Frölunda – Plzeň cz 6:3 (kon.) | Mnichov – Salzburg 0:0 (kon.)
konec
Frölunda HC
6:3 (2:1, 3:1, 1:1)
HC Škoda Plzeň
Úterý 08.01.2019, 18:00 • Frölundaborgs Isstadion, Göteborg • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:58 Conor ALLEN - 6:3
     
    50:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    V posledních čtyřech zápasech Škodovky je tu třetí hattrick! Proti Chomutovu Eberle, proti Zlínu Gulaš a nyní americký bek CONOR ALLEN koriguje skóre! Allen dostal dobrý pas od Gulaše na pravou stranu a tečovanou ranou překonal Gustafssona potřetí, kotouč zapadl pod horní tyč. Asistence: Milan Gulaš a Jan Kovář.
    48:00 Rhett RAKHSHANI - 6:2
     
    48:00
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Sedm sekund stačilo domácím na využití přesilové hry. RHETT RAKHSHANI dostal přihrávku na pravou stranu po vyhraném buly, vyčkával se střelou, ale poté z velkého úhlu zamířil naprosto přesně a vymetl šibenici branky překvapeného Frodla. Asistence: Ryan Lasch a Joel Lundqvist.
    31:07 Simon HJALMARSSON - 5:2
     
    31:07
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Domácí se stále více přibližují ke skvělému výsledku z prvního duelu. Stålberg parádně obkroužil branku, k volnému puku se poté dostal na hraně pravého kruhu SIMON HJALMARSSON a tvrdou ranou prostřelil Frodla, jemuž nevydrželo čisté konto dlouho. Asistence: Sebastian Stålberg a Jonathan Sigalet.
    29:49 Andreas GRÖNLUND - 4:2
     
    29:49
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Bohužel domácí přidávají po krátkém tlaku čtvrtou branku. ANDREAS GRÖNLUND dostal pas na modrou čáru a parádní pumelicí pod horní tyč propálil naprosto vše, Miltchakov jen bezradně krčí rameny a odchází střídat! Asistence: Rhett Rakhshani a Max Friberg.
    27:54 Ryan LASCH - 3:2
     
    27:54
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Signalizovaná výhoda domácích, ve které se Frölunda prosazuje! Allen fauloval Fagema, Carlsson poté dostal nabito mezi kruhy, ale rána mu nesedla. Ovšem RYAN LASCH plachtící kotouč tečoval mimo dosah Miltchakova a Indians znovu vedou! Branku ještě potvrdil videorozhodčí. Asistence: Patrik Carlsson a Samuel Fagemo.
    24:31 Conor ALLEN - 2:2
     
    24:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Krásná akce plzeňských indiánů a je srovnáno! Skvělý přechod do útoku, Straka počkal na modré čáře na dojíždějícího CONORA ALLENA, který objel stojícího beka a poté vypálil z mezikruží k levé tyči. Pro tohoto amerického beka je to druhý gól v zápase! Asistence: Petr Straka a Nick Jones.
    18:48 Conor ALLEN - 2:1
     
    18:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dobré čtení hry z plzeňské strany. Kodýtek ještě kotouč v pádu nevypíchl, ovšem CONOR ALLEN už ano, zleva ujížděl sám na Gustafssona, s první střelou po ledě neuspěl, ale na druhý pokus z dorážky už puk do sítě docpal a Škodovka se trefuje také ve vlastním oslabení! Je tak sníženo na 1:2 z hostující strany. Bez asistence.
    11:43 Rhett RAKHSHANI - 2:0
     
    11:43
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Švédský celek vede už o dvě branky. Lasch nejprve málem prokličkoval přes plzeňskou obranu, ale nakonec se do šance nedostal. Domácí poté kombinovali, právě Lasch nahrál na levou stranu před branku RHETTU RAKHSHANIMU, který zblízka prostřelil Miltchakova pokusem po ledě. Asistence: Ryan Lasch a Chay Genoway.
    05:44 Joel MUSTONEN - 1:0
     
    05:44
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Škodovka to bohužel neudělala dobře. Němec nerozehrál dobře, nahozený kotouč od Ekboma vyrazil Miltchakov jen před sebe a volný kotouč doklepl do sítě JOEL MUSTONEN. Domácí se tak ujímají vedení ve vlastním oslabení. Asistence: Viktor Ekbom.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 6. Mustonen (Ekbom), 12. Rakhshani (Lasch, Genoway), 28. Lasch (Carlsson, Fagemo), 30. Grönlund (Rakhshani, Friberg), 32. Hjalmarsson (Stålberg, Sigalet), 48. Rakhshani (Lasch, Lundqvist) – 19. Allen, 25. Allen (Straka, Jones), 51. Allen (Gulaš, Kovář)


    Frölunda HC: Gustafsson (Mattsson) – Lindström, Sigalet, Grönlund, Genoway, Moverare. Ekbom, Westerlund – Friberg, Lundqvist, Rakhshani – Fagemo, Carlsson, Lasch – Westerholm, Mustonen, Fjällström Rosseli-Olsen, Hjalmarsson, Stålberg – Raymond
    HC Škoda Plzeň: Miltchakov (30. Frodl) – Pulpán, Čerešňák, Allen, Jones, Vráblík, Kaňák, Kvasnička – Němec. Kovář, Gulaš – Straka, Kodýtek, Eberle – Kindl, Kracík, Čerešňák – Kantner, Preisinger, Indrák

    Rozhodčí: Kauokari, Vikman (oba FIN) – Pihlblad, Nyqvist (oba SWE)

    Diváci: 2975
    Úterý 15.01.2019
    Plzeň - Frölunda 1:3

    Branky a nahrávky: 51. Kindl – 4. Lasch (Carlsson, Moverare), 42. Hjalmarsson (Lindström, Pa. Westerholm), 43. Mustonen

    bahis siteleri