Chabarovsk – Novosibirsk 2:4 (kon.) | Vladivostok – Omsk 4:1 (kon.) | Kunlun – Ufa 2:3 (1:2 po s.n.)
Jekatěrinburg – Čeljabinsk 3:0 (kon.) | Magnitogorsk – Barys 1:3 (kon.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 2:1 (kon.)
Petrohrad – Minsk 5:1 (kon.) | Riga – HC Slovan 3:2 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
1:3 (0:0, 0:2, 1:1)
Barys Nur-Sultan
Úterý 22.01.2019, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:14 Dustin BOYD - 1:3
     
    59:14
    Astana právě vstřelila branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto! Blacker se neunáhlil a posunul puk na DUSTINA BOYDA. který se ocitl kousek před modrou čarou. Jeho následné zakončení do prázdné branky se zastavilo až v sítí! Asistence: Jesse Blacker a Viktor Svedberg.
    49:57 Andrej ČIBISOV - 1:2
     
    49:57
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hodně prostoru na pravé straně dostal ANDREJ ČIBISOV, jehož následná rána se zastavila až v síti! Střela mířila přesně pod horní tyčku, Karlsson navíc přes Ljubimova téměř nic neviděl! Asistence: Maxim Matuškin.
    31:28 Darren DIETZ - 0:2
     
    31:28
    Astana právě vstřelila branku!
    Kazašský tým vede už o dva góly! DARREN DIETZ na pravé straně převzal přihrávku, následně se otočil a vystřelil. Puk k překvapení všech skončil v síti, Zagidulin teď rozhodně nemá čisté svědomí! Asistence: Brandon Bochenski a Matt Frattin.
    26:28 Alexej MAKLJUKOV - 0:1
     
    26:28
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté udrželi útočné pásmo, o malou chvíli později se dostali do vedení! Kotouč se po střele Svedberga odrazil přesně na hůl ALEXEJE MAKLJUKOVA, který byl mezi kruhy. Ten se k pukem otočil, vzápětí střelou do horní části branky překonal Zagidulina! Asistence: Pavel Akolzin a Viktor Svedberg.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 50. Čibisov (Matuškin) – 27. Makljukov (Akolzin, Svedberg), 32. Dietz (Bochenski, Frattin), 60. Boyd (Blacker, Svedberg)


    Metallurg Magnitogorsk: Zagidulin (Košečkin) – Antipin (A), Vereščagin, Rylov, Běreglazov, Matuškin, J. Birjukov, Olšanskij – Ellison, N. Kuljomin, Mozjakin (C) – N. Shore, Rasmussen (A), Jazkov – Čibisov, Bulíř, Ljubimov – Timkin, Několenko, J. Platonov – Dorofejev.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kudrjavcev) – Makljukov, Svedberg, Orechov, Dietz (A), M. Semjonov, Blacker, Polochov – Frattin, Valk (C), Bochenski – R. Starčenko, Cormier (A), A. Petersson – Ševčenko, Boyd, Akolzin – Petuchov, Sagadejev, Michajlis – Asetov.

    Rozhodčí: Naumov, Rogačjov – Golovljov, Savenkov
    bahis siteleri