Florida – St. Louis 2:3 (kon.) | Washington – Vancouver 3:2 (kon.) | New Jersey – Los Angeles 1:5 (kon.)
Buffalo – Minnesota 5:4 (1:0 po s.n.) | Pittsburgh – Carolina 0:4 (kon.) | Boston – NY Islanders 3:1 (kon.)
Tampa – Vegas 2:3 (0:1 po s.n.) | Montreal – Anaheim 4:1 (kon.) | Nashville – Arizona 5:2 (kon.)
Winnipeg – San Jose 2:3 (po pr.) | Colorado – Columbus 3:6 (kon.) | Edmonton – Chicago 2:6 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
2:6 (2:1, 0:0, 0:5)
Chicago Blackhawks
Středa 06.02.2019, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:12 Dominik KAHUN - 2:6
     
    52:12
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tohle už zavání debaklem. Další zbytečná chyba, tentokrát na konci přesilové hry hostů. Brandon Saad z dálky zkusil nahodit kotouč, který ze vzduchu těsně před brankovištěm tečoval DOMINIK KAHUN. Tečoval ho velmi dobře, Mikko Koskinen neměl šanci si nějak poradit. Čtyřbrankový náskok už teď Edmonton nejspíš bude dohánět těžko. Asistence: Brandon Saad, Brent Seabrook.
    46:38 Drake CAGGIULA - 2:5
     
    46:38
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Už to vypadalo, že situace pro Edmonton nemůže být horší, ale opak je pravdou. Nepomohlo ani střídání brankářů, po další pěkné akce zvyšuje na 5:2 pro hosty DRAKE CAGGIULA, ještě nedávno hokejista Edmonton Oilers. Ten dostal zpoza branky luxusní přihrávku od Jonathana Toewse, kterou výtečně usměrnil pod horní tyčku. A Blachawks jsou na koni. Asistence: Jonathan Toews, Patrick Kane.
    45:51 Patrick KANE - 2:4
     
    45:51
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Jedna branka, druhá a hned třetí. Potíže domácího celku jsou k nezastavení, ale tohle už byla hodně laciná branka. Kotouč se po nahození z dálky odrazil od Cama Talbota, který se následně nestihl vrátit do své pozice a PATRICK KANE už neměl problém skórovat. Oilers ještě reklamovali nedovolené bránění brankáři, ale rozhodčí po konzultaci nebyli stejného názoru. Asistence: Brandon Saad, Arťom Anisimov.
    45:23 Dylan STROME - 2:3
     
    45:23
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Dnes už jsme jednu rychlou otočku viděli v podání Edmontonu. A teď to samé předvádí také hosté. Obrana Olejářů si na pravé straně nepohlídal rozjetého DYLANA STROMEA, který střelou pod horní tyčku poslal svůj mančaft do vedení. Kanadský celek je ve velkých potížích. Asistence: Dominik Kahun, Alex DeBrincat.
    43:50 John HAYDEN - 2:2
     
    43:50
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tomuhle se říká blesk z čistého nebe. Chicago si od začátku třetí třetiny prakticky žádnou šanci nevytvořilo. A když teď přeci jen ano, hned je z toho branka. Po chybě obrany Oilers nahrál Marcus Krüger na hokejku volného JOHNA HAYDENA, který Cama Talbota prostřelil mezi betony. Takže tu máme znovu vyrovnaný výsledek. Asistence: Marcus Krüger.
    18:45 Leon DRAISAITL - 2:1
     
    18:45
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A znovu rychle využitá přesilovka, i když tentokrát dvojnásobná. Také napodruhé byl u gólu německý forvard LEON DRASAITL. Dostal pohlednou nahrávku od Connora McDavida před polovinu prázdné branky, takže už neměl problém překonat Talbota. Najednou je tedy domácí ve celek vedení, hodně rychlá otočka, které jsme svědky. Asistence: Connor McDavid, Ryan-Nugent Hopkins.
    16:41 Leon DRAISAITL - 1:1
     
    16:41
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že dnes by mohlo jít o zápas využitých přesilovek. Ani Edmontonu moc dlouho netrvalo, než se ze své úvodní početní výhody utkání prosadil. Nahození od modré čáry sice do sítě neprošlo, ale následná dorážka u pravé tyče ano. Jejím autorem byl útočník LEON DRAISAITL, který rozradostnil domácí diváky. Máme tak před první sirénou vyrovnáno. Asistence: Connor McDavid, Alex Chiasson.
    01:55 Erik GUSTAFSSON - 0:1
     
    01:55
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak tahle přesilová hra snad ani rychleji využít nešla. Sotva na levém kruhu rozhodčí vhodil kotouč do hry, od modré čáry puk nahodil na branku hostující obránce ERIK GUSTAFSSON. A mířil přesně, o tyčku skóroval do sítě brankáře Cama Talbota. Chicago tedy bere rychlé vedení a Edmonton bude muset od prvních okamžiků dohánět. Asistence: Jonathan Toews.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 17. Draisaitl (McDavid, Chiasson), 19. Draisaitl (McDavid, Nugent-Hopkins) – 2. E. Gustafsson (J. Toews), 44. Hayden (Krüger), 46. D. Strome (Kahun, DeBrincat), 46. P. Kane (Saad, Anisimov), 47. Caggiula (J. Toews, P. Kane), 53. Kahun (Saad, Seabrook)


    Edmonton Oilers: Talbot (46. Koskinen) – Klefbom, A. Larsson, Nurse, K. Russell, Gravel, Benning – Lucic, McDavid, Rattie – Rieder, Draisaitl, Chiasson – Khaira, Nugent-Hopkins, Kassian – Malone, Brodziak, Puljujärvi.
    Chicago Blackhawks: C. Ward (Crawford) – Keith, Seabrook, Dahlström, C. Murphy, E. Gustafsson, Koekkoek – Caggiula, J. Toews, P. Kane – DeBrincat, D. Strome, Kahun – Saad, Kämpf, Krüger – Perlini, Anisimov, Hayden.

    Rozhodčí: Meier, L'Ecuyer – Knorr, Daisy

    Diváci: 18 347
    bahis siteleri