Chabarovsk – Novosibirsk 2:4 (kon.) | Vladivostok – Omsk 4:1 (kon.) | Kunlun – Ufa 2:3 (1:2 po s.n.)
Jekatěrinburg – Čeljabinsk 3:0 (kon.) | Magnitogorsk – Barys 1:3 (kon.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 2:1 (kon.)
Petrohrad – Minsk 5:1 (kon.) | Riga – HC Slovan 3:2 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
1:3 (0:0, 0:2, 1:1)
Barys Nur-Sultan
Úterý 22.01.2019, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:14 Dustin BOYD - 1:3
     
    59:14
    Astana právě vstřelila branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto! Blacker se neunáhlil a posunul puk na DUSTINA BOYDA. který se ocitl kousek před modrou čarou. Jeho následné zakončení do prázdné branky se zastavilo až v sítí! Asistence: Jesse Blacker a Viktor Svedberg.
     
    58:50
    Svěřenci trenéra Jandače to zkouší v šesti, Zagidulin zamířil na střídačku!
     
    58:28
    Mohlo být srovnáno, do samostatného úniku se totiž dostal Čibisov. Neskutečný návrat předvedl obránce Dietz, který do střely domácího hráče dokázal na poslední chvíli vložit hůl, pokus nakonec směřoval těsně vedle branky!
     
    53:32
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Jevgenij Timkin – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Alexej Makljukov – 2 min., hrubost).
    49:57 Andrej ČIBISOV - 1:2
     
    49:57
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hodně prostoru na pravé straně dostal ANDREJ ČIBISOV, jehož následná rána se zastavila až v síti! Střela mířila přesně pod horní tyčku, Karlsson navíc přes Ljubimova téměř nic neviděl! Asistence: Maxim Matuškin.
     
    48:07
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Viktor Svedberg – 2 min., vysoká hůl).
     
    45:58
    To byla slušná šance pro hosty na navýšení skóre! Před brankou se nejlépe zorientoval Petersson, který však kotouč za záda Zagidulina nedostal. Rozhodčí následně upažil!
     
    35:59
    Nechybělo mnoho a mohlo to být o tři branky! Do samostatného úniku se dostal Frattin, který nic nevymýšlel a vystřelil. Jeho rychlá rána nebyla přesná!
     
    34:59
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Alexej Běreglazov – 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Dmitrij Ševčenko – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
     
    34:53
    To byla doposud asi největší příležitost domácích hráčů v dosavadním průběhu utkání! Karlsson puk vyrazil před sebe na hůl Kuljomina, s jehož pokusem si následně opět poradil hostující gólman!
     
    34:42
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Alexej Makljukov – 2 min., držení).
    31:28 Darren DIETZ - 0:2
     
    31:28
    Astana právě vstřelila branku!
    Kazašský tým vede už o dva góly! DARREN DIETZ na pravé straně převzal přihrávku, následně se otočil a vystřelil. Puk k překvapení všech skončil v síti, Zagidulin teď rozhodně nemá čisté svědomí! Asistence: Brandon Bochenski a Matt Frattin.
     
    28:35
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Brandon Bochenski – 2 min., držení).
     
    26:59
    Ke kotouči se dostal Shore. Ten byl v bezprostřední blízkosti Karlssona a snažil se puk zasunout za jeho záda. Hostující gólman vytáhl bravurní zákrok betonem!
    26:28 Alexej MAKLJUKOV - 0:1
     
    26:28
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté udrželi útočné pásmo, o malou chvíli později se dostali do vedení! Kotouč se po střele Svedberga odrazil přesně na hůl ALEXEJE MAKLJUKOVA, který byl mezi kruhy. Ten se k pukem otočil, vzápětí střelou do horní části branky překonal Zagidulina! Asistence: Pavel Akolzin a Viktor Svedberg.
     
    23:23
    Domácí se v závěru početní výhody přeci jen dostali do šance! Střela Bulíře minula branku, jenže od zadního mantinelu se puk odrazil přesně na hůl Ljubimova. Ten byl v těžkém úhlu, parádní přesun předvedl Karlssona!
     
    21:29
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Darren Dietz – 2 min., nedovolené bránění).

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 50. Čibisov (Matuškin) – 27. Makljukov (Akolzin, Svedberg), 32. Dietz (Bochenski, Frattin), 60. Boyd (Blacker, Svedberg)


    Metallurg Magnitogorsk: Zagidulin (Košečkin) – Antipin (A), Vereščagin, Rylov, Běreglazov, Matuškin, J. Birjukov, Olšanskij – Ellison, N. Kuljomin, Mozjakin (C) – N. Shore, Rasmussen (A), Jazkov – Čibisov, Bulíř, Ljubimov – Timkin, Několenko, J. Platonov – Dorofejev.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kudrjavcev) – Makljukov, Svedberg, Orechov, Dietz (A), M. Semjonov, Blacker, Polochov – Frattin, Valk (C), Bochenski – R. Starčenko, Cormier (A), A. Petersson – Ševčenko, Boyd, Akolzin – Petuchov, Sagadejev, Michajlis – Asetov.

    Rozhodčí: Naumov, Rogačjov – Golovljov, Savenkov
    bahis siteleri