA. Produktivní hráč Vegas doslova vykoupal Jonathana Quicka a zasunul puk po ledě mezi jeho betonem a tyčí do branky. Asistence: Nate Schmidt.
     
    42:48
    Čtvrtá formace Vegas se usadila v pásmu, ale po ztrátě černé gumy vyhazuje Los Angeles na další zakázané uvolnění.
     
    42:20
    Od modré čáry vystřelil Nick Holden, který mířil do protipohybu brankáře, ale branku minul. Poté se Králové osvobodili posunutím hry do středního pásma.
     
    41:40
    Před branku Vegas se prokličkoval Sean Walker, který se dostal až před brankáře. Jeho zastrčení mezi betony si ale Malcolm Subban pohlídal a dál drží Golden Knights v těsném vedení.
     
    40:57
    Zpoza branky přihrával mezi kruhy Jonathan Marchessault, jenž našel ze středního pásma najíždějícího Sheae Theodorea. Jeho pokus z jasné pozice, ale vyrazil Jonathan Quick.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:22
    Domácí celek protečoval hru za branku, kam se vydal Malcolm Subban, aby pomohl spoluhráčům s rozehrávkou, což se podařilo.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé dvacetiminutovce byli Golden Knights lepším celkem, ale vyprodukovali po chybě soupeře pouze jediný gól, o který se postaral Alex Tuch. Poté tlak Vegas pokračoval, ale Jonathan Quick už se překonat nenechal. Najvíce práce na druhé straně měl Malcolm Subban až v posledních dvou minutách, ale všechny střely zlikvidoval, a tak jeho celek odešel do kabin za jednobrankového vedení.

    Střely na branku: 15:24.
    Střely na branku ve druhé třetině: 7:12.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:52
    Golden Knights jeli ve dvou na jediného obránce, ale Cody Eakin napoprvé nedostal puk přes beka. Podruhé už se mu ale podařilo přihrnout černou gumu do brankoviště, ale první k ní přijeli další hráči Kings.
     
    39:00
    Hlasatel zrovna oznámil, že se hraje poslední minuta prostřední dvacetiminutovky, když kotouč dostal na pravou stranu Nate Thompson. Jeho svižná střela z hranice pravého kruhu brankáři sice vypadala, ale na dorážku nedošlo.
     
    38:27
    Pokus od modré čáry schoval do lapačky Malcolm Subban. Hostující brankář si ve druhé části moc nezachytal.
     
    37:57
    Pierre-Édouard Bellemare přihrával okamžitě mezi kruhy, kde se nenacházel žádný z jeho spoluhráčů. Ovšem Králové po nahození opět jen odevzdali kotouč Golden Knights.
     
    37:17
    Kings sice vyhráli vhazování, ale opět nepřešli přes útočnou modrou čáru. Pro ofsajd se hra po reklamní přestávce znovu vrátí do středního pásma.
     
    37:08
    Další zakázané uvolnění v podání Los Angeles Kings. Hra se přesune po levé ruce Jonathana Quicka.
     
    36:33
    Dvakrát z levé strany střílel Shea Theodore, jeho první pokus zastavil bránící hráč a druhý zamířil jen vedle branky. Poté Králové uklidňují hru za vlastní brankou.
     
    36:02
    Od pravého mantinelu poslal kotouč proti brance Nate Thompson. Slabý pokus po ledě skončil u hostujícího brankáře, jenž hru raději přerušil.
     
    Střely na branku: 11:24.
     
    35:03
    Jake Muzzin a Jonathan Marchessault si uštědřili několik ran mimo hru. Ovšem ani jeden z hráčů rukavice nesundal, a tak se pokračovalo ve hře. Do útoku se hnalo LA, které se samo vystavilo do ofsajdu.
     
    33:46
    Los Angeles opět bylo pod tlakem, tak vyvezlo puk do středního pásma, odkud ho poslalo k zadnímu mantinelu. Králové rychle odjíždí na střídačku, aby do hry mohly přijít čerstvé síly.
    32:26 Alex TUCH - 1:2
     
    32:26
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Zmatky v domácí obraně znamenají branku pro Vegas! Na pravé straně se ke kotouči dostal Paul Stastny, jenž ho naservíroval mezi kruhy, odkud se svižnou střelou divákům představil ALEX TUCH. Jeho pokus mířil do levé části branky, kde Jonathan Quick už nemohl být. Asistence: Paul Stastny.
     
    31:43
    Los Angeles se nepovedla přihrávka a kotouč zamířil jen na zakázané uvolnění. Hra se přesune před branku Králů, kde se bude vhazovat po pravici gólmana.
     
    31:05
    Mezi kruhy zůstal zcela osamocený Ilja Kovalčuk, který si kotouč dlouho rovnal ke střele, a tak se k němu stáhl Reilly Smith. Hostující hráč sáhl ruskému soupeři do zakončení, a tak puk zamířil jen vedle levé tyče.
     
    30:36
    Hosté ve vlastním oslabení jeli dva proti jedinému obránci. Reilly Smith se pokusil přihrát na Williama Karlssona, ale trefil jen soupeře, od něhož černá guma zamířila mezi diváky.
     
    30:00
    Los Angeles dlouho kombinovalo v pásmu, až se o přihrávku pokusil Jeff Carter, jenž trefil jen brusle soupeře. Akce domácích pokračovala, ale Anže Kopitar z pravého kruhu minul branku Vegas.
     
    28:58
    Hostující hráči vyhráli souboj u mantinelu, a tak Brayden McNabb vytáhl hru do středního pásma, odkud se snažil vyhodit. Vyhodil, ale pouze černou gumu mezi spoluhráče na střídačce.
     
    28:36
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Brandon Pirri – 2 min., hákování).
     
    28:36
    Po sérii nepřesností se Kings hnali do útoku! Ilja Kovalčuk zvolil dlouhou kličku, po které se dostal až za branku, kterou obkroužil. Ovšem Malcolm Subban byl včas u své tyče a kotouč schoval pod výstroj.
     
    27:06
    Od modré čáry se napřáhl Oscar Fantenberg, jehož pokus byl nepřesný a skončil jen u zadního mantinelu. Ovšem Králové dál pokračují v útoku.
     
    Střely na branku: 9:19.
     
    26:27
    Nahození přes všechny čáry se v zakázané uvolnění nezměnilo, jelikož na čárkách byl první William Karlsson. Ten bez přípravy vystřelil, ale trefil jen připraveného Jonathana Quicka.
     
    25:30
    Z vrcholu levého kruhu zakončil Jon Merrill, jehož pokus vyrazil domácí brankář jen před sebe. Mezi kruhy se snažil dorážet Jonathan Marchessault, ale obránci mu to neumožnili.
     
    24:51
    Z ostrého úhlu se pokusil zakončit Sean Walker, který trefil jen boční síťku, ale u tyče byl stejně připravený Malcolm Subban. Poté Vegas opět vyhazuje přes všechny čáry.
     
    24:46
    Jeden z hostujících hráčů se snažil na útočné modré čáře protečovat hru do pásma, ale to se mu nepovedlo, a tak se píská další zakázané uvolnění.
     
    24:13
    Nahození ze středního pásma schoval brankář Los Angeles pod lapačku, čímž soupeři daroval pásmo. Následuje vhazování po pravé ruce Jonathana Quicka.
     
    23:27
    Od modré čáry vystřelil Shea Theodore, jenž mířil k pravé tyči. Jonathan Quick si na střelu věřil a chtěl ji chytit do lapačky, ovšem kotouč mu vypadl naštěstí pro něj ke spoluhráči.
     
    22:15
    Rozehrávku Králů zachytil Reilly Smith, který se z pravé strany hnal na domácího brankáře. Ovšem jeho zakončení zamířilo jen nad horní tyč, nyní si fanoušci i hráči LA mohli oddechnout.
     
    21:54
    Anže Kopitar hledal komu by přihrál, kotouč mířil přes osu hrací plochy do levého kruhu, odkud zamířil jen nad branku hostujícího celku.
     
    21:06
    Anže Kopitar dostal kotouč k mantinelu, ale byl pod tlakem, a tak o něj přišel. Golden Knights poté rychle vyhazují přes všechny čáry.
     
    20:54
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Alex Tuch – 2 min., držení hole).
     
    20:14
    Z levého kruhu vystřelil Reilly Smith, jehož zakončení trefilo nohu prvního bránícího hráče. Kotouč poté putoval jen za domácí branku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali vyrovnanou partii. Do zápasu ale vstoupili lépe hráči Kings, kteří si vypracovali několik velkých šancí, ale opět se potvrdilo, proč dávají domácí tak málo gólů. Vegas poté hru vyrovnali a byli mírně lepším celkem, což potvrdila také úvodní branka z hole Williama Carriera. Jenže už to vypadalo, že se do kabin půjde za vedení Golden Knights, ale v posledních vteřinách ještě vyrovnal Anže Kopitar, a tak je stav zápasu po dvaceti minutách 1:1.

    Střely na branku: 8:12.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:55 Anže KOPITAR - 1:1
     
    19:55
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Vegas se už zřejmě vidělo v kabině, a tak po zaváhání inkasovalo! Hosté mohli v klidu vyhodit, ale to se jim nepodařilo. Z pravého kruhu prostřelil Malcolma Subbana Sean Walker. Puk ale zůstal ležet v brankovišti, kam se jako první dostal ANŽE KOPITAR, pro něhož už to byla snadná pozice ke skórování. Asistence: Sean Walker a Alex Iafallo.
     
    18:41
    Adrian Kempe viděl na levé straně najetého spoluhráče, jenž byl rychlejší než soupeři, a tak rychle nahodil puk na zadní mantinel. Drew Doughty k puku přijel jako první, ale Malcolm Subban opět zasahuje.
     
    18:18
    Další pokus od modré čáry vyslal Deryk Engelland, ovšem Jonathan Quick na zakončení velmi dobře viděl a schoval tuto bombu do své výstroje.
     
    17:42
    Z pravého kruhu vystřelil na zadní tyč Ryan Reaves, jenž orazítkoval právě brankovou konstrukci. Domácí měli v krátkém sledu podruhé obrovskou porci štěstí.
     
    17:15
    Cink! Vegas přenechalo puk na rozjetého Alexe Tuche, který po překonání útočné modré čáry zakončil. Jeho pokus přizvedl Jonathan Quick ramenem do horní tyče.
     
    16:12
    Domácímu celku se nedaří přechod přes střední pásmo, ovšem ani Vegas nikam nespěchalo a pouze se zmohlo na nahození do útočného pásma.
     
    15:05
    Přihrávka od mantinelu opět zamířila mezi kruhy, kde se nacházel zcela volný Jonathan Marchessault. Jeho pokus přes beka mířil mezi ruku a tělo brankáře, jenž výborně mezeru ucpal.
     
    Střely na branku: 6:7.
     
    14:01
    Pierre-Édouard Bellemare dlouho motal soupeře v rohu a poté přihrál podél mantinelu na českého spoluhráče. Tomáš Nosek ihned vystřelil, ale jen do hrudi připraveného brankáře Kings.
     
    13:13
    Černá guma směřovala mezi kruhy, kde se nacházel Paul Stastny. Ovšem hostující útočník se nacházel v době přihrávky na kolenou, a tak nezakončil.
     
    12:46
    Pokus Zlatých Rytířů od modré čáry šel sice vedle, jenže Jonathan Quick ho raději schoval do rukavice a hru přerušil. Následuje vhazování po jeho levé ruce.
     
    12:12
    Dlouho se teď hrálo ve středním pásmu, ale následný souboj vyhrálo domácí mužstvo, které hru přihrávkou zpátky uklidňuje. Oba celky využívají situace a jedou střídat.
     
    10:57
    Na branku se hnal William Karlsson, jehož dostihl obránce. Domácí hráč se pokusil o přihrávku do druhé vlny, ale domácí bek kotouč zasáhl nohou a poslal ho za branku.
     
    10:42
    Všichni hráči Králů jeli na střídačku, a tak Jake Muzzin neměl jinou možnost než vystřelit. Ovšem zakončení od levého mantinelu si Malcolm Subban pohlídal a schoval jej do lapačky.
     
    Střely na branku: 5:5.
     
    10:00
    Nejprve střela z pravé strany minula jen o kousek zadní tyč. za brankou se jako první zjevil Tomáš Nosek, jenž puk nahrnul do brankoviště, ale nikdo z Vegas se k dorážce nedostal. Poté se LA osvobodilo pouze za cenu zakázaného uvolnění.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    09:34
    Z pravého kruhu vystřelil Cody Eakin, jehož pokus minul branku asi o půl metru. Hostujícímu hráči se v nadějné pozici nepodařilo zakončit přesněji.
     
    09:01
    Paul Stastny po zmatcích v obraně vyvezl černou gumu za červenou čáru, odkud ji nahodil za branku soupeře a míří se spoluhráči na střídačku.
     
    08:00
    Z pravé strany se cpal před branku Jon Merrill, jenž dvakrát vystřelil, ale Jonathan Quick byl nalepený u tyče a puk do branky nepropustil. Ovšem domácí brankář schoval kotouč do výstroje až na potřetí.
     
    07:25
    Hostující obrana nepřesně rozehrála a kotouče se zmocnil Ilja Kovalčuk, který se pokusil trefit opuštěnou branku. Ovšem jeho zakončení z otočky trefilo pouze Natea Thompsona.
     
    Střely na branku: 4:4.
     
    07:09
    Vegas se hnalo do útoku, ale na levé straně přejel do pásma Reilly Smith, a tak se píská ofsajd. Hra se po reklamní přestávce vrátí do neutrální zóny.
     
    06:11
    Český útočník Tomáš Nosek si najel do pásma a střelou od mantinelu prověřil pozornost brankáře. Ovšem Jonathan Quick si střelu po ledě pohlídal a vyrazil ji.
     
    05:24
    Domácí hráči se pokusili ohrozit branku soupeře, ale Malcolm Subban pokus od modré čáry schoval do lapačky a hru přerušil.
    04:55 William CARRIER - 0:1
     
    04:55
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Zlatí Rytíři poprvé mění stav zápasu a dostávají se po velkých šancí soupeře do vedení! Cody Eakin si vyjel podél mantinelu až k modré čáře, odkud z otočky nahodil kotouč směrem na branku. Mezi kruhy dobře zapracoval WILLIAM CARRIER a černá guma po jeho teči zamířila nad rameno Jonathana Quicka. Asistence: Cody Eakin a Nick Holden.
     
    04:21
    Jeff Carter vyhrál souboj u mantinelu a přihrál ho na modrou čáru. Pokus z dálky ale vyrazil hostující brankář do rohu. Následně se u levé tyče ocitl Tyler Toffoli, který v nadějné pozici selhal.
     
    03:20
    Střela od modré čáry byla sražená, ale mířila dál do předbrankového prostoru. Tam se nacházel William Karlsson, jenž skákavý kotouč bekhendem neposlal do odkryté branky.
     
    02:07
    Do předbrankového prostoru si najel Drew Doughty, jenž se snažil zakončit po ledě, ale jeho pokus Malcolm Subban vyrazil. K dorážce se mohl ještě dostat Nate Thompson, ale branka Vegas už nebyla ve správném postavení.
     
    01:45
    Na pravé straně si najel Ilja Kovalčuk, jenž měl větší rychlost než soupeři, tak se dostal tváří v tvář proti brankáři. Ve vyložené situaci ale branku přestřelil.
     
    01:00
    Adrian Kempe nahodil puk do útočného pásma, Vegas se štěstím poslalo hru do středního pásma, když hru jen těsně nezavřel domácí obránce.
     
    00:10
    Úvodní vhazování vyhrál William Karlsson, a tak Zlatí Rytíři mají právo prvního útoku. Ovšem Kings vyhráli souboj u mantinelu a poslali hru do bezpečné zóny.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Los Angeles Kings: Quick (Petersen) – Doughty (A), Forbort, Walker, Muzzin, Fantenberg, LaDue – D. Brown, Kopitar (C), Iafallo – Toffoli, Kempe, Kovalčuk – Luff, Amadio, J. Carter (A) – Leipsic, N. Thompson, Clifford.

    Vegas Golden Knights: M. Subban (M.-A. Fleury) – Schmidt (A), McNabb, Engelland (A), Theodore, Holden, Merrill – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault – Tuch, Stastny, Pirri – Carpenter, Eakin, Carrier – Reaves, Bellemare, Nosek.

    Rozhodčí: Skilliter, Pochmara – Galloway, Daisy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa

    Peter Budaj (LAK) 3 odchytané zápasy, 81,82% úspěšnost zákroků

    Tomáš Nosek (VEG) 39 odehraných zápasů, 9 bodů (4+5)
    Tomáš Hyka (VEG) 17 odehraných zápasů, 4 body (1+3)
     
    Los Angeles Kings

    Los Angeles je společně s New Jersey Devils bodově nejhorším týmem, oba celky získaly pouhých třiatřicet bodů. Pochopitelně se domácí celek krčí na poslední příčce Západní konference. Ovšem v posledních pěti zápasech tým kolem Anžeho Kopitara získal devět bodů z desíti možných. Kings sužují častá zranění, ale také starší kádr. Na listině zraněných momentálně jsou Dion Phaneuf, Trevor Lewis, Carl Hagelin, Jonny Brodzinski, Alec Martinez, ale hlavně také klíčový zkušený centr Jeff Carter. Navíc jsou Králové nejhůře prosazujícím celkem v celé soutěži, nasázeli soupeřům totiž v osmatřicet případech jen osmaosmdesát gólů.

    Los Angeles – Arizona 2:1
    Vegas – Los Angeles 3:4 po prodloužení
    San Jose – Los Angeles 2:3 po prodloužení

    Nejproduktivnější hráči:

    Anže Kopitar 24 bodů (8+16)
    Drew Doughty 21 bodů (2+19)
    Dustin Brown 20 bodů (10+10)
     
    Vegas Golden Knights

    Loňské překvapení se zatím usadilo na pátém místě Západní konference, když získal šestačtyřicet bodů. Ovšem v posledních pěti zápasech získali Zlatí Rytíři šest bodů a v posledních čtyřech případech vždy bodovali, i když dvakrát odcházeli jako poražení. Vegas má problém hlavně při ofenzivní hře, jelikož vsítilo pouze 119 branek a jen o sedm méně inkasovalo. Golden Knights nemohou počítat se službami Erika Hauly, Colina Millera a hlavně Maxe Paciorettyho, jenž posbíral letos devatenáct kanadských bodů.

    Vegas – Colorado 2:1
    Vegas – Los Angeles 3:4 po prodloužení
    Vegas – Montreal 3:4 po prodloužení

    Nejproduktivnější hráči:

    William Karlsson 29 bodů (14+15)
    Jonathan Marchessault 29 bodů (13+16)
    Alex Tuch 27 bodů (12+15)
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vítám všechny sportovní nadšence u hokejového přenosu. V nejlepší hokejová liga má po vánoční přestávce na programu další hrací den, v němž se představí Los Angeles Kings a Vegas Golden Knights
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 22:00.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 20. Kopitar (Walker, Iafallo) – 5. Carrier (Eakin, Holden), 33. Tuch (Stastny), 44. W. Karlsson (Schmidt), 58. Stastny (Tuch, Schmidt)


    Los Angeles Kings: Quick (Petersen) – Doughty (A), Forbort, Walker, Muzzin, Fantenberg, LaDue – D. Brown, Kopitar (C), Iafallo – Toffoli, Kempe, Kovalčuk – Luff, Amadio, J. Carter (A) – Leipsic, N. Thompson, Clifford.
    Vegas Golden Knights: M. Subban (M.-A. Fleury) – Schmidt (A), McNabb, Engelland (A), Theodore, Holden, Merrill – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault – Tuch, Stastny, Pirri – Carpenter, Eakin, Carrier – Reaves, Bellemare, Nosek.

    Rozhodčí: Skilliter, Pochmara – Galloway, Daisy

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri