Valencia – Getafe 3:1 (kon.)
konec
Valencia CF
3:1 (0:1)
Getafe CF
Úterý 29.01.2019, 21:30 • Estadio de Mestalla (Valencia) • Španělský pohár • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:5. Rohy: 12:2. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 10:19. (23:34:40)
     
    Nakonec bylo nastaveno ve druhém poločase rovnou devět minut. Valencia dokázala po neskutečném průběhu zvítězit na domácí půdě 3:1 a ani prohra 0:1 z trávníku Getafe ji nepřipravila o postup mezi nejlepší čtyřku.

    Již po čtyřiceti sekundách hry šokoval domácí hráče i fanoušky úvodní brankou Jorge Molina a v tuto chvíli musela Valencia vstřelit k postupu tři góly. Jaume Doménech nebyl v dobrém postavení ve své brance a toho dokázal využít Molina umístěnou ránou k přední tyči. I s postupujícím časem se hra v obrovském tempu, první poločas už ale druhou branku nepřinesl. Hlavní rozhodčí měl spoustu práce, když již v první pětačtyřicetiminutovce rozdal šest žlutých karet!

    Po změně stran útočil převážně domácí celek. Po hodině hry přišlo vyrovnání, když po Čeryševově přihrávce skóroval do odkryté branky Rodrigo. Dvacet minut před koncem zkomplikoval postupové naděje Getafe Djené Dakonam, který musel po druhé žluté kartě předčasně do sprch. Hosté se ale i nadále s přehledem bránili. V devadesáté minutě mělo Getafe stále v součtu dvoubrankové vedení. Hlavní rozhodčí nastavil hned sedm minut a v nich se děly věci. Rodrigo nejprve poslal Valencii do vedení 2:1, aby ihned po několik sekund později udal postupové skóre na 3:1. Oslabené Getafe už se v samém závěru k tlaku nedostalo v poháru končí.
     
    Ihned po závěrečném hvizdu se do sebe pustili hráči na trávníku. Pozadu nezůstaly ani lavičky obou týmů. To už ale nic nemění na postupu Valencie do semifinále španělského poháru!
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    90+8
    Paulista musí s krvavým zraněním za postranní lajnu. Také Garay je ošetřován mimo hrací plochu. V tuto chvíli jsou tak domácí na trávníku jen v devíti.
     
    90+7
    Gabriel Paulista je ošetřován na hrací ploše, mezitím už vypršelo i nastavených sedm minut. Hlavní rozhodčí ale ještě nechá zápas několik okamžiků pokračovat.
     
    90+6
    Getafe se snaží ještě zatlačit, ale domácí jsou v obrovské euforii. Čeryšev si vyměnil míč s Gameirem, následně zajel do protihráče Arambarri a také vidí žlutou kartu.
     
    90+5
    Rodrigo dostává za svou oslavu žlutou kartu. To mu ale v tuto chvíli vůbec nevadí.
    90+4. RODRIGO - 3:1
     
    90+4
    Valencia právě vstřelila branku!
    Neskutečné! Valencia se dostává do vedení 3:1 a v tuto chvíli postupuje do semifinále! Nejprve pálil Mata jen do Doménecha, následně se hra během pěti sekund přesunula k brance Getafe. Mina našel skvělým pasem RODRIGA, který kompletuje hattrick!
    90+3. RODRIGO - 2:1
     
    90+3
    Valencia právě vstřelila branku!
    Pořádné drama nás čeká v závěrečných minutách! Po parádní přihrávce za obranu si naběhl k míči Santi Mina, ihned z prvního doteku našel před zcela prázdnou brankou RODRIGA, který uspěl i ve své druhé stoprocentní šanci.
     
    90+2
    Duro dokázal na moment udržet míč na útočné polovině, ale přes Pareja se nedostal a to už si to domácí namířili opět k vápnu Getafe.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase hned sedm minut.
     
    90
    Po rozehrávce rohového kopu posílal Parejo míč proti noze Leemu. Střídající záložník se z prvního doteku opřel do střely, ale míč doplachtil jen vysoko nad hostující branku.
     
    89
    Domácím už příliš času nezbývá. Po pádu Maty na trávník hlavní rozhodčí nechal akci dohrát. Až když se postaral o obranný odkop Cabrera, tak se jde sudí podívat, co je s útočníkem Getafe.
     
    88
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Soler, přichází Gameiro.
     
    87
    Čeryševův centr byl pořádně nebezpečný. Chichizola se nedomluvil s Cabrerou, kdo bude hrát a tak se k balonu vrhli oba. Míč nakonec skončil mimo tři tyče.
     
    86
    Dalším potrestaným hráčem je Jorge Molina, který si dělal v souboji s Paulistou prostor loktem a ten se dotkl obličeje právě brazilského stopera Valencie.
     
    85
    V pokutovém území Getafe bylo hned pět hráčů Valencie. Balon z pravé strany si ale stáhl do rukavic připravený Leandro Chichizelo.
     
    84
    Před Molinou se dostal k míči jako poslední obránce domácího celku Gabriel Paulista. Právě Paulista velmi rychle přesouval přihrávkou před padesát metrů míč k Rodrigovi.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením do konce druhého poločasu. Valencia je i nadále natlačena v těsné blízkosti vápna soupeře. Mina byl ale nachytán v ofsajdu.
     
    82
    Zápas ještě více nabírá na obrátkách. Doménech nyní zaváhal na hranici vlastního vápna, ale Mata se nedokázal dostatečně rychle zorientovat, aby umístil míč do odkryté branky.
     
    81
    Cabrera šel do souboje s Minou neopatrně, těsně před vápnem se útočník domácího celku po lehkém kontaktu sesunul k zemi, ale hlavní rozhodčí faul nepíská.
     
    80
    Getafe se dostalo do ofsajdu. Valencia spěchá s rozehrávkou. Torres okamžitě posílal míč na útočnou polovinu, kde už čekal na přihrávku Rodrigo s Minou.
     
    78
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Cristóforo, přichází González.
     
    77
    Hlavní rozhodčí opět musí uklidňovat hráče. Do strkanice se tentokrát pustil Čeryšev s Durem.
     
    76
    Domácí rozehrávali volný přímý kop po faulu na Minu. Parejův pas do pokutového území skončil jen u Suáreze. Následoval velký zmatek před brankou Getafe, Garay zůstal na trávníku a musí být ošetřen.
    74. Červená karta po 2. žluté
     
    74
    Velká komplikace pro Getafe! Stoper Djené Dakonam totiž inkasuje druhou žlutou kartu po faulu na Minu a musí předčasně opustit hrací plochu.
     
    73
    Valencia se udržela na útočné polovině. Rodrigo už mohl pálit z hranice vápna, ale proti byl Dakonam, který nedovolil soupeři vyslat nebezpečný pokus.
     
    72
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Piccini, přichází Lee.
     
    71
    Volný přímý kop sice napálil Damián Suárez do obranné zdi. Getafe ještě pokračovalo v tlaku rohovým kopem. V těsné blízkosti Doménecha byl Mata i Molina, ale ani jeden z útočníků míč do sítě neprotlačil.
     
    70
    Garay sestřelil těsně před pokutovým územím Matu, který se skácel k zemi. Kromě žluté karty pro zkušeného stopera je tady také nebezpečná příležitost pro Getafe.
     
    69
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Portillo, přichází Duro.
     
    68
    Obrovská šance Valencie! Parejo nádherným pasem našel Čeryševa, následně ještě přišla přihrávka před branku, kde utekl Rodrigovi míč jen o několik centimetrů.
     
    67
    Nebezpečnou ránu vyslal ze střední vzdálenosti Sebastián Cristóforo. Ani nyní ale nemusel Doménech zasahovat, míč prosvištěl jen vedle levé tyče.
     
    66
    Valencia stále ctí šanci na postup. Antunes nechal odcentrovat do vápna Picciniho. Balon si ale na přední tyči pohlídal Chichizola, který výrazně pomohl svým spoluhráčům v obraně.
     
    65
    Gayá zkoušel podobnou přihrávku jako před malou chvílí. Tentokrát si ale už dal Suárez na Čeryševa pozor. Na druhou stranu upaloval Mata, ale útočník Getafe si nepřišel na Doménecha.
     
    64
    Getafe se rozhodně nezatahuje do obrany. Mata nebyl daleko od zisku balonu těsně před vápnem domácího celku. Přece jen o něco dříve byl ale u balonu Garay.
    62. RODRIGO - 1:1
     
    62
    Valencia právě vstřelila branku!
    Teď už je přece jen srovnáno! Gayá vyslal přihrávku do vápna, kde byl rozběhnutý Čeryšev. Ruský ofenzivní fotbalista ještě našel zpětným pasem RODRIGA, který se zjevil před Chichizolou zcela sám a jasnou příležitosti proměnil ránou pod břevno.
     
    61
    Torresův náběh byl zastaven znovu pomezním rozhodčím. Getafe nespěchá s rozehrávkou, když už přece jen Chichizola poslal míč daleko od své branky, tak v souboji prohrál Portillo se Solerem.
     
    60
    I po hodině hry vede Getafe v odvetném utkání čtvrtfinále španělského poháru o jednu branku. Valencie potřebuje stále k postup mezi nejlepší čtyřku tři góly.
     
    59
    Také hostům je pískán ofsajd. Mata byl v době přihrávky Maksimoviće až za posledním obránce Valencie. Doménech rychle rozehrával, ale Minu na útočné polovině nenašel.
     
    58
    Getafe uklidňuje hru ve středu pole. Maksimović si několikrát vyměnil míč s Flaminim, následně našel na pravé straně osamoceného Portilla.
     
    57
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Flamini, přichází Arambarri.
     
    57
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Wass, přichází Čeryšev.
     
    56
    Mina byl opět v nebezpečném náběhu. Chichizola se vydal proti útočníkovi domácího celku a vyhnal ho za postranní lajnu.
    54. Neuznaná branka domácího týmu pro ofsajd
     
    54
    Valencie ještě vykřesává naději na postup! Rodrigo dokázal z pravé straně naservírovat míč do pokutového území, kde už byl SANTI MINA. Ještě lehce otřesený útočník Valencie dokázal z blízkosti zakončit přesně pod horní tyč.

    Hlavní rozhodčí si ještě nechával situaci překontrolovat u videa, kde byl odhalen ofsajd! Getafe tak zůstává ve vedení!
     
    53
    Santi Mina musí být nakonec ošetřen na hrací ploše. To Chichizola vypadá o něco méně otřesen. Mina je za postranní čárou a může se pokračovat ve hře.
     
    52
    Chichizola se střetl v pokutovém území s Minou. Po tečovaném centru propadl balon do prostoru pokutového kopu, ale hráči byli u balonu současně, ale prosadil se hostující brankář.
     
    51
    Getafe pokračovalo v tlaku rohovým kopem. Doménech sice nešikovně vyboxoval míč opět za koncovou lajnu, ale je pískán útočný faul Maksimovićovi.
     
    50
    Také druhý poločas pokračuje v obrovském tempu. Následně si to namířil do vápna Valencie Jaime Mata, ten ještě hledal svého kolegu z útoku, ale Molina byl až za Doménechem.
     
    49
    Valencia získala míč ve středu pole a ihned vystartovala do protiútoku. Parejo však nedokázal přejít přes jednoho z posledních obránců.
     
    48
    O nebezpečnou ránu z velké vzdálenosti se postaral Sebastián Cristóforo. Doménech mohl být tentokrát v klidu, míč skončil dva metry vedle jeho pravé tyče.
     
    47
    Getafe se usadilo na útočné polovině. Od Moliny putoval míč po levé straně na Antunese. Domácí se ale zatáhli až téměř k vlastnímu vápnu a čekají, co předvede ofenziva Getafe.
     
    46
    Do druhého poločasu vstoupili rozehrávkou hostující hráči. Netrvalo ani pět sekund a hlavní rozhodčí ukazuje za tvrdý skluz žlutou kartu Minovi.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 22:32.
     
    Jedna nastavená minuta je minulostí a první poločas končí. Spokojeněji odcházejí do šaten jednoznačně hosté z Getafe, kteří vedou v odvětě na půdě Valencie 1:0.

    Již po čtyřiceti sekundách hry šokoval domácí hráči i fanoušky úvodní brankou Jorge Molina. Jaume Doménech nebyl v dobrém postavení ve své brance a toho dokázal využít Molina umístěnou ránou k přední tyči. I s postupujícím časem se hra v obrovském tempu, první poločas už ale druhou branku nepřinesl. Hlavní rozhodčí měl spoustu práce, když již v první pětačtyřicetiminutovce rozdal šest žlutých karet!
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
     
    45+1
    Parejova rozehrávka skončila jen na obranné zdi. Navíc je pískán útočný faul Paulistovi, který ve zdi držel za dres hned dva protihráče.
     
    45+1
    Žlutou kartu za protesty vidí také hostující brankář Leandro Chichizola.
     
    45
    Wass byl tentokrát faulován na hranici pokutového území a Valencie bude mít ještě jednu šanci na srovnání stavu. Portillo je odměněn žlutou kartou.
     
    45
    Domácí hráči se sesypali ve třech na rozehrávajícího Antunese. Portugalský obránce jen se štěstím dopravil balon za koncovou lajnu. Následovat bude ještě rohový kop pro Valencii.
     
    44
    Minutu před pauzou se zjevil u balonu Cristóforo, kterého lehce přistrčil Daniel Wass. Getafe však rozehrávkou volného přímého kopu pohrdlo, balon skončil daleko za koncovou lajnou.
     
    42
    Mizernou přihrávkou namazal Soler Maksimovićovi. Následně pálil z rychlého náběhu Molina, ale skákavou střelou Doménecha nepřekonal.
     
    41
    Parejova přihrávka měla mezi obránci najít Rodriga. Sedmadvacetiletý útočník Valencie byl sice pokryt, ale následně rozehrávali domácí rohový kop, po kterém sbírá balon do rukavic Chichizola.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Molina sice předskočil Paulistu u postranní lajny, ale pomohl si při tom lehce rukou a to neuniklo hlavnímu rozhodčímu.
     
    39
    Doménech musel zasahovat. Molina skryl svou střelu hned za několik těl bránících hráčů, ale domácí brankář byl u své tyče dostatečně včas.
     
    38
    Hosté byli v těsné blízkosti vápna Valencie v solidním počtu. Mata už se napřahoval ke střele, ale pod nohy mu sklouzl na poslední chvíli Ezequiel Garay.
     
    37
    Mina skončil po souboji s Cabrerou na trávníku. Hlavní rozhodčí ale nechal hru pokračovat. Getafe se pokoušelo útočit po levém kraji, kde byl Molina s Cristóforem.
     
    36
    Paulista byl zatažen za dres Molinou. Následně se pokusil domácí stoper rozehrát dlouhým pasem za obranu Getafe, ale míč se sklouzl po trávníku a skončil za koncovou lajnou.
     
    35
    Pohledná kombinace domácího celku skončila nepřipravenou střelou Pareja. Nespokojenost se ozývá také z hlediště, domácí fanoušci by si přáli více ofenzivy ze strany svého týmu.
     
    34
    Po nakopnutém balonu na útočnou polovinu byl faulován Molina. Getafe se dokázalo udržet před vápnem domácího celku, ale ke střele se nedostal Mata ani následně Flamini.
     
    33
    Cristóforo to zkusil individuálně. Pětadvacetiletý Uruguayec si to namířil mezi dva protihráče, ale nepodařilo se mu proskočit do pokutového území.
     
    32
    Gayá neodkopl míč před Portillem do bezpečí. Getafe pokračovalo v postupu směrem k brance domácího celku a vše musel řešit až Gabriel Paulista.
     
    31
    Antunes trefil při snaze získat balon Solera do oblasti hrudníku. Domácí okamžitě po odpískání rozehráli, ale do otevřené obrany se nedostali.
     
    30
    Po půlhodině hry vede Getafe ve Valencii stále o jeden zásah. Dakonam i se žlutou kartou nyní dohrál u koncové lajny Torrese, který nepříjemně dojel do reklamy za hrací plochou.
     
    29
    Suárez bojoval o balon v těsné blízkosti postranní čáry. Přes Gayu se prodral, následně hledal Matu v pokutovém území, ale ten byl pokryt Piccinim.
     
    28
    Leandro Chichizola si nechal postavit hned pětičlennou zeď. Dani Parejo sice překopl zeď, ale míč následně dopadl až na branku. Hostující gólman zasahovat nemusel.
     
    27
    Santi Mina je faulován na hranici pokutového území! Už už to vypadalo na penaltu, ale nakonec z toho je pouze volný přímý kop. Dakonam je potrestán žlutou kartou.
     
    27
    Damián Suárez se nyní prezentoval pořádně nebezpečným centrem do vápna. Doménech nechal hrát obránce a zůstal na brankové čáře. Tentokrát udělal domácí brankář dobře, když mu balon přiťukl hlavou Piccini.
     
    26
    Před Solerem si došel pro balon Antunes. Následně si obránce Getafe pomohl přihrávkou k vlastnímu brankáři. Od Chichizoly putoval balon na levou stranu, kde byl osamocený Cristóforo.
     
    25
    Po dlouhém autu Antunese se hra přenesla na útočnou polovinu Getafe. Garay však včas vystoupil proti Matovi a získal balon pro domácí. Protiútok Valencie končí pouze nepřesnou ránou Santiho Miny.
     
    23
    Maksimović se ještě zmocnil balonu na pravém kraji. Po nepřesné přihrávce však byl Damián Suárez příliš pozdě v souboji s Gayou a vidí žlutou kartu.
     
    22
    Před Matou odpálil míč do zámezí Piccini. Getafe se usadilo na útočné polovině. Po Cabrerovi měl míč u nohy také Cristóforo, ale následně už přišla jen obranné hlavičce Garaye.
     
    21
    Jorge Molina zkoušel opět překvapit Doménecha, ale tentokrát mu střela z prvního doteku z velké dálky nesedla. Balon skončil jen vysoko nad brankou na tribuně.
     
    20
    Po dvaceti minutách vede Getafe v odvetě čtvrtfinále španělského poháru o jednu branku. O tu se postaral již v první minutě Jorge Molina, který potrestal špatné postavení domácího brankáře.
     
    19
    Leandro Chichizola opět nedal útočníkům Valencie šanci zakončovat. Pro vysoký centr si brankář hostujícího celku došel hluboko do pokutového území.
     
    18
    Torres si posouval míč z levé strany více a více k ose trávníku. Po obloučku do vápna na Rodriga se dostal k obranné hlavičce Cabrera. Valencia pokračuje rohovým kopem.
     
    17
    Valencia pokračuje v tlaku. Wassův centr hledal Minu, ale před hrotovým útočníkem domácího celku dokázal zapracovat směrem dozadu i Dakonam.
     
    16
    Jaime Mata si nabíhal na pas Flaminiho. Už proti sobě měl pouze jediného obránce, ale v momentu přihrávky byl v milimetrovém ofsajdu a musí míč odevzdat.
     
    15
    Dani Parejo udržel míč i proti velké přesile, následně rozběhl prudkou přihrávkou Rodriga. Obrana Getafe se stačila vrátit do vápna, kde se neprosadil společně s Rodrigem ani Mina.
     
    14
    Valencia usiluje o vyrovnání. Wass si chtěl narazit se Solerem, ten mu ale už balon nevrátil přesně. Antunes si situaci u rohového praporku pohlídal a vykopávat tak bude Chichizola.
     
    13
    Piccini zrovna dvakrát nepomohl svým spoluhráčům nepřesným odkopem za postranní čáru. Valencia se ale okamžitě vrátila k balonu a po zblokovaném centru bude vhazovat.
     
    12
    Cristóforo se snažil průnikovou přihrávkou odlovit Rodriga. Ten byl ale pokryt Antunesem, který se stačil stáhnout s útočníkem Valencie až do vlastního vápna.
     
    11
    Hlavní rozhodčí opět přerušuje hru. Gayá byl dohrán Matou po dlouhém odkopu. Obránce Valencie odletěl po tvrdém kontaktu daleko za postranní lajnu, Mata je odměněn žlutou kartou.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka pokračuje ve vysokém tempu. Po prudkém centru do šestnáctky se po balonu dral Gabriel Paulista, ale v souboji s Chichizolou si pomohl faulem.
     
    9
    Cabrera zaváhal v obraně, Wass mohl využít podklouznutí soupeře, ale centrem do pokutového území spoluhráče nenašel. Po odraženém balonu ale pokračují v tlaku domácí hráči.
     
    8
    Torres si zpracoval míč po dlouhé přihrávce od Solera. Následně se ale dostal do obklopení hned třech obránců a o balon velmi záhy přišel.
     
    7
    Antunes dokázal udržet na zádech napadajícího Wasse. Míč se ale nakonec odrazil za brankovou lajnu právě od hostujícího obránce. Následný roh je ukončen po útočném faulu Garaye.
     
    6
    Parejo byl podražen ve středovém kruhu Matou. Domácí rozehráli jen do kombinace. Přes levou stranu se ale fotbalistům Valencie nepodařilo přejít.
     
    5
    Valencia zůstává u balonu na útočné polovině. Parejo přihrával podél postranní lajny na Wasse. Hostující obrana se ale už stačila vrátit na své pozice.
     
    4
    Rodrigo si našel prostor před vápnem, dostal parádní přihrávku od Miny. Z druhého doteku pálil směrem na branku, ale Chichizola dokázal skvěle zasáhnout.
     
    3
    Getafe pokračuje i po vstřelené brance v aktivní hře směrem dopředu. Portillo však ztratil balon a do útoku se mohli hnát také domácí. Mina přihrával jen obsazenému Rodrigovi.
    1. Jorge MOLINA - 0:1
     
    1
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Tak to je šok! Getafe jde v první minutě do vedení! JORGE MOLINA nebyl v nebezpečném náběhu, Paulista proti útočníkovi hostujícího celku vcelku rychle vystoupil, ale Molina využil špatného postavení Jaumeho Doménecha v domácí brance přízemní ránou k bližší tyči.
     
    1
    Úvodní poločas rozehráli ze středového kruhu domácí fotbalisté. Po dlouhém nákopu ale skončil míč pouze za postranní lajnou a vhazovat mohou hosté.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Odvetné utkání čtvrtfinále španělského poháru mezi Valencií a Getafe tak může za několik málo okamžiků začít.
     
    Úvodní sestavy:

    Valencia CF: Doménech – Piccini, Garay, Paulista, Gayá – Wass, Soler, Parejo, Torres – Mina, Rodrigo
    Náhradníci: Neto – Gameiro, Čeryšev, Diakhaby, Lato, Blanco, Lee

    Getafe CF: Chichizola – Suárez, Dakonam, Cabrera, Antunes – Portillo, Flamini, Maksimović, Cristóforo – Mata, Molina
    Náhradníci: Soria – González, Ángel, Sáiz, Arambarri, Miquel, Duro

    Rozhodčí: Estrada – Aguilar, Martín.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    22.01. 2019 Getafe – Valencia 1:0
    10.11. 2018 Getafe – Valencia 0:1
    18.04. 2018 Valencia – Getafe 1:2
    03.12. 2017 Getafe – Valencia 1:0
    24.04. 2016 Getafe – Valencia 2:2
     
    První utkání čtvrtfinále španělského poháru

    22.1. 2019
    Getafe CF – Valencia CF 1:0

    Branky: 79. Molina
    Karty: 61. González (GET), 65. Arambarri (GET) – 57. Vezo (VAL), 66. Wass (VAL), 72. Doménech (VAL), 75. Čeryšev (VAL), 90+1. Lato (VAL)

    Držení míče: 41 % : 59 %
    Střely na branku: 6:2
    Střely mimo: 5:2
    Rohy: 5:3
    Ofsajdy: 3:4
    Fauly: 18:16

    Getafe CF: Chichizola – Suárez, Dakonam, González, Cabrera – Portillo (84. Cristóforo), Maksimović, Arambarri, Antunes (60. Foulquer) – Ángel (71. Molina), Mata
    Náhradníci: Soria – Sáiz, Cristóforo, Ibáňez, Molina, Miquel, Foulquier
    Valencia CF: Doménech – Vezo (65. Piccini), Paulista, Diakhaby, Lato – Torres, Wass, Parejo, Lee – Gameiro (69. Čeryšev), Mina (46. Rodrigo)
    Náhradníci: Neto – Soler, Čeryšev, Gayá, Rodrigo, Piccini, Garay
     
    Valencia CF

    Valencia v minulém ročníku obsadila čtvrtou pozici za supersilným triem Barcelonou a madridskými Atléticem a Realem. Právě díky konečné čtvrté příčce si Valencia zajistila postup přímo do základní skupiny Ligy mistrů a v ní rozhodně ostudu neudělal. V konkurenci Juventusu, Manchesteru United a Young Boys obsadila třetí místo a v jarní části si tak zahraje playoff Evropské ligy. Především závěrečné utkání v domácím prostředí se španělskému týmu povedlo na jedničku, z Valencie se totiž vracel slavní Rudí ďáblové bez bodu po porážce 1:2!

    V LaLize to již tak slavné není. Valencia se drží po jednadvaceti odehraných zápasech ve střední části tabulky, ale s pouhou dvoubodovou ztrátou na šesté místo, které by zajistilo opět evropské poháry. O víkendu Valencia přejela 3:0 na domácím trávníku předposlední Valladolid.

    Do čtvrtfinále španělského poháru se Valencia prokousala přes Ebro. AV osmifinálovém dvojzápase proti Gijónu se podařilo Valencii otočit nepříznivý stav po úvodním duelu vítězství 3:0 v odvetě.
     
    Getafe CF

    Getafe v minulé sezoně Primera Division bojovalo o příčky zaručující postup do evropských pohárů až do posledních kol. I díky skvělému závěru se Getafe vyhouplo na konečné osmé místo se ztrátou pouhé tři body na Sevillu, která se nakonec probojovala do Evropské ligy.

    V přípravných zápasech na novou sezonu Getafe ani jednou neprohrálo. Po vítězných soubojích s týmy z nižších španělských soutěží se Getafe dokázalo vytáhnout také na portugalskou Boavistu. Nerozhodný výsledek vznikl z duelů proti Gijonu i Gironě.

    I letos patří Getafe do lepší poloviny španělské soutěže. Po jednadvaceti odehraných kolech se Getafe drží na šesté pozici, na vedoucí Barcelonu sice ztrácí již osmnáct bodů. V posledním ligovém utkání se Getafe příliš nepředvedlo. Na trávníku Atlética Madrid prohrálo 0:2, navíc inkasovali červené karty Dakonam i Cabrera.

    Getafe nejprve přehrálo ve španělském poháru Cordobu v obou zápasech. Následně po úvodním vítězství 1:0 nad Valladolidem udrželo Getafe postup remízou 1:1 v odvetném utkání.
     
    Krásný úterní večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Čtvrtfinálové souboje ve španělském poháru dospěly do své odvetné části a my se společně zaměříme na utkání Valencie, která před domácím publikem přivítá Getafe.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:30.

    Vít Schück

    Branky: 62. Rodrigo, 90+3. Rodrigo, 90+4. Rodrigo – 1. Molina

    Karty:   45+1. Paulista (VAL), 46. Mina (VAL), 70. Garay (VAL), 90+5. Rodrigo (VAL) – 11. Mata (GET), 23. Suárez (GET), 27. Dakonam (GET), 45. Portillo (GET), 45+1. Chichizola (GET), 86. Molina (GET), 90+6. Arambarri (GET)   74. Dakonam (GET)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:5. Rohy: 12:2. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 10:19.
    Valencia CF: Doménech – Piccini (72. Lee), Garay, Paulista, Gayá – Wass (57. Čeryšev), Soler (88. Gameiro), Parejo, Torres – Mina, Rodrigo
    Náhradníci: Neto – Gameiro, Čeryšev, Diakhaby, Lato, Blanco, Lee

    Getafe CF: Chichizola – Suárez, Dakonam, Cabrera, Antunes – Portillo (69. Duro), Flamini (57. Arambarri), Maksimović, Cristóforo (78. González) – Mata, Molina
    Náhradníci: Soria – González, Ángel, Sáiz, Arambarri, Miquel, Duro

    Rozhodčí: Estrada – Aguilar, Martín
    22.01.2019
    Getafe - Valencia 1:0

    Branky: 79. Molina

    Karty:   61. González (GET), 65. Arambarri (GET) – 57. Vezo (VAL), 66. Wass (VAL), 72. Doménech (VAL), 75. Čeryšev (VAL), 90+1. Lato (VAL)

    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 5:2. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 18:16.
    bahis siteleri