Winnipeg – Anaheim 9:3 (kon.) | Ottawa – Detroit 0:2 (kon.) | Florida – Vegas 3:1 (kon.)
Columbus – St. Louis 2:4 (kon.) | NY Islanders – Los Angeles 4:2 (kon.) | Toronto – Pittsburgh 3:2 (kon.)
Nashville – Dallas 1:3 (kon.) | Minnesota – Chicago 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Tampa 2:3 (kon.)
Colorado – Vancouver 1:5 (kon.) | San Jose – Arizona 3:2 (po pr.) | Washington – Boston 0:1 (kon.)
Carolina – Calgary 3:4 (kon.) | Montreal – Edmonton 4:3 (po pr.)
konec
Toronto Maple Leafs
3:2 (1:2, 2:0, 0:0)
Pittsburgh Penguins
Neděle 03.02.2019, 01:20 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    36:06 Zach HYMAN - 3:2
     
    36:06
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Marner nahrál na levou stranu, Rielly zakončil. Murray kotouč vyrazil před sebe a v předbrankovém prostoru se nejlépe zorientoval ZACH HYMAN, který dorážkou pravého horního rohu branky otáčí vývoj střetnutí. Asistence: Morgan Rielly, Mitchell Marner.
    29:36 Travis DERMOTT - 2:2
     
    29:36
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Crosby prohrál buly po pravé ruce brankáře a TRAVIS DERMOTT tvrdou střelou od modré čáry na vyrážečku Murrayho srovnal na 2:2. Asistence: Jake Gardiner, Patrick Marleau.
    17:25 Auston MATTHEWS - 1:2
     
    17:25
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Gardiner přihrál na modré čáře na pravou stranu, Dermott se opřel do kotouče z první a zakončoval na bližší tyčku, byl Murray a obránce odstavoval clonícího hokejistu Maple Leafs. Murraymu však kotouč vypadl a AUSTON MATTHEWS jej posunul kolem levé nohy brankáře do brankoviště, kde před ním byla zcela odkrytá branka. Asistence: Travis Dermott, Jake Gardiner.
    13:20 Teddy BLUEGER - 0:2
     
    13:20
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hainsey a Marner vyrobili hru v rozehře na pravé straně, k puku se dostal TEDDY BLUEGER a zápěstím z levého kruhu vymetl vzdálenější šibenici. Asistence: Garrett Wilson, Olli Määttä.
    10:01 Sidney CROSBY - 0:1
     
    10:01
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádhera! Hosté vyhráli buly po levé ruce brankáře soupeře. Letang naznačil střelu od modré čáry, ale posunul kotouč na pravý kruh, kde SIDNEY CROSBY z jedničky přes bránícího Muzzina uklidil puk do kratší šibenice. Hosté tak využívají přesilovou hru. Asistence: Kris Letang.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 18. Matthews (Dermott, Gardiner), 30. Dermott (Gardiner, Marleau), 37. Hyman (Rielly, Marner) – 11. Crosby (Letang), 14. Blueger (G. Wilson, Määttä)


    Toronto Maple Leafs: Sparks (Andersen) – Muzzin, Rielly (A), Gardiner, N. Zajcev, Dermott, Hainsey – Hyman, Tavares (A), Marner – Marleau (A), Matthews, Kapanen – Co. Brown, Kadri, W. Nylander – P. Lindholm, F. Gauthier, A. Johnsson.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (DeSmith) – Letang (A), Dumoulin, Riikola, Määttä, J. Johnson, M. Pettersson – Simon, Crosby (C), Guentzel – Kessel, Bjugstad, Rust – Hörnqvist, McCann, Pearson – Cullen (A), Blueger, G. Wilson.

    Rozhodčí: Hanson, Morton – Shewchyk, Sericolo

    Diváci: 19 477
    bahis siteleri