New Jersey – NY Islanders 1:2 (0:1 po s.n.) | Buffalo – Carolina 5:6 (po pr.) | Florida – Pittsburgh 3:2 (po pr.)
Philadelphia – Los Angeles 2:3 (2:3 po s.n.) | Washington – Colorado 4:3 (po pr.) | Montreal – Winnipeg 5:2 (kon.)
Ottawa – Anaheim 4:0 (kon.) | Detroit – Vegas 3:4 (kon.) | Tampa – St. Louis 0:1 (po pr.)
Nashville – Dallas 3:2 (po pr.) | Minnesota – Edmonton 1:4 (kon.) | Chicago – Vancouver 4:3 (po pr.)
Calgary – San Jose 2:5 (kon.) | Arizona – Columbus 2:4 (kon.)
po prodl.
Buffalo Sabres
5:6 (0:1, 2:1, 3:3 - 0:1)
Carolina Hurricanes
Pátek 08.02.2019, 01:10 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Krásné páteční ráno při sledování online přenosu z NHL. Dnes se nám představí celky Buffala Sabres a Caroliny Hurricanes. Utkání začíná v 1:00. Přeji Vám příjemnou zábavu!
     
    CAROLINA HURRICANES

    Carolina do utkání vstoupí povzbuzena středečním vítězstvím na ledě Pittsburghu 4:0. Hurricanes se tak vrátili na vítěznou vlnu a z posledních čtyř utkání vyhráli už třikrát. Momentálně se nachází na desáté příčce ve Východní konferenci s 58 body, stejně bodů má také Buffalo, které však odehrálo o zápas méně. Nejproduktivnějším hráčem týmu je Sebastian Aho, který už nasbíral 60 kanadských bodů. V kádru Caroliny momentálně najdeme jednoho Čecha, brankář Petr Mrázek v minulém zápase seděl na střídačce a nyní by se do branky mohl vrátit.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    BUFFALO SABRES

    Hokejisté Buffala mají stejný počet bodů jako jejich dnešní soupeř. Šavle odehrály 52 utkání, ve kterých získali 58 bodů. Obě mužstva tak ztrácí na postupové příčky do play off tři body. Osmé místo momentálně obklopuje Columbus. Buffalu se v poslední době příliš nedaří, uhrálo pouze dvě vítězství z posledních pěti zápasů a před nedávnem navíc dostalo vysoký debakl na domácím ledě od Chicaga. Nejvíc kanadských bodů posbíral Jack Eichel, který jakožto kapitán je tím správným lídrem týmu. V kádru Sabres můžeme najít Vladimíra Sobotku, český centr nasbíral 10 kanadských bodů, ale platný je hlavně v defenzivní činnosti.
     
    Vzájemné zápasy:

    12.01.2019 Carolina - Buffalo 4:3
    24.12.2017 Carolina - Buffalo 4:2
    16.12.2017 Buffalo – Carolina 4:5 pp
    19.11.2017 Buffalo – Carolina 1:3
    19.09.2017 Buffalo – Carolina 2:3 pp.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – Ristolainen, Dahlin, Bogosian (A), Pilut, McCabe, Scandella – Pominville, Eichel (C), Skinner – S. Reinhart, Mittelstadt, Sheary – Okposo (A), Rodrigues, C.J. Smith – Sobotka, Jo. Larsson, Girgensons.

    Carolina Hurricanes: McElhinney (Mrázek) – D. Hamilton, Slavin (A), Faulk (A), Pesce, T. van Riemsdyk, de Haan – Williams (C), Aho, Niederreiter – T. Teräväinen, Wallmark, Ferland – B. McGinn, Martinook, Svečnikov – Mäenalanen, McKegg, Foegele.

    Rozhodčí: St. Pierre, Hebert – Nagy, T. Gawryletz.
     
    Buffalo dnes do utkání nastoupí v bílých dresech. Hostující Carolina oblékla dresy červené.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:35
    Carolina dlouho bojovala o puk v pásmu a po chvíli s ním vyjel Niederreiter. Švýcarský útočník vystřelil a trefil levý beton Ullmarka.
     
    01:29
    Scandella udržel touš na modré čáře a dokázal razantně vypálit. McElhinney šel do zákroku, ale kotouč k němu nakonec nedoputoval.
     
    02:18
    Smith byl tvrdě naražen na mantinel de Haanem. Zatím se hraje na obou stranách tvrdě do těla.
     
    03:05
    McKegg už neměl moc sil, a tak pouze puk nahodil do pásma a zamířil na střídačku.
     
    03:28
    Utkání začalo poměrně svižně. Dlouho se hrálo bez přerušení, až teď zachytil McElhinney kotouč v lapačce proti pokusu Eichela.
     
    04:04
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení! Usadili se v pásmu Buffala a hlavně Aho tam byl velmi aktivní. Vyměnil si kotouč s Williamsem a poté krásnou přihrávkou vyzval JUSTINA FAULKA ke střele. Obránce Hurricanes pálil bez přípravy a uspěl střelou pod víko. 0:1. Asistence: Sebastian Aho a Justin Williams.
    04:04 Justin FAULK - 0:1
     
    04:52
    Scandella dostal na modré čáře moc prostoru. Napálil puk vší silou, ale brankář McElhinney dokázal vyrážečkou posunout ho do ochranné sítě.
     
    05:10
    Sheary vjel do útočného pásma ve velké rychlosti. Chtěl ještě oslovit Mittelstadta, ale do jeho pobídky mu vložil hůl Pesce.
     
    05:46
    Dahlin dostal kotouč do tandemu a bez přípravy mířil na zadní tyč. Brankář hostů byl opět pohotový a vystrčil rameno včas.
     
    06:27
    Girgensons projel útočným pásmem a z hranice brankové čáry nahazoval puk před brankoviště. McElhinney dokázal neposedný touš zkrotit napodruhé a poté přerušil hru.
     
    07:22
    Buffalo se na chvíli usadilo v pásmu a hlavně Eichel si dělal s obranou co chtěl. O chvíli později ale ujeli hosté a do dobré pozice mezi kruhy se dostal Hamilton. Ullmark stačil vyrazit betonem do rohu kluziště.
     
    08:28
    Hokej, který sledujeme se zatím musí divákům líbit. Hraje se ve velkém tempu.
     
    09:03
    McGinn ukázal, že má rychlé ruce. Krásnou zadovkou se snažil oslovit Martinooka, který už byl však moc blízko bráně Buffala.
     
    10:06
    Williams se vymanil z nepříjemné pozice a ještě hledal před bránou Aha. První formace Caroliny nám od začátku zápasu ukazuje kvalitu.
     
    10:56
    Sheary hledal zpoza brány šikovnou přihrávkou své spoluhráče. Hamilton ale dobře zapracoval a dokázal puk zamést do rohu.
     
    11:45
    Hlavní rozhodčí odpískal přihrávku rukou v podání Martinooka. Pokračovat budeme za chvíli, neboť nyní nás čeká komerční pauza.
     
    11:53
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Jaccob Slavin – 2 min., hákování).
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    12:13
    Carolina se zatím dobře brání. Už dvakrát vyhodila kotouč přes všechny čáry.
     
    12:56
    Eichel ztratil kotouč v útočné třetině a finský útočník Teräväinen neměl problém s výhozem přes všechny čáry.
     
    13:38
    Rodrigues pálil bez přípravy těsně vedle brány. Buffalo ale konečně tlačí a až druhá formace se pořádně usadila v pásmu.
     
    13:53
    Hosté v plném počtu.
     
    14:23
    Skinner se krásně proháčkoval mezi holemi hostujících hráčů a nabídl střeleckou pozici Eichelovi. Kapitán Sabres mířil do horního růžku. Brankář hostů ale opět úspěšně zvládl svůj zákrok.
     
    15:50
    Ferland dostal přihrávku do jízdy a ještě se pokusil celou akci vyšperkovat přihrávkou do prázdné brány. Finální přihrávka ale nakonec nebyla tak přesná, jak Ferland chtěl.
     
    16:15
    Okposova snaha útočném pásmu vyšla vniveč. Hosté se opět ubránili.
     
    16:42
    McCabe vystřelil pohotově, ale prostor mezi tyčemi minul. Kotouč se odrazil zpoza mantinelu před bránou a Šavle pokračují v tlaku.
     
    17:35
    Bogosian předvedl skvělou práci s pukem a jakmile na sebe nalákal dva hráče, tak nabídl puk Eichelovi. Ten okamžitě střílel a McElhinney zasáhl, přestože moc toho neviděl.
     
    18:07
    Foegele nabízel puk před bránu, ale obránci Sabres se stačili vrátit.
     
    18:50
    Okposo se zjevil sám před McElhinneyem, ale byl už příliš blízko. Zkoušel se ihned otočit. Brankář Caroliny mu však kotouč v dobré šanci sebral.
     
    19:24
    První formace Buffala si dělá v útočném pásmu co chce. Eichel si opět počkal na přihrávku a okamžitě mířil svou střelu na bránu. McElhinney zatím chytá ve velké pohodě a také s tímto pokusem si poradil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    V první třetině jsme sledovali skvělý hokej. Carolina se v 5. minutě ujala vedení, ale následně už aktivitu převážně přebrali domácí hráči. McElhinney ale zatím podává skvělý výkon a jen díky němu se domácí z branky neradovali. Střely na bránu: 15-7. Druhá třetina začne přibližně ve 2:02.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:40
    První formace Buffala se opět usadila v pásmu. Ristolainen objel bránu a nabízel puk spoluhráči. McElhinney byl pohotový a dokázal puk přikrýt.
     
    21:37
    Carolina právě vstřelila branku!
    Branky však dnes zatím střílí jen hosté! Martinook vystřelil a jeho střela byla přizvednuta na břevno. Puk se kuriózním způsobem dostal právě na břevno a poté se odrazil před bránu. Tam už byl důrazný TEUVO TERÄVÄINEN a v pádu vsítil svůj třináctý gól ve sezoně. 0:2. Asistence: Jordan Martinook a Andrej Svečnikov.
    21:37 Teuvo TERÄVÄINEN - 0:2
     
    23:03
    A mohlo být ještě hůř s domácím týmem. Mäenalanen zůstal nekrytý na levé straně a jakmile dostal puk na hůl, tak vystřelil. Ullmarkovi pomohla tyč.
     
    24:03
    Williamsova střela od modré čáry byla sražena mimo dosah Ullmarka. Carolina je však po druhé brance na koni a momentálně má víc ze hry.
     
    24:31
    Ferlandova rána skončila v moci Ullmarka. Po krátkém přerušení se bude vhazovat v pásmu Sabres.
     
    25:16
    Druhá lajna hostů nyní točí své protivníky v pásmu. Vypadá to, že Buffalo zatím není tak nebezpečné jako v první periodě.
     
    25:53
    Svečnikov nabral rychlost a zápěstím z pravého kruhu vystřelil. Ullmark našel jeho ránu v lapačce a připsal si důležitý zákrok.
     
    26:13
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Warren Foegele – 2 min., držení).
     
    26:41
    Buffalo začalo svou přesilovku dobře. K ráně se odhodlal Rasmus Dahlin, ale trefil pouze hruď připraveného McElhinneyho.
     
    26:48
    McElhinney zase čaroval. Mittelstadt si najel z pravé strany ke střele a jeho pokus ještě přizvedl bránící hráč. Brankář hostů však máchl lapačkou a předvedl zákrok, který se musel lidem líbit.
     
    27:30
    Domácí vůbec nehrají tuto přesilovku špatně, ale zatím nejsou efektivní. Ani Eichel neuspěl se svou střelou.
     
    28:00
    McElhinney dneska řádí. Nejprve po střele Ristolainena zazvonila tyč, ale proti dorážce Pominvilla se už brankář Caroliny zase předvedl.
     
    28:15
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo se zaslouženě dočkalo. Dvě sekundy po konci své přesilovky se prosazuje EVAN RODRIGUES. Kotouč se k němu odrazil ve chvíli, kdy Sheary trefil brusle protihráče. Útočník s číslem 71 poté z levého kruhu zavěsil do horního růžku. 1:2. Asistence: Conor Sheary a Rasmus Ristolainen.
    28:15 Evan RODRIGUES - 1:2
     
    29:13
    Okposo získal puk a okamžitě se s ním rozjíždí k bráně Hurricanes.
     
    29:50
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Kyle Okposo – 2 min., podrážení).
     
    30:10
    Carolina dlouho hledala puk a nakonec se domácí osvobodili vyhozením přes všechny čáry.
     
    31:00
    Faulk vystřelil od modré čáry a trefil pouze vyrážečku Ullmarka. Švédský brankář toho moc neviděl, neboť Niederreiter byl dobře zaparkovaný na brankovišti.
     
    31:28
    Williams špatně přihrál a Rodrigues neměl problém s tím, aby svůj celek osvobodil z tlaku hostů.
     
    31:50
    Domácí v plném počtu.
     
    32:04
    Hra je přerušena. Nyní nás čeká komerční přestávka.
     
    32:32
    Skinner využil chyby v defenzívě hostů a zjevil se sám před McElhinneym. Bránu ale minul a halou to jen zahučelo.
     
    33:34
    Sheary se natlačil zády k bráně na beka a šikovně z otočky vystřelil po zemi. McElhinney udržel beton na ledě a stačil střelu vykopnout.
     
    34:36
    Ahova pobídka nenašla před bránou Williamse. Puk tak získali zase domácí a vydávají se vpřed.
     
    35:14
    Sabres právě vstřelili branku!
    Je srovnáno! JASON POMINVILLE zůstal na levém kruhu úplně volný a dostal přihrávku od Bogosiana přímo na hůl. Jeho první střelu ještě McElhinney vyrazil, na dorážku už byl však krátký. 2:2. Asistence: Zach Bogosian.
    35:14 Jason POMINVILLE - 2:2
     
    35:37
    Slavin mohl na druhé straně odpovědět. Jeho střela od modré čáry cinkla o tyč.
     
    36:53
    Carolina drží puk v útočném pásmu a snaží se hledat prostor k zakončení.
     
    37:17
    Hra je přerušena, protože čárový sudí odpískal ofsajd. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    38:09
    Niederreiter pouze nahodil puk za bránu Sabres. Mezitím Ullmark puk za bránou zastavil a vypomohl svému celku rozehrát.
     
    38:58
    Svečnikov si najel před bránu a nechybělo moc a radoval se z branky. Nakonec se k zakončení v těsně blízkosti zařízení neprobil.
     
    39:28
    Sobotka zastavil puk ve středním pásmu. Zneutralizoval tak protiakci, kterou vedla Carolina.
     
    39:47
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Jake McCabe – 2 min., podrážení).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Skončila nám druhá třetina. Carolina v ní odskočila do vedení 2:0, ale domácí konečně využili své šance a v průběhu třetiny dokázali vyrovnat. Po dvou třetinách tak platí stav 2:2. Střely na bránu: 29-16. Třetí třetina by měla začít přesně ve 3:00.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:32
    Carolina až teď zavezla puk do útočného pásma. Aho centroval před bránu. Své spoluhráče ale nenašel.
     
    41:06
    Hamilton promáchl z dobré pozice. Domácí se následně opět ubránil a vyhodili puk.
     
    41:48
    Domácí v plném počtu.
     
    41:54
    Carolina právě vstřelila branku!
    Pár vteřin po své přesilovce se dostává Carolina znovu do vedení! Van Riemsdyk naservíroval krásnou přihrávku GREGU MCKEGGOVI, a ten už měl jednoduchou práci s tím, aby dopravil touš do sítě. 2:3. Asistence: Trevor van Riemsdyk a Calvin de Haan.
    41:54 Greg MCKEGG - 2:3
     
    43:22
    Carolina pokračovala ve svém útočném snažení. Ahovi však přihrávka nevyšla dle představ.
     
    44:22
    Ullmark toho moc neviděl. Niederreiter střelu od modré čáry dokonale zastínil.
     
    44:31
    Sebastian Aho najel ve velké rychlosti do útočného pásma a zápěstím vystřelil. Ullmark jeho pokus dobře viděl a lapil ho do své moci.
     
    45:27
    Opět v akci Aho. Finský mladík je zatím ve třetí třetině hodně vidět. Nyní obkroužil pásmo a centroval před bránu. Ullmark byl přesný.
     
    45:48
    Sabres právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Buffalo rychle přeneslo hru dopředu a JEFF SKINNER si udělal prostor proti Faulkovi. Nepovolil mu, aby se dostal před něj a bekhendovou střelou mezi betony překonal McElhinneyho. 3:3. Asistence: Rasmus Ristolainen a Lawrence Pilut.
    45:48 Jeff SKINNER - 3:3
     
    47:33
    Třetí perioda nabrala výborné tempo. Hra se přenáší ze strany na stranu.
     
    48:13
    Ullmark si povyjel proti střele Hamiltona od modré čáry a dokázal svůj tým podržet. Po komerční přestávce budeme pokračovat.
     
    48:45
    Domácí dostávají puk do středního pásma a ve hře bude pokračovat Pesce.
     
    49:26
    Obránce Hamilton vypomohl ofenzívě a dokázal zápěstím dobře vystřelit. Linus Ullmark ale jeho pokus vyrazil do ochranné sítě.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:55
    Mittelstadt ukázkově nabil Shearymu, který z mezikruží tvrdě vystřelil. McElhinney se pouze ohlédl a byl rád, že kotouč nezapadl do branky.
     
    51:03
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté zase vedou! Svečnikov nejprve nachystal palebnou pozici pro Martinooka, který však zařízení minul. Kotouč si dobruslil a zpoza brány přihrál BROCKU MCGINNOVI. McGinn dokázal pohotově puk doklepnout za dezorientovaného Ullmarka. 3:4. Asistence: Jordan Martinook a Andrej Svečnikov.
    51:03 Brock MCGINN - 3:4
     
    51:20
    Carolina pokračuje v náporu v útočné třetině. Zápas je to velmi zajímavý i z pohledu, že každou chvíli tahá za delší provaz někdo jiný.
     
    52:43
    Rodrigues se dostával za obranu hostů, ale nedokázal puk dobře zpracovat.
     
    53:22
    Ristolainenovi nevyšla křižná přihrávka. Buffalo tak samo sebe vyhostilo z pásma.
     
    53:57
    McElhinney skryl puk v lapačce a za chvíli se bude vhazovat po jeho levici. Carolině teď stačí krátit čas takovým způsobem.
     
    54:45
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Jeff Skinner – 2 min., sekání).
     
    54:58
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku velmi rychle. Prosadit se dokázal NINO NIEDERREITER, kterému nabil před prázdnou branku Teräväinen. Švýcar zvýšil skóre na 3:5 z pohledu domácích. Asistence: Teuvo Teräväinen a Sebastian Aho.
    54:58 Nino NIEDERREITER - 3:5
     
    55:41
    Sabres právě vstřelili branku!
    Krásná kombinace končí brankou a máme tady drama! Reinhart skvělou žabičkou uvolnil na pravé straně volného MARCA SCANDELLU, jenž přesnou střelou zápěstím snížil na rozdíl jedné branky. 4:5. Asistence: Sam Reinhart a Casey Mittelstadt.
    55:41 Marco SCANDELLA - 4:5
     
    56:36
    McElhinney se musel činit. Domácí získali tlak a Okposo vystřelil zápěstím velmi pohotově.
     
    57:21
    Vypadá to, že nás čeká velmi zajímavá koncovka. Hosté se ubránili pouze za cenu zakázaného uvolnění.
     
    57:38
    Eichel se obtočil a zkoušel zasunout puk na zadní tyč. Bránu ale minul a Carolina si může na chvíli oddechnout.
     
    58:18
    Další zakázané uvolnění hráčů v červených dresech. Zřejmě dojde k odvolání brankáře Ullmarka. Švédský brankář čeká na pokyn trenéra.
     
    58:25
    Ullmark je na střídačce a domácí zkouší powerplay.
     
    58:56
    Zatím se však Buffalu nedaří usadit se v útočném pásmu.
     
    59:05
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo se rychle dostalo do útočné třetiny a dokázalo přečíslit soupeře. JEFF SKINNER si na levé straně počkal na přihrávku a dokázal prostřelit brankáře McElhinneyho. Pár vteřin před koncem Šavle vyrovnávají! 5:5. Asistence: Sam Reinhart a Jack Eichel.
    59:05 Jeff SKINNER - 5:5
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Za malý okamžik nám začne prodloužení. Sledujeme strhující zápas, který musí diváky bavit. Střely na bránu: 38-28.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:24
    Aho nabral velkou rychlost a svou následnou střelu skryl. Ullmark musel zasáhnout a přerušit hru.
     
    60:45
    Eichel ujel po levém křídle, ale nedokázal zastrčit kotouč na zadní tyč.
     
    61:13
    Domácí ujeli do přečíslení 3 na 1. Ristolainen to vzal na sebe a zamířil pouze do břevna! Nyní měli domácí smůlu.
     
    61:40
    Dahlinovi nevyšel pokus o kličku a hra se zase trochu uklidnila.
     
    62:25
    Niederreiter připravil pozici pro Hamiltona, kterému však střela nesedla. Vůbec nemířila směrem na branku.
     
    63:17
    Eichel minul a musí se okamžitě vracet. Carolina míří vpřed.
     
    63:25
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš. Eichelova střela minula bránu a kotouč se po hrazení dokutálel k finskému útočníkovi TEUVU TERÄVÄINENOVI. Společně s ním upaloval na bránu také Williams, ale Teräväinen to vzal na sebe. Dlouhou kličkou do forehandu překonal Ullmarka a rozhodl zápas. 5:6 po prodloužení. Bez asistence.
    63:25 Teuvo TERÄVÄINEN - 5:6
     
    Konec zápasu.
     
    Skončilo nám utkání mezi Buffalem a Carolinou. Od začátku byl k vidění parádní hokej, který gradoval v závěrečné třetině. Carolina zvládla důležitý souboj sousedů v tabulce lépe a vyhrála 6:5 po prodloužení. Rozhodující branku vsítil Teuvo Teräväinen.
     
    Statistiky:

    Střely na bránu: 39-30
    Vyloučení: 3-2
    Góly v přesilovce: 0-1
    Hity: 16-9
    Buly: 47-24.
     
    Hvězdy zápasu:

    1. Teuvo Teräväinen (CAR) 2+1
    2. Jeff Skinner (BUF) 2+0
    3. Sebastian Aho (CAR) 0+2.
     
    Česká stopa v zápase:

    Vladimír Sobotka (BUF), 0+0, +/-: 0, 1 střela, 1 hit, čas na ledě: 12:46
    Petr Mrázek (CAR) – do utkání nezasáhl.
     
    Doufám, že jste se dnes bavili. Z mé strany je to pro dnešek vše a těším se na Vás zase příště. Na počtenou! (04:02:22)

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 29. Rodrigues (Sheary, Ristolainen), 36. Pominville (Bogosian), 46. Skinner (Ristolainen, Pilut), 56. Scandella (S. Reinhart, Mittelstadt), 60. Skinner (S. Reinhart, Eichel) – 5. Faulk (Aho, Williams), 22. T. Teräväinen (Martinook, Svečnikov), 42. McKegg (T. van Riemsdyk, de Haan), 52. B. McGinn (Martinook, Svečnikov), 55. Niederreiter (T. Teräväinen, Aho), 64. T. Teräväinen


    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – Ristolainen, Dahlin, Bogosian (A), Pilut, McCabe, Scandella – Pominville, Eichel (C), Skinner – S. Reinhart, Mittelstadt, Sheary – Okposo (A), Rodrigues, C.J. Smith – Sobotka, Jo. Larsson, Girgensons.
    Carolina Hurricanes: McElhinney (Mrázek) – D. Hamilton, Slavin (A), Faulk (A), Pesce, T. van Riemsdyk, de Haan – Williams (C), Aho, Niederreiter – T. Teräväinen, Wallmark, Ferland – B. McGinn, Martinook, Svečnikov – Mäenalanen, McKegg, Foegele.

    Rozhodčí: St. Pierre, Hebert – Nagy, T. Gawryletz

    Diváci: 17 588
    bahis siteleri