Kladno – Legie Příbram 7:1 (kon.) | Jablonec n/N – Boca Chotěboř 9:3 (kon.)
konec
FK GMM Jablonec nad Nisou
9:3 (3:2)
FK Boca Chotěboř
Pátek 01.02.2019, 20:30 • Sportovní hala Jablonec nad Nisou • 2. Futsal liga západ • 16. kolo
     
    A máme tu konec zápasu. Domácí Jablonec v druhé půli vzal otěže pevně do svých rukou a během 5 minut nastřílel 3 rozhodující branky, když se v 34. minutě dostal do vedení 7:2. Trenérské duo Bláha, Vykoukal si ve svém 3. zápase na lavičce Jablonce připisuje 3. výhru. S konstatováním, že si Jablonec připsal 4. výhru v řadě se s Vámi loučím, děkuji za pozornost a přeji pěkný večer. (22:07:45)
     
    Konec zápasu.
     
    39:17
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!

    Petr Mečíř se dočkal hattricku. Jablonec zrychlil hru, kterou předváděl kolem 10. minuty druhého poločasu a hostující obrana si opět nevěděla rady.
     
    38:40
    Chotěboř právě vstřelila branku!

    Čestný úspěch hostů. Chotěboř se po rozehrávce vrhla na domácí obranu a dělovkou kapitán Čáp propálil vše, co mu stálo v cestě.
     
    38:15
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!

    Po klidné pasáži, kdy si Jablonec vypracoval několik menších šancí vzal situaci do svých rukou Hypius, proběhl celé hřiště a propálil Vymetala tvrdou střelou.
     
    35:40
    Domácí útok se trochu zklidnil a sledujeme poklidnější pasáž. Stále se ale pohybuje spíše na obranné půli Chotěboře.
     
    33:58
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!

    Chotěboř je zralá na sprchu. Domácí předvádí jednu rychlou kombinaci za druhou a hostující obrana neví, kde jim hlava stojí. Tomáš Mazánek našel rychlou přihrávkou kapitána Petra Mečíře a ten přesnou střelou k tyči zvyšuje na 7:2.
     
    31:58
    A další nádherná akce Jablonce. Rychlou výměnu předvedl Tomáš Mazánek, Matěj Mečíř a na konci byl kapitán Petr Mečíř. Ten bohužel z 5 metrů přestřelil prázdnou bránu.
     
    30:18
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!

    Hostující obrana má těžkou krizi. Pravda je, že mají dnes před sebou těžkého soupeře v podobě dobře sehraného útoku Jablonce. Milan Mazánek od lajny krásně našel Josefa Hypiuse a ten rychlou tečí před bránou nedal Vymetalovi šanci.
     
    28:49
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!

    Domácí se konečně prosadili. S efektivitou na tom sice nejsou nejlépe, ale díky spoustě šancí se jim podařilo vstřelit 5. gól. Po souhře bratrů Mečířů přihrával Matěj a zakončoval kapitán Petr.
     
    27:43
    Chotěboř po dlouhé době v útočném pásmu. Nejprve však trefila tyč a pak Novotný trefil strop.
     
    26:18
    Domácí jsou stále v útočném pásmu a mají jednu šanci za druhou. Všechny šance ovšem spálili.
     
    25:00
    Hostujícím rozehrávka nevyšla a šanci si nevytvořili. Jsou ale stále u balonu na útočné polovině.
     
    24:51
    Chotěboř bude zahrávat standardní situace po té, co Tomáš Mazánek spadl nešťastně a srazil hostujícího útočníka.
     
    24:13
    Domácí neproměňují další velikou šanci. Hostující obrana je rozhozená a chybuje. Holický našel krásně před bránou kapitána Petra Mečíře. Tomu dnes zatím chybí i trochu štěstí.
     
    23:37
    Domácí mají po vstřelení 4. gólu více chuti do hry. Teď dvakrát prověřili Vymetala v brance Chotěboře. Ten musel čelit dvěma ranám. Nejprve od Milana Mazánka, pak z druhé strany od Tomáše Beníška.
     
    20:55
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!

    Domácí vstoupili do druhého poločasu aktivně a vytvořili si rychle šance. Kousek od rohového praporku zahrával aut Matěj Mečíř, který našel před bránou Tomáše Mazánka. Ten díky nedůkladné obraně na dvakrát překonal Vymetala.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    V závěru poločasu jsme ještě viděli nakonec drama. Po konečné hvizdu se hostující hráči pustili do pana Čurdy kvůli žluté kartě Čápa. Ten situaci vyhodnotil jako úmyslný faul loktem. Hostující to však viděli jinak. Druhý poločas začne přibližně v 21:23.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    19:59
    Vteřinu před koncem 1. poločasu viděl ještě žlutou kartu kapitán hostů Čáp.
     
    19:06
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!

    Domácí se poprvé dostávají do vedení. Vykoukal předvedl nádherný výhoz na Milana Mazánka, který využil své postavy, udělal si prostor a z otočky tvrdou střelou dostává Jablonec do vedení.
     
    18:39
    U balonu jsou domácí, hra se ale uklidnila a moc šancí v tuto fázi hry nevidíme.
     
    16:20
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!

    Hra se nám teď točila kolem půlící čáry. Domácí rozehráli rychlý roh a téměř z půlky Matěj Mečíř překvapil Vymětala a skóre je opět vyrovnané.
     
    14:21
    Chotěboř je při chuti a opět následovala pasáž, kdy byla u balonu v obraném pásmu Jablonce. Tlak Chotěboře přerušil Vykoukal krásným zákrokem.
     
    13:21
    Chotěboř právě vstřelila branku!

    Radost na domácí lavičce ale nevydržela dlouho. Chotěboř po inkasovaném gólu doslova vlétla na domácí obrana a Čáp krásně našel Tomáše Novotného, který střelou k tyči opět dostává hosty do vedení.
     
    12:45
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!

    Opět jsme viděli pasáž, kdy se hra přelévala nahoru dolu. Tentokrát toho dokázali využít domácí. Mečíř z úhlu našel Holického, který střelou k tyčy udělal radost domácím fanouškům.
     
    12:03
    Kapitán Mečíř si položil brankáře a trpělivě vyčkával se střelou. Hostujícího golmana překonal, ale byl již z velkého úhlu a bránu netrefil.
     
    11:29
    Chotěboř zatím hraje ze zajištěné obrany a dostává se do rychlým protiútoků. Chybí ji ale trochu štěstí při zakončení.
     
    10:09
    Chotěboř právě vstřelila branku!

    Po pasáži hry, kdy se hra přelévala nahoru dolu a oba týmy měly několik šancí se domácí obrana nechala rozhodit a důrazný kapitán hostujících tvrdou ranou prostřelil vše, co mu stálo v cestě.
     
    08:53
    První faul na straně domácích. Beníšek nestačil na kličku Klimeše a musel si pomoci faulem.
     
    06:59
    A teď naopak na druhé straně. Sám na bránu běžel Moravec. Vykoukal předvedl ale jistý zákrok a zachránil domácí tým od prvního gólu.
     
    06:45
    Domácí sehráli přímý kop nádherně, ale Vymětal byl opět na svém místě.
     
    06:38
    První faul, na straně hostů. Do slibné šance se dostával Tomáš Mazánek, Vymětal jej však srazil a Jablonec kope přímý kop z nadějné situace.
     
    06:04
    Opět rychlá akce domácích, který šli 3 proti 2. Holickému však balon před bránou proklouzl a z nadějné akce nic nebylo.
     
    05:05
    Veliká šance domácích. Balon se odrazil k Milanu Mazánkovi, který krásně našel Beníška. Vymětal v bráně ale předvedl pěkný zákrok a střelu vykryl.
     
    03:41
    Chotěboř je při chuti. Po velké šanci kapitána domácích Mečíře, který svou šanci zahodil se hra rychle přesunula před Vykoukala. Toho zachránila tyč.
     
    03:02
    A opět nejistá rozehrávka domácích. K balonu se dostal Staněk. Tvrdou střelou však těsně minul.
     
    02:02
    Haunold teď krásnou křižnou příhrávkou vzduchem našel Hypiuse. Ten zkusil vystřelit z první, střelu hostující obrana zblokovala.
     
    01:02
    Obrovská šance na druhé straně. Holický byl nedůsledný v obraně a k balonu se dostal Moravec. Zkusil rychlou střelu a jen těsně minul pravý horní roh Vykoukalovi branky.
     
    00:55
    Domácí začali aktivněji a dostali se až před bránu Vymětala. Zmatku v hostující obraně však nevyužili.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči i rozhodčí se dostavili na hřiště, zápas začne každou chvílí.
     
    Máme před sebou další zápas 2. futsalové ligy západ, ve kterém se utká domácí Jablonec proti Chotěboři. Domácí by potřebovali naplno bodovat, aby si udrželi teoretickou šanci na první příčku. Chotěboř je naopak při chuti drápat se na vyšší příčky v tabulce. Vezmeme-li v potaz kontumaci zápasu s Rapidem, tak má na svém kontě 4 vítězství v řadě. Tuto sérii bude chtít určitě domácí trenérské duo Vykoukal, Bláha, pod jejichž vedením Jablonec ještě neprohrál, přerušit a získat tak ve svém 3. zápase na lavičce Jablonce 3. vítězství.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Jan Mejsnar


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Boca Chotěboř. Více informací zde.

    Branky: 13. Holický (Mečíř), 17. Mečíř (Holický), 20. Mazánek (Vykoukal), 21. Mazánek (Mečíř), 29. Mečíř (Mečíř), 31. Hypius (Mazánek), 34. Mečíř (Mazánek), 39. Hypius, 40. Mečíř (Mazánek) – 11. Čáp, 14. Novotný (Čáp), 39. Čáp

    Karty:   20. Čáp (CHO)


    FK GMM Jablonec nad Nisou: Vykoukal, Beníšek, Haunold, Holický, Hypius, Mazánek M., Mazánek T., Mečíř P., Mečíř M., Masařík
    FK Boca Chotěboř: Vymetal, Moravec, Klimeš, Staněk, Novotný T., Čáp, Novotný J., Hromádka, Bělovský

    Rozhodčí: Nešněra, Čurda
    bahis siteleri