Chabarovsk – Kunlun 3:2 (po pr.) | Novosibirsk – Jokerit 3:4 (po pr.) | Barys – Petrohrad 2:3 (kon.)
CSKA Moskva – Kazaň 5:4 (kon.) | Minsk – Vladivostok 2:3 (0:2 po s.n.) | Dynamo Moskva – Magnitogorsk 4:2 (kon.)
Riga – Spartak Moskva 2:1 (po pr.) | HC Slovan – Soči 3:2 (po pr.)
po prodl.
Amur Chabarovsk
3:2 (2:2, 0:0, 0:0 - 1:0)
Red Star Kunlun
Čtvrtek 31.01.2019, 10:30 • Platinum Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:44 Pavel DĚDUNOV - 3:2
     
    64:44
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Jordán si pokryl puk a přenechal jej přijíždějícímu PAVLU DĚDUNOVOVI, který se protáhl přes mezikruží a v tváří tvář překonal Lazušina. Asistence: Michal Jordán.
    12:47 Brandon YIP - 2:2
     
    12:47
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    A pozor, hosté během třiadvaceti vteřin srovnávají výsledek! Fontaine z levého rohu našel uvolněného BRANDONA YIPA, který z vnitřního kraje levého kruhu překonal Alikina svižnou střelou zápěstím. Asistence: Justin Fontaine.
    12:24 Martin St. Pierre - 2:1
     
    12:24
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Je tu rychlá odpověď! Nejspíš Mertl dokázal propálit hromadu těl a puk zasáhl až Alikin. Při jeho smůle ale pouze na zcela volného MARTINA ST. PIERRA, který měl před sebou polovinu odkryté branky. Asistence: Joonas Järvinen.
    12:02 Vladislav UŠENIN - 2:0
     
    12:02
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Red Star znova inkasuje a nyní prohrává už o dvě branky. Domácí po nahození vytáhli hru zpět na Jordána, který z levé strany modré čáry vyslal tentokrát tvrdší střelu. Tu Lazušin vyrazil před sebe, kde se k dorážce dostal důrazný VLADISLAV UŠENIN. Asistence: Michal Jordán.
    02:49 Tomáš ZOHORNA - 1:0
     
    02:49
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Kuzněcov stáhl hru za brankou hostí na Golubeva, který po vyjetí našel mezi kruhy uvolněného TOMÁŠE ZOHORNU, jenž gólovou pozici využil bezchybně. Asistence: Denis Golubev a Alexandr Kuzněcov.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 3. T. Zohorna (Golubev, A. Kuzněcov), 13. Vl. Ušenin (Jordán), 65. Dědunov (Jordán) – 13. St. Pierre (Järvinen), 13. Yip (Fontaine)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Murygin) – Jordán, Kamalov, J. Kolář, Korjagin, Hrbas, Kondratěv – Golubev, T. Zohorna, A. Kuzněcov – A. Lazarev, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin – Dědunov, Veličkin, Fajzullin – Berestennikov, Popugajev, Gizdatullin – Kacuba.
    Red Star Kunlun: Lazušin (Karhunen) – Vitásek, Viklund, Järvinen, Parlett, Bartley, Lofquist, Jüe – Fontaine, Yip, Shore – Lundh, Palola, Mertl – St. Pierre, Savinainen, Latta – Squires, Lockhart.
    bahis siteleri