Žilina – Banská Bystrica 4:5 (po pr.) | Košice – Poprad 3:5 (kon.) | Nitra – Trenčín 3:1 (kon.)
Detva – Miskolc 2:1 (3:2 po s.n.) | Zvolen – Nové Zámky 1:0 (kon.) | MAC Budapešť – Lipt. Mikuláš 6:5 (kon.)
konec
MAC Budapešť
6:5 (1:1, 4:2, 1:2)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Úterý 08.01.2019, 19:00 • Tüskecsarnok, Budapešť • Tipos Extraliga (SR) • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    Bálizs přerušil hru po neškodném nahození. V mezidobí si hostující lavička vybrala oddechový čas a odvolala Hollého z brány.
    50:45 Bodó (MAC) - 6:5
     
    50:45
    Budapešť vstřelila branku!
    Domácí se otřepali z nepovedeného úvodu třetí třetiny a devět minut před koncem opět vedou! Tamáši byl uprostřed hostujícího útočného pásma čistě zastaven, a tak následoval rychlý přechod MAC do ofenzivy. CHRIS BODÓ si nabruslil za obránce a po Dudásově pasu z levé strany trefil odkrytý prostor u levé tyče Hollého branky a upravil stav na 6:5. Asistence: Jesse Ray Dudás, Brance Orban.
     
    43:32
    Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Andrej Lištiak – 2 min., vysoká hůl).
    42:15 Ri. Huna (LMI) - 5:5
     
    42:15
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují i po druhé přestávce! Róbert Huna dojel volný puk a poblíž zadního mantinelu počkal na příjezd svého bratra RICHARDA HUNY, který byl nikým nebráněn a střelou z první vyrovnal na 5:5. Asistence: Róbert Huna.
    40:37 Uram (LMI) - 5:4
     
    40:37
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází bleskové snížení Liptovského Mikuláše! Martin Kriška z rohu útočného pásma přihrál na MARKA URAMA, který z pravého kruhu vystřelil zápěstím a kotouč k překvapení všech zapadl do brány. Hattrick! Asistence: Martin Kriška.
     
    40:01
    Střídání v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš: ze hřiště odchází Anton Kislicyn, přichází Marek Hollý.
    35:56 Macaulay (MAC) - 5:3
     
    35:56
    Budapešť vstřelila branku!
    To jsou věci! Domácí se v oslabení dostali do přečíslení dvou na jednoho. Klempa ve správný okamžik přihrál na SCOTTA MACAULAYHO a ten sám před Kislicynem nezaváhal. Asistence: Tomáš Klempa, Jared Brown.
     
    35:29
    Vyloučení v týmu MAC Budapešť (Matyás Odnoga – 2 min. pro hráčskou lavici, zdržování hry / neúspěšná trenérská výzva).
    35:29 Uram (LMI) - 4:3
     
    35:29
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
    S brankovými momenty se v Budapešti roztrhl pytel! Bača dvakrát střílel zpoza levého kruhu. Druhá střela byla tečovaná Vargou a pak vypadla z brankářovy výstroje k MARKU URAMOVI. Ten ho zblízka protlačil do branky a slaví svůj dnešní druhý gól. Asistence: Matej Bača.
    35:08 Bodó (MAC) - 4:2
     
    35:08
    Budapešť vstřelila branku!
    Netrvalo to dlouho a domácí opět odskočili na 2:0! Cameron Burt posílal přihrávku do levé strany, odkud se puk odrazil od Langkowa na CHRISE BODA a ten ze středu propálil Kislicyna. Asistence: Chris Langkow, Cameron Burt.
    33:47 Varga (LMI) - 3:2
     
    33:47
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
    Je sníženo na rozdíl jediné třefy! Matej Bača zkusil nahodit zpoza levého kruhu. Kotouč se zastavil pod nohama RÓBERGA VARGY, který nadvakrát dorazil puk do Bálizsovy sítě. Asistence: Matej Bača.
    26:48 Klempa (MAC) - 3:1
     
    26:48
    Budapešť vstřelila branku!
    Uteklo jen pár vteřin a druhá formace opět udeřila! Dudásova přihrávka z levé strany byla protihráčem sražená přesně na TOMÁŠE KLEMPU, který to bez váhání zkusil bekhendem a zaznamenal druhý gól v rozmezí několika málo vteřin. Asistence: Jesse Ray Dudás.
    26:33 Klempa (MAC) - 2:1
     
    26:33
    Budapešť vstřelila branku!
    Domácí konečně zvládli jakš takš rozehrát a usadili se v útočné třetině. Negrin převzal pas podél modré čáry a nahodil puk do prostoru, ve kterém stáli dva jeho spoluhráči. TOMÁŠ KLEMPA skvěle tečoval a kotouč obloučkem zapadl za hostujícího brankáře. Asistence: John Negrin, Jesse Ray Dudás.
     
    17:12
    Vyloučení v týmu MAC Budapešť (Dudás – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    15:07
    Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Kriška – 2 min., napadení).
    14:35 Uram (LMI) - 1:1
     
    14:35
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
    Hosté ruší čisté konto brankáře Bálisze a vyrovnávají na 1:1! Po přihrávce Róberta Vargy se po pravé straně vydal kupředu MAREK URAM a přesně mířenou střelou dostal kotouč do sítě. Asistence: Róbert Varga.
     
    10:17
    Vyloučení v týmu MAC Budapešť (Kurali – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    07:20
    Vyloučení v týmu MAC Budapešť (Orban – 2 min., nedovolené bránění).
     
    05:40
    Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Bača – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    01:19 Dudás (MAC) - 1:0
     
    01:19
    Budapešť vstřelila branku!
    Tak to byl hodně svižný úvod od domácího týmu, který se na celou minutu usadil v útočném pásmu a ujal se vedení. JESSE RAY DUDÁS využil hostujícího střídání a z vrcholku pravého kruhu napřáhl k tvrdé střele golfákem, jež zapadla k vzdálenější tyči. Asistence: keegan Dansereau, John Negrin.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 2. Dudás (Dansereau, Negrin), 27. Klempa (Negrin, Dudás), 27. Klempa (Dudás), 36. Bodó (Langkow, Burt), 36. Macaulay (Klempa, Brown), 51. Bodó (Dudás, Orban) – 15. Uram (Varga), 34. Varga (Bača), 36. Uram (Bača), 41. Uram (Kriška), 43. Ri. Huna (Ró. Huna)


    MAC Budapešť: Bálizs (Rajna) – Pozsgai, Macaulay, Negrin, Dudás, Garát, Burt, Vokla, Odnoga – Orban, Langkow, Bodó – Klempa, Brown, Dansereau – Majoross, Nagy, Terbócs – Szabad, Pápa, Szigeti.
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kislicyn (41. Hollý) – Kurali, Števuliak, Nádašdi, Fereta, Lenďák, Mezovský, Nemec, Bača – Kriška, Ró. Huna, Ri. Huna – Uram, Tamáši, Varga – Nechaj, Piatka, Sukeľ – Lištiak, Uhrík, Čenka.

    Rozhodčí: Baluška, Konc – Tvrdoň, Výleta

    Diváci: 450
    bahis siteleri