Toronto – Nashville 0:4 (kon.) | Philadelphia – St. Louis 0:3 (kon.) | Montreal – Minnesota 0:1 (kon.)
Chicago – Calgary 3:4 (kon.) | San Jose – Los Angeles 3:1 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
3:4 (1:1, 1:1, 1:2)
Calgary Flames
Úterý 08.01.2019, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:31 Brandon SAAD - 3:4
     
    59:31
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Pozor, puk prolétl brankou, pravděpodobně nad ramenem Davida Ritticha, byl to gól? Sudí potvrzují, že ano! Střelcem, který z levé strany překonal Ritticha, byl BRANDON SAAD. Asistence: Arťom Anisimov a Duncan Keith.
    59:10 Garnett HATHAWAY - 2:4
     
    59:10
    Calgary právě vstřelilo branku!
    GARNETT HATHAWAY střelou do prázdné branky pravděpodobně rozhoduje tento zápas, který hosté vyhrají. Bez asistence.
    40:54 Johnny GAUDREAU - 2:3
     
    40:54
    Calgary právě vstřelilo branku!
    JOHNNY GAUDREAU má parádní formu a dává svůj šestadvacátý gól v sezóně! Při samostatném úniku totiž dokázal doslova procedit puk mezi betony De!ii, kdy se puk došoural za brankovou čáru. Asistence: Mark Giordano.
    38:42 Sean MONAHAN - 2:2
     
    38:42
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Parádní souhra přesilovkové formace Calgary, na jejímž konci je pohotová střela SEANA MONAHANA, nad vyrážečku přesouvajícího se Delii, který neměl šanci zasáhnout. Asistence: Matthew Tkachuk a Elias Lindholm.
    25:07 Alex DEBRINCAT - 2:1
     
    25:07
    Chicago právě vstřelilo branku!
    No jo, co má David Rittich v brance Calgary dělat, když se mu tři bránící hráči před ním stáhnou k jednomu hráči, konkrétně k Patricku Kanemu, který přihrál na levou stranu, na zcela volného ALEXE DEBRINCATA, pro něhož bylo snadné trefit odkrytou část branky. Asistence: Patrick Kane a Erik Gustafsson.
    16:34 Patrick KANE - 1:1
     
    16:34
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Čtyřiadvacátým gólem sezóny srovnává z pravé strany PATRICK KANE, který vzal puk na bekhend a dokázal ho z úhlu, mezi levým ramenem a tyčkou, dostat do branky. Parádní gól. Asistence: Arťom Anisimov a Erik Gustafsson.
    03:24 Johnny GAUDREAU - 0:1
     
    03:24
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Puk se po závaru před brankou Chicaga odrazil k volnému JOHNNY GAUDREAUOVI, který měl před sebou odkrytou část branky. Sedící Collin Delia (Chicago) neměl možnost zareagovat a jen bezmocně sledoval, jak mu Gaudreau posílá puk do branky. Asistence: Sean Monahan a Elias Lindholm.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 17. P. Kane (Anisimov, E. Gustafsson), 26. DeBrincat (P. Kane, E. Gustafsson), 60. Saad (Anisimov, Keith) – 4. J. Gaudreau (Monahan, E. Lindholm), 39. Monahan (Tkachuk, E. Lindholm), 41. J. Gaudreau (Giordano), 60. Hathaway


    Chicago Blackhawks: Delia (C. Ward) – Keith, E. Gustafsson, Davidson, Seabrook, Dahlström, C. Murphy – Saad, J. Toews, Kahun – Anisimov, D. Strome, P. Kane – DeBrincat, Kämpf, Perlini – Caggiula, Krüger, Kunitz.
    Calgary Flames: Rittich (M. Smith) – Giordano, Brodie, Hanifin, Hamonic, Kylington, R. Andersson – J. Gaudreau, Monahan, E. Lindholm – Tkachuk, Backlund, S. Bennett – Frolík, Jankowski, Neal – Hathaway, D. Ryan, Czarnik.

    Rozhodčí: Dwyer, L’Écuyer – Cherrey, Racicot

    Diváci: 21 036
    bahis siteleri