Valencia – Getafe 3:1 (kon.)
konec
Valencia CF
3:1 (0:1)
Getafe CF
Úterý 29.01.2019, 21:30 • Estadio de Mestalla (Valencia) • Španělský pohár • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Ihned po závěrečném hvizdu se do sebe pustili hráči na trávníku. Pozadu nezůstaly ani lavičky obou týmů. To už ale nic nemění na postupu Valencie do semifinále španělského poháru!
     
    90+6
    Getafe se snaží ještě zatlačit, ale domácí jsou v obrovské euforii. Čeryšev si vyměnil míč s Gameirem, následně zajel do protihráče Arambarri a také vidí žlutou kartu.
     
    90+5
    Rodrigo dostává za svou oslavu žlutou kartu. To mu ale v tuto chvíli vůbec nevadí.
    90+4. RODRIGO - 3:1
     
    90+4
    Valencia právě vstřelila branku!
    Neskutečné! Valencia se dostává do vedení 3:1 a v tuto chvíli postupuje do semifinále! Nejprve pálil Mata jen do Doménecha, následně se hra během pěti sekund přesunula k brance Getafe. Mina našel skvělým pasem RODRIGA, který kompletuje hattrick!
    90+3. RODRIGO - 2:1
     
    90+3
    Valencia právě vstřelila branku!
    Pořádné drama nás čeká v závěrečných minutách! Po parádní přihrávce za obranu si naběhl k míči Santi Mina, ihned z prvního doteku našel před zcela prázdnou brankou RODRIGA, který uspěl i ve své druhé stoprocentní šanci.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase hned sedm minut.
     
    88
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Soler, přichází Gameiro.
     
    86
    Dalším potrestaným hráčem je Jorge Molina, který si dělal v souboji s Paulistou prostor loktem a ten se dotkl obličeje právě brazilského stopera Valencie.
     
    78
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Cristóforo, přichází González.
     
    77
    Hlavní rozhodčí opět musí uklidňovat hráče. Do strkanice se tentokrát pustil Čeryšev s Durem.
    74. Červená karta po 2. žluté
     
    74
    Velká komplikace pro Getafe! Stoper Djené Dakonam totiž inkasuje druhou žlutou kartu po faulu na Minu a musí předčasně opustit hrací plochu.
     
    72
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Piccini, přichází Lee.
     
    70
    Garay sestřelil těsně před pokutovým územím Matu, který se skácel k zemi. Kromě žluté karty pro zkušeného stopera je tady také nebezpečná příležitost pro Getafe.
     
    69
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Portillo, přichází Duro.
     
    68
    Obrovská šance Valencie! Parejo nádherným pasem našel Čeryševa, následně ještě přišla přihrávka před branku, kde utekl Rodrigovi míč jen o několik centimetrů.
    62. RODRIGO - 1:1
     
    62
    Valencia právě vstřelila branku!
    Teď už je přece jen srovnáno! Gayá vyslal přihrávku do vápna, kde byl rozběhnutý Čeryšev. Ruský ofenzivní fotbalista ještě našel zpětným pasem RODRIGA, který se zjevil před Chichizolou zcela sám a jasnou příležitosti proměnil ránou pod břevno.
     
    57
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Flamini, přichází Arambarri.
     
    57
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Wass, přichází Čeryšev.
    54. Neuznaná branka domácího týmu pro ofsajd
     
    54
    Valencie ještě vykřesává naději na postup! Rodrigo dokázal z pravé straně naservírovat míč do pokutového území, kde už byl SANTI MINA. Ještě lehce otřesený útočník Valencie dokázal z blízkosti zakončit přesně pod horní tyč.

    Hlavní rozhodčí si ještě nechával situaci překontrolovat u videa, kde byl odhalen ofsajd! Getafe tak zůstává ve vedení!
     
    46
    Do druhého poločasu vstoupili rozehrávkou hostující hráči. Netrvalo ani pět sekund a hlavní rozhodčí ukazuje za tvrdý skluz žlutou kartu Minovi.
     
    45+1
    Parejova rozehrávka skončila jen na obranné zdi. Navíc je pískán útočný faul Paulistovi, který ve zdi držel za dres hned dva protihráče.
     
    45+1
    Žlutou kartu za protesty vidí také hostující brankář Leandro Chichizola.
     
    45
    Wass byl tentokrát faulován na hranici pokutového území a Valencie bude mít ještě jednu šanci na srovnání stavu. Portillo je odměněn žlutou kartou.
     
    27
    Santi Mina je faulován na hranici pokutového území! Už už to vypadalo na penaltu, ale nakonec z toho je pouze volný přímý kop. Dakonam je potrestán žlutou kartou.
     
    23
    Maksimović se ještě zmocnil balonu na pravém kraji. Po nepřesné přihrávce však byl Damián Suárez příliš pozdě v souboji s Gayou a vidí žlutou kartu.
     
    11
    Hlavní rozhodčí opět přerušuje hru. Gayá byl dohrán Matou po dlouhém odkopu. Obránce Valencie odletěl po tvrdém kontaktu daleko za postranní lajnu, Mata je odměněn žlutou kartou.
    1. Jorge MOLINA - 0:1
     
    1
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Tak to je šok! Getafe jde v první minutě do vedení! JORGE MOLINA nebyl v nebezpečném náběhu, Paulista proti útočníkovi hostujícího celku vcelku rychle vystoupil, ale Molina využil špatného postavení Jaumeho Doménecha v domácí brance přízemní ránou k bližší tyči.

    Vít Schück

    Branky: 62. Rodrigo, 90+3. Rodrigo, 90+4. Rodrigo – 1. Molina

    Karty:   45+1. Paulista (VAL), 46. Mina (VAL), 70. Garay (VAL), 90+5. Rodrigo (VAL) – 11. Mata (GET), 23. Suárez (GET), 27. Dakonam (GET), 45. Portillo (GET), 45+1. Chichizola (GET), 86. Molina (GET), 90+6. Arambarri (GET)   74. Dakonam (GET)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:5. Rohy: 12:2. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 10:19.
    Valencia CF: Doménech – Piccini (72. Lee), Garay, Paulista, Gayá – Wass (57. Čeryšev), Soler (88. Gameiro), Parejo, Torres – Mina, Rodrigo
    Náhradníci: Neto – Gameiro, Čeryšev, Diakhaby, Lato, Blanco, Lee

    Getafe CF: Chichizola – Suárez, Dakonam, Cabrera, Antunes – Portillo (69. Duro), Flamini (57. Arambarri), Maksimović, Cristóforo (78. González) – Mata, Molina
    Náhradníci: Soria – González, Ángel, Sáiz, Arambarri, Miquel, Duro

    Rozhodčí: Estrada – Aguilar, Martín
    22.01.2019
    Getafe - Valencia 1:0

    Branky: 79. Molina

    Karty:   61. González (GET), 65. Arambarri (GET) – 57. Vezo (VAL), 66. Wass (VAL), 72. Doménech (VAL), 75. Čeryšev (VAL), 90+1. Lato (VAL)

    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 5:2. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 18:16.
    bahis siteleri