Nitra – Znojmo 4:4 (kon.) | Hr. Králové – Vlašim 1:2 (kon.) | Varnsdorf – Chrudim 1:2 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
1:2 (1:1)
FC Sellier & Bellot Vlašim
Středa 16.01.2019, 10:30 • UT Xaverov • Tipsport liga • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (12:21:22)
     
    Je konec! Vlašim nakonec zvládla své poslední vystoupení ve skupině A Tipsport ligy a poráží Hradec Králové 2:1! Ve druhém poločase byla Vlašim mnohem aktivnější a dokonce zahrávala penaltu. Tu však brankář Hradce Králové skvělým zákrokem zneškodnil. Přesto se Vlašim může radovat z výhry. V nastavení totiž dokázala udeřit z rohového kopu.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+2. Doplníme POZDĚJI - 1:2
     
    90+2
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Vlašim se v nastaveném čase dostává do vedení! Hráči v zeleném totiž zahrávali rohový kop, po kterém vznikl obrovský zmatek v šestnáctce a jeden z hráčů dopravil míč do sítě! Autora branky doplníme později!
     
    90+1
    Také obrana Vlašimi musela ještě jednou zasahovat. Hradečtí jí to ale usnadnili hodně nepřesnou kombinací na pravé straně hřiště.
     
    90
    Vlašim se ještě v závěru druhého poločasu vydala do útoku, jenže průnik po pravém křídle si defenziva Hradce Králové pohlídala.
     
    89
    Hra je přerušena! Jeden z hráčů Hradce Králové zůstává ležet na zemi a drží se za levou nohu.
     
    88
    Dao se natahoval po prudké přihrávce do pokutového území, jenže vinou špatného zpracování se připravil o možnost zakončit.
     
    87
    Vlašim se pokusila překvapit obranu Hradce Králové dlouhým autem do pokutového území, ale pozorný Plašil míč odhlavičkoval.
     
    86
    Ani Hradci Králové se v kombinaci příliš nedaří. Hráči v černém si nerozuměli na levé straně a jejich kombinace vyústila v přihrávku do zámezí. Vhazuje Vlašim.
     
    85
    Další nákop Vlašimi na polovinu Hradce Králové byl příliš dlouhý a brankář Hradce si pro míč bez problémů došel mimo vápno.
     
    84
    Kateřiňák dostal prostor na levé straně, prošel na hranici pokutového území, ale jeho centr na značku pokutového kopu odvrátila obrana soupeře.
     
    83
    Hradec Králové si vybojoval rozehrávku dalšího rohu. Centrovaný míč tentokrát přiletěl na malé vápno, ale nikdo v černém nedokázal zakončit.
     
    82
    K exekuci pokutového kopu se postavil Dao, jenže jeho ránu hradecký brankář vystihl a nepustil balón za čáru!
     
    81
    Tak pozor! Sudí nařizuje penaltu pro Vlašim!
     
    80
    Fortelný nedosáhl na prudkou přihrávku do pokutového území a míč mu utekl až do zámezí. Rozehrávat bude Hradec Králové.
     
    79
    Ani jeden z týmů se v závěru dnešního souboje nikam nežene. Hradec se snaží hrát kombinačně, nicméně Vlašim dnes brání skvěle.
     
    78
    Kadlec zkusil své štěstí dělovkou zpoza hranice pokutového území, jenže jeho rána byla hodně nepřesná.
     
    77
    Vlašim se usadila na hranici pokutového území, jenže ani po několika skvělých přihrávkách se nikdo v zeleném dresu neodhodlal k zakončení.
     
    76
    Hradec Králové zahrával rohový kop. Centr od rohového praporku přiletěl na přední tyč, kde se k němu nedostal nikdo z Votroků.
     
    75
    Kateřiňák se krásnou kličkou na pravé straně zbavil svého strážce, prošel s míčem na hranici velkého vápna, ale už se mu nepovedlo odcentrovat.
     
    74
    Štochl dostal přihrávku do běhu na levou stranu, jenže vinou špatného zpracování se sám připravil o možnost zakončit.
     
    73
    Hradec Králové zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, jenže tam se k míči nedostal nikdo v černém dresu.
     
    71
    Toml dostal krásnou přihrávku do běhu, potáhl si míč až na hranici pokutového území, ale zakončil jen do rukavic dobře postaveného brankáře.
     
    70
    Gólman Hradce Králové tentokrát vyrazil až na hranici pokutového území, odkud míč nakopl na levou stranu, ale nenašel nikoho ze spoluhráčů.
     
    69
    Plašil na vlastní polovině zvládl sprinterský souboj s jedním z aktivních soupeřů a před dotírajícím hráčem Vlašimi si raději pomohl malou domů.
     
    68
    Kadlec dostal přihrávku za obranu Hradce Králové, jenže musel zakončovat v pádu a na dlouhou nohu. Jeho pokus prolétl kolem přední tyče.
     
    67
    Hradec Králové se po delší době usadil před brankou Vlašimi, nicméně důrazní zadáci Vlašimi nenechali nikoho v černém dresu odcentrovat.
     
    66
    Plašil skvěle vystoupil proti jednomu ze soupeřů a na hranici pokutového území mu vypíchl míč do bezpečí.
     
    65
    Martan si navedl míč na hranici pokutového území, přehodil si jej na pravačku, ale jeho dělovka prolétla vysoko nad břevnem.
     
    64
    Další pokus Vlašimi o vysokou přihrávku za obranu Hradce Králové byl neúspěšný. Pro nepřesnou přihrávku si došel pozorný brankář.
     
    63
    Gólman Hradce Králové už je na nohou a může nadále pokračovat ve hře. Hradec se tak může vydat do útoku.
     
    62
    Hostující útočník trefil hradeckého brankáře při dobíhání prudkého centru. Hra je nyní přerušena kvůli ošetření.
     
    61
    Na hrací ploše v posledních minutách přibývá nedovolených zákroků. Dalším prohřeškem se provinil hradecký Kateřiňák.
     
    60
    Je za námi hodina hry a stále sledujeme vyrovnané utkání. Vlašim sice vlétla do druhého poločasu aktivně, ale Hradec v posledních minutách převzal otěže.
     
    59
    Fortelný si pokryl míč na polovině hřiště a jeden z hráčů Hradce Králové jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi. Vlašim bude rozehrávat.
     
    58
    Kateřiňák se hnal s míčem do pokutového území, jenže jeho průnik neměl dlouhé trvání. Zadáci Vlašimi dokázali včas vystoupit.
     
    57
    Výborný si v pokutovém území naběhl na prudký centr z pravé strany, jenže hráč Vlašimi byl v těžké pozici a nedokázal své zakončení usměrnit mezi tři tyče.
     
    56
    Kadlec poslal zajímavý centr na hranici pokutového území, ale obrana Hradce byla znovu pozorná a důrazný Martinec odhlavičkoval míč do bezpečí.
     
    55
    Hradec Králové nyní pořádně zvýšil svou aktivitu a fotbalisté v černém se usadili na polovině soupeře. Vlašim se zatím nemůže dostat do tempa.
     
    54
    Hradec Králové měl obrovskou šanci! K odraženému míči se v pokutovém území dostal Brandner, ale jeho ránu na poslední chvíli zablokoval obránce!
     
    53
    Obrana Hradce Králové si pohlídala další nepřesnou přihrávku Vlašimi a pozorný obránce Urma nechal míč prosvištět do zámezí.
     
    52
    Vlašim zahrávala přímý kop v blízkosti pokutového území soupeře. Centrovaný míč přiletěl na vzdálenější tyč, kde se k hlavičce nedostal nikdo v zeleném.
     
    51
    Kateřiňák se natahoval po přihrávce do středu hrací plochy, ale špičkou kopačky nedokázal míč odehrát před dobíhajícím soupeřem.
     
    50
    Vlašim vstoupila do druhého poločasu mnohem aktivněji a prakticky svého soupeře nepouští na vlastní polovinu.
     
    49
    Gólman Hradce Králové skvěle vystartoval na malé vápno, položil se pod nohy rozběhnutého soupeře a zmařil možnost Vlašimi!
     
    48
    Útočný výpad Votroků naopak zastavuje ofsajdové postavení! Obránci Vlašimi dokázali vystoupit v pravou chvíli.
     
    47
    Zadáci Vlašimi si na polovině hřiště vyměnili krátké přihrávky a znovu přešli do útoku. Obrana Hradce Králové zatím hraje kompaktně.
     
    46
    Vlašim obstarala výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Fotbalisté v zeleném se vydali do útoku, ale obrana Hradce byla pozorná.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce je stav nerozhodný 1:1! Hradec Králové sice vlétl do utkání jako velká voda a od šesté minuty vedl, ale Vlašim poté zlepšila výkon a za necelých deset minut dokázala vyrovnat. Poté tempo hry poněkud opadlo a ani jeden z týmů se nemohl dostávat do šancí.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    V samotném závěru prvního poločasu se ještě Hradec Králové vydal do útoku, nicméně přihrávka na Kropáčka byla příliš prudká.
     
    44
    Jeden z hráčů Hradce Králové se přímo před očima asistenta rozhodčího zbavil soupeře a ten jej faulovat. Hradec bude zahrávat přímý kop.
     
    43
    Hradec Králové se usadil v blízkosti pokutového území, jenže dělovka Kateřiňáka letící těsně nad zemí skončila na noze prvního obránce.
     
    42
    Blecha dostal krásnou přihrávku do běhu do volného prostoru, ale špičkou kopačky si míč ukopl daleko před sebe a už jej nestačil dohnat.
     
    41
    Také Votroci nyní zahrávali rohový kop. Centrovaný míč prolétl pokutovým územím bez jakékoliv teče.
     
    40
    Obrana Hradce Králové si znovu hravě poradila s rohovým kopem soupeře. Zadáci v černém prudký centr odhlavičkovali do bezpečí.
     
    39
    Filip Blecha rozkmital své rychlé nohy po levém křídle, utekl jednomu z hráčů Hradce Králové, jenže další zadák v černém už jej připravil o míč.
     
    38
    Další nedovolený zákrok jednoho z hráčů Vlašimi. Hradec Králové může pokračovat v kombinaci na polovině soupeře.
     
    37
    Brankář Vlašimi prokázal skvělý přehled o hře. Gólman přečetl nepřesnou rozehrávku Hradce Králové a došel si pro míč na malé vápno.
     
    36
    Toml si při napadání rozehrávky Hradce Králové pomohl nedovoleným zákrokem, což neuniklo rozhodčímu, který odpískal přímý kop pro Hradec.
     
    35
    Vlašim se už znovu usadila na polovině Hradce a postupnou kombinací se snaží rozhýbat pevný obranný val Votroků.
     
    34
    Obrana Vlašimi si poradila i s následným rohovým kopem. Nejvýše ze všech hráčů v pokutovém území vyskočil Novotný, jež míč odhlavičkoval do bezpečí.
     
    33
    Z přímého kopu nedokázali Votroci udeřit. Technickou střelu levou nohou totiž srazil jeden z hráčů ve čtyřčlenné zdi.
     
    32
    Kateřiňák dostal prostor na pravé straně a odcentroval do velkého vápna. Sudí si na jeho hranici všiml nedovoleného zákroku a odpískal přímý kop pro Hradec.
     
    31
    Fotbalisté Hradce Králové nyní zvýšili svou aktivitu při napadání rozehrávky soupeře. Vlašim pod tlakem udělala chybu při rozehrávce.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina hry a zatím sledujeme velice zajímavé utkání. Hradec sice vstoupil do zápasu lépe, ale Vlašim v posledních minutách převzala otěže.
     
    29
    Po delší době se do útoku vydali také fotbalisté Hradce Králové. Průniková přihrávka do šestnáctky však byla příliš prudká.
     
    28
    Tentokrát to fotbalisté Vlašimi zkusili po pravé straně. Prudký centr mezi značku pokutového kopu a malé vápno si však pohlídali zadáci Hradce Králové.
     
    27
    Vlašim zahrávala rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde se do zakončení nedostal nikdo z hladových hráčů Vlašimi.
     
    26
    Vlašim je v posledních minutách o něco aktivnější. Fotbalisté v zeleném se opět usadili v blízkosti velkého vápna, ale nepodařilo se jim odcentrovat.
     
    25
    Vlašim zahrávala přímý kop v blízkosti pokutového území. Nebezpečí pro branku Hradce Králové z něj však nepřišlo. Střela byla hodně nepřesná.
     
    24
    Kateřiňák trefil šlapákem jednoho z hráčů Vlašimi, což neuniklo zraku hlavního arbitra, který ihned odpískal faul.
     
    23
    Blecha si na hranici pokutového území krásně zasekl míč, zbavil se obránce, jenže jeho rána levačkou prosvištěla nad břevnem branky Vlašimi.
     
    22
    Fotbalisté Hradce Králové reklamovali ruku jednoho ze zadáků Vlašimi. Sudí měl incident přímo před očima a rozhodl se nechat pokračovat ve hře.
     
    21
    Vlašim se znovu usadila v blízkosti pokutového území soupeře, jenže po autovém vhazování si nikdo v zeleném dresu netroufl na odcentrování.
     
    20
    Tempo hry v posledních minutách poněkud opadlo. Ottmar vyrazil ven z branky a došel si pro nepřesnou přihrávku vzduchem.
     
    18
    Další pokus Vlašimi o rychlý přechod do útoku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!
     
    17
    Ottmar dlouho otálel s odkopem míče pryč z pokutového území. Hradecký brankář jej nakonec poslal na pravou stranu, kde však nebyl nikdo v černém.
    15. Filip BLECHA - 1:1
     
    15
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Také Vlašimi se vydařil rychlý útok vedený po levé straně. Na následný centr si poté naběhl FILIP BLECHA a špičkou kopačky dopravil míč do sítě!
     
    14
    Fortelný napadal rozehrávku Hradce Králové na jeho polovině. Obránce Kopečný si tentokrát míč přehodil na pravačku a nakopl jej dopředu.
     
    13
    Brankář Ottmar si musel dát pozor na dotírajícího soupeře. Zkušený gólman Hradce Králové dokázal balón včas odkopnout do zámezí.
     
    12
    Kopečný měl problémy s orientací. Zadák Hradce Králové měl kolem sebe moře volného prostoru, ale pouze odhlavičkoval míč do zámezí.
     
    11
    Až nyní se Vlašim po delší době usadila na polovině svého soupeře. Přihrávku vnějším nártem bez problémů odhlavičkoval stoper Plašil.
     
    10
    Votrokům se nyní vůbec nepovedla rozehrávka na polovině Vlašimi. Přihrávka na pravou stranu byla příliš prudká a míč skončil v zámezí.
     
    9
    Hradec Králové se znovu usadil na polovině soupeře, jenže nikdo v černém dresu se tentokrát neprobil do zakončení.
     
    8
    Vlašim se ihned tlačí do útoku a snaží se najít cestičku za obranu pozorného Hradce Králové. Votroci vstoupilo do zápasu opravdu skvěle.
    6. Patrik BRANDNER - 1:0
     
    6
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Hradec Králové se dostává do vedení! Po rychlém protiútoku přiletěl do vápna centr z levé strany a dobíhající PATRIK BRANDNER dopravil míč do sítě!
     
    5
    Vlašim zahrávala rohový kop. Prudký centr přiletěl k bližší tyči, kde s přehledem zasáhla obrana Hradce Králové.
     
    5
    Kropáček si nabíhal na povedený oblouček za obranu Vlašimi a ke zpracování krásné přihrávky mu chybělo jen pár centimetrů.
     
    4
    Do rozehrávky Hradce Králové se nyní musel zapojit také brankář Ottmar. Zkušený brankář nakopl míč na levou stranu, kde našel spoluhráče.
     
    3
    Kadlec poslal prudkou přihrávku na rozběhnutého spoluhráče na levé křídlo, jenže jeden z fotbalistů Hradce míč tečoval do zámezí. Vlašim bude vhazovat.
     
    2
    Poprvé v utkání se do útoku vydala také Vlašim. Nákop na levé křídlo si však pohlídala pozorná obrana Hradce Králové.
     
    1
    Fotbalisté Hradce Kralové obstarali výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Vlašim rozehrávku ihned napadala, ale Kateřiňák si míč skvěle pokryl.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Hradec Králové bude hrát v černém, zatímco Vlašim oblékne zelené dresy.
     
    FC Hradec Králové

    Hradec Králové si brousí zuby na postup do nejvyšší soutěže. Ústí Votroky posílí defenzivní univerzál Michal Leibl. S hradeckým celkem se navíc připravuje mladoboleslavský Jiří Kateřiňák, jehož přestup z první ligy ale ještě není vyřešený. Do přípravy se zapojí i Jakub Šípek a brankář Patrik Vízek, kteří se vrátili z hostování. Jan Mahr a Filip Firbacher se do přípravy "A" týmu zapojili z juniorky. V Tipsport lize se Hradci zatím daří velmi dobře. Na úvod vyhrál Hradec Králové 2:1 nad prvoligovou Příbramí a naposledy porazil 2:0 Ústí nad Labem.
     
    Vlašim

    Vlašim po podzimní části druhé nejvyšší soutěže patří klidná pozice ve středu tabulky s dostatečným náskokem na sestup. Do Vlašimi zavítal na zkoušku odchovanec pražské Sparty Martin Toml, který by měl zpevnit obranné řady středočeského týmu. K týmu se navíc připojí i dvojce ofenzivně laděných hráčů Petr Výborný z Ústí nad Labem a Ondřej Novotný na hostování ze Sparty. Do Tipsport ligy vstoupila úspěšně a porazila Ústí nad Labem. V posledním duelu však prohrála s Příbramí. Problémem je také odchod Hadaščoka, který se zapojil do přípravy s pražskou Duklou.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání zimní Tipsport ligy mezi Hradcem Králové a Vlašimí.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 6. Brandner – 15. Blecha, 90+2. Doplníme později


    FC Hradec Králové: Ottmar – Kopečný, Martinec, Plašil, Urma – Jukl – Martan, Kateřiňák, Ďurděvić, Brandner – Kropáček
    Náhradníci: Firbacher, Hynek, Kvída, Mahr, Soukeník, Vízek

    FC Sellier & Bellot Vlašim: Řehák, Pavlík, Blecha, Fortelný, Macej, Kadlec, Novotný, Plachý, Štochl, Toml, Výborný
    Náhradníci: Dao, Janda, Le Giang, Mizerák, Selemani
    bahis siteleri