Havlíčkův Brod – Žďár n/S 7:1 (kon.) | Písek – Tábor 4:2 (kon.) | Pelhřimov – David Servis 2:7 (kon.)
SHK Hodonín – Opava 5:3 (kon.) | Šumperk – Nový Jičín 5:4 (kon.) | Kopřivnice – Val. Meziříčí 1:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
7:1 (3:1, 2:0, 2:0)
SKLH Žďár nad Sázavou
Středa 06.02.2019, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou do šestibrankového vedení, o které jen tak lehce nepřijdou! Miroslav Třetina přihrál na rozjetého Luboše Voříška, který si sjel k pravé tyči a přihrál na JAKUBA MATUŠÍKA, jenž bez problémů překonal brankáře! Asistence: Luboš Voříšek, Miroslav Třetina
     
    50:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodští si berou pětibrankový náskok! Vojtěch Šmíd zachytil puk ve středním pásmu a přihrál jej a svého kapitána. MIROSLAV TŘETINA jel po pravé straně na Slámu, kterého překonal střelou ke vzdálenější tyči! Asistence: Vojtěch Šmíd.
     
    32:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři odskakují svému soupeři do trháku o čtyři branky! Jakub Matušík přihrál TOMÁŠI SEMRÁDOVI, který si vybruslil od modré čáry a poslal nechytatelnou střelu po horní tyč! Asistence: Jakub Matušík.
     
    21:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hlavní rozhodčí uznal branku a Bruslaři jdou tak do tříbrankového vedení! Luboš Voříšek přihrál na Kryštofa Kulhánka, jenž vystřelil a puk před Slámou tečoval JAKUB MATUŠÍK! Asistence: Kryštof Kulhánek, Luboš Voříšek.
     
    09:12
    Žďár právě vstřelil branku!
    Tak to je gólová úvodní desetiminutovka zápasu, Plameny se dotahují na domácí celek! Ondřej Panna se otočil kolem branky a hned po objetí klece poslal přihrávku vzduchem na LUBOŠE KUNStMÜLLERA, který trefil kotouč za letu a usměrnil jej tak do havlíčkobrodské svatyně. Asistence: Ondřej Panna, Jakub Kadlec.
     
    06:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodští jdou do rychlého trháku! Kryštof Kulhánek přihrál na modrou čáru, kde stál Jakub Matušík. Havlíčkobrodský forvard poslal střelu po ledě, kterou před brankářem tečoval LUBOŠ VOŘÍŠEK! Asistence: Jakub Matušík, Kryštof Kulhánek.
     
    05:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodský celek jde do dvoubrankového vedení! Jan Milfait zavezl puk do útočného pásma po pravé straně, přihrál k první tyči na Jakuba Matušíka, jenž hned předal puk bekhendem na LUBOŠE VOŘÍŠKA, který střelou bez přípravy poslal puk za bezmocného Slámu! Asistence: Jakub Matušík, Jan Milfait.
     
    04:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři otevírají gólový účet dnešního derby! Tomáš Semrád nabral rychlost v obranném pásmu, s kotoučem projel až do útočného pásma, kde z mezikruží poslal zadovku na PETRA KUCHTU, který si položil Slámu a poslal puk mimo jeho dosah. Asistence: Tomáš Semrád.

    Dominik Adam

    Branky a nahrávky: 5. Kuchta (Semrád, Chlubna), 6. Voříšek (Matušík, Milfait), 7. Voříšek (Matušík, Kulhánek), 22. Matušík (Kulhánek, Voříšek), 33. Semrád (Matušík, Vala), 51. Třetina (Šmíd), 55. Matušík (Voříšek, Třetina) – 10. Kunstmüller (Panna, Kadlec)


    BK Havlíčkův Brod: Marek (Nedvěd) – Semrád, Nepokoj, Kulhánek, Vala, Kopic, Šmíd – Michálek, Třetina (C), Přidal – Milfait (A), Matušík, Voříšek (A) – Kuchta, Kozlík, Chlubna – Ludvík, Beran, Beneš
    SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Vít) – Půža, Koželuh, Váňa, Lojek, Pleva (C), Hort – Kovářů, Prokš, Kuntsmüller (A), Bureš, Kadlec, Krupka, Jícha, Kuřítko, Hasoň, Stehlík (A), Panna, Wasserbauer

    Rozhodčí: Jan Jaroš – Robin Horký, Michal Tasch

    Diváci: 1218
    bahis siteleri