SB Pro – Vítkovice 4:5 (po pr.)
po prodl.
SB Pro
4:5 (2:0, 1:4, 1:0 - 0:1)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Čtvrtek 03.01.2019, 10:00 • Gavlehovshallen, Gävle (Švédsko) • Pohár mistrů (ženy)
     
    62:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Naprostá fantazie! Tahle kombinace Vítkovic by měla vstoupit do florbalových učebnic. Celá akce začala v obranném pásmu, odkud míček na levou stranu obdržela Enenkelová, ihned z první jej posunula před branku na DOMINIKU BUCZEKOVOU, která rovněž z první poslala míček po zemi za brankovou čáru a posunula tak český tým do finále Poháru mistrů! Asistence: Veronika Enenkelová.
     
    47:01
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Šupáková – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    44:49
    SB-Pro právě vstřelilo branku!
    MIRJA HIETAMÄKIOVÁ po přihrávce své spoluhráčky srovnává z bezprostřední blízkosti stav zápasu! Finským tým využívá chvilkového tlaku a skóre je ve Švédsku znovu nerozhodné. Asistence: Laura Hietamäkiová.
     
    42:39
    Husková promáchla po milimetrovém pasu před prázdnou brankou! Velká škoda pro Vítkovice.
     
    41:15
    Vyloučení v týmu SB Pro (Leminenová – 2 min., Sekání).
     
    38:26
    SB-Pro právě vstřelilo branku!
    Nyní už se ale SB Pro s velkou dávkou štěstí prosazuje! KAROLIINA KUJALAOVÁ se pohybovala v předbrankovém prostoru, kde přesně zklepla nahození Rautanenová do protipohybu Příleské a finským tým tak snižuje náskok Vítkovic na jedinou branku. Asistence: Jenni Rautanenová.
     
    34:46
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Čtvrtá branka Vítkovic ve druhé periodě! Šupáková vyslala na Siltanenovou střelu z velké vzdálenosti, před brankou už ale operovala BARBORA HUSKOVÁ, která míček velmi pohotově zasunula za záda finské brankářky. Asistence: Ivana Šupáková.
     
    28:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A máme tady definitivní otočku ve skóre! ZUZANA ŠPONIAROVÁ na sebe vzala veškerou zodpovědnost a neuvěřitelně nádhernou střelou do šibenice vymetla i tu poslední pavučinku, která v bráně Siltanenové zbývala. Bez asistence.
     
    26:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice vyrovnávají stav zápasu ve vlastním oslabení! JUSTYNA KRZYWAKOVÁ utekla všem přítomným a přesnou střelou k tyči nedala Siltanenové žádnou šanci zasáhnout. Asistence: Eliška Plánková.
     
    24:50
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Husková – 2 min., Bránění ve hře).
     
    20:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    To je vstup do druhé periody jako hrom! ALŽBĚTA ĎUŘÍKOVÁ po sedmnácti sekundách lehkým sklepnutím posunula míček za brankovou čáru a snižuje náskok soupeřek na jedinou branku. Asistence: Zuzana Šponiarová.
     
    16:48
    SB-Pro právě vstřelilo branku!
    Teď už to ale finskému týmu vyšlo! JAANA LIRKKIOVÁ napřáhla ze solidní vzdálenosti kousek za polovinou a trefila střelou švihem naprosto přesně prostor, který Příleská nedokázala ustrážit. Bez asistence.
     
    10:06
    SB-Pro právě vstřelilo branku!
    Finský tým jde z ničeho nic do vedení! Leminenová našla od mantinelu v předbrankovém prostoru HEIDI LIRKKIOVOU, která přesnou střelou švihem k tyči otevírá skóre dnešního zápasu. Asistence: Ina Leminenová.
     
    05:08
    Vítkovické v přečíslení dva jednoho! Krzywaková se nakonec rozhodla k zakončení letící mimo tři tyče. Škoda pro český tým, který mohl jít do vedení.

    Daniel Gargulák

    Branky a nahrávky: 11. H. Lirkkiová (Leminenová), 17. J. Lirkkiová, 39. Kujalaová (Rautanenová), 45. M. Hietamäkiová (L. Hietamäkiová) – 21. Ďuříková (Šponiarová), 27. Krzywaková (Plánková), 29. Šponiarová, 35. Husková (Šupáková), 63. Buczeková (Enenkelová)


    SB Pro: Siltanenová (Moilanenová) – Rautanenová, Raatevaaraová, Leminenová, Itanenová, Lindhová, Eskelinenová – Aholaová, E. Kujalaová, K. Kujalaová – Heinoová, J. Lirkkiová, H. Lirkkiová – M. Heitamäkiová, Hynalaová, L. Heitamäkiová – Torkkiová, Rissanenová, Suominenová.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Příleská (Klecková) – Ďuríková, Kolářová, Novotná, Theimerová, Suchánková, Šupáková, Mikulová – Šponiarová, Enenkelová, Seevaldová – Trošková, Krzywaková, Bolová – Kubečková, Plánková, Husková – Peterková, Buczeková.

    Rozhodčí: Reichelt, Kostínek.
    bahis siteleri